Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

fındık

işte bu yüzden ülke futbolu gelişmiyor bu yapı çok zor değişir heleki bu tribün gruplarıyla. Bide sadece susup maç izleme bakımından örnek alın demiyorum. mesela 5 6 sene önce charlton ın maçını izliyorum adamlar yense ligde kalıcka ama berabere bitiyor ve küme düşüyor ve maçı deplasmanda oynayan charlton athletici ev sahibi tribünleri alkışlıyor futbol sadece futbol değildir yani

CurvaSs

yeri geldiğinde alkışlayalım. :D zaten gidip adam öldürelim demiyorum veya sahaya girelim. adam gibi bağıralım, konfetiler, meşaleler yakalım. yeri geldiği zaman sis bombası atalım, ses bombası atalım. havai fişek şekli yapalım.

fındık

İtalya liginden mi bahsediyon sen ya  al_sana

ahmetsefa55

futbol sadece futbol değildir hayatımızın herşeyi durumunda

Serkan

Alıntı yapılan: seko - 11 June 2011, 16:08:40
işte bu yüzden ülke futbolu gelişmiyor bu yapı çok zor değişir heleki bu tribün gruplarıyla. Bide sadece susup maç izleme bakımından örnek alın demiyorum. mesela 5 6 sene önce charlton ın maçını izliyorum adamlar yense ligde kalıcka ama berabere bitiyor ve küme düşüyor ve maçı deplasmanda oynayan charlton athletici ev sahibi tribünleri alkışlıyor futbol sadece futbol değildir yani

dostum şimdi bu konulara girsek çıkamayız; o kadar birbirine bağlı konularki, İngilterenin ekonomik durumu bile etken; şöle futbol terörü diye adlandırılan( ki ben bunu terör olarak görmüyorum) olayların meydana geldiği ülkelerin ekonomik durumu herşeyi ortaya döker.

CurvaSs

ne bilim bi' napoli'liler gibi deplasmana gitmek için tren kaçıralım. :D bunlar güzel şeyler hacı, atraksiyon her zaman iyidir. :D

fındık

Alıntı yapılan: Serkan - 11 June 2011, 16:11:16
dostum şimdi bu konulara girsek çıkamayız; o kadar birbirine bağlı konularki, İngilterenin ekonomik durumu bile etken; şöle futbol terörü diye adlandırılan( ki ben bunu terör olarak görmüyorum) olayların meydana geldiği ülkelerin ekonomik durumu herşeyi ortaya döker.

Susma hakkımı kullanmak istiyorum  :D bi bakıma doğru

Serkan

CurvaSs

son video'da kaç bin kişi olduklarını çözemedim. :D senelerdir çözmeye çalışıyorum, ama hala tık yok. :D

Serkan

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 11 June 2011, 16:18:50
son video'da kaç bin kişi olduklarını çözemedim. :D senelerdir çözmeye çalışıyorum, ama hala tık yok. :D

yaş ortalaması nasıl ( =

CurvaSs

Alıntı yapılan: Serkan - 11 June 2011, 16:19:38
yaş ortalaması nasıl ( =

dedeler. :D yaş ortalaması baya yüksek, adamların felsefesi bu aga. takımlarını yalnız bırakmamak için tren gasp ediyorlar. ultras dedin mi, napoli forever. :)

KareAs55

Napoli'ye karşı ilgim aşırı derecede arttı.  :)

CurvaSs

samsun-ankara hızlı tren projesi bittiği zaman kaçıralım bi' ekspres n'olcak ki. :D

fındık