Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sadece55

kale arkalarının yaklaştırılması olayı o kadar basit bir olay değil

özkan

Alıntı yapılan: Erdinc - 11 June 2011, 13:04:30
kale arkalarının yaklaştırılması olayı o kadar basit bir olay değil
Bizi bu güne kadar oyalaya oyalaya adamlar bünyemiz alışıyo tabi haliyle.Erdinçinde böyle demesi gayet normal.

Sercan

trabzon 1,5 ayda kale arkalarını bitirdi.Sonra bütün stadın koltuklarını yeniledi.Bence yeterki istesinler,yetişir..

eren55

İş yapmaya kaldıktan sonra babalar gibi yapılır.Günümüz teknolojisiyle piramitler bile bir gece de dikilir.

Ahmeti

Yeni stad gündemde olduğu için herhangi bir değişikliğe gidileceğini sanmam.

brigand

isterlerse bidahaki yıla yeni stad yapsınlar, bu sezona kesinlikle düzenlemeler yapılarak girilmeli. yeni stad yapcaz diyerek 19 Mayıs' ı bu halde bırakmak bana biraz ters geliyor.eğer yönetim çok istesin kale arkası sorununu bile halleder 1,5 ayda. hem stad dışı hem stad içi çalışma alanıda gayet yeterli. yinede en kötü ihtimal gereken seviyeye taşınacaktır stad.

MeL_55

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz ve yöneticiler, 19 Mayıs Stadyumu'nda incelemelerde bulunarak eksikleri tespit ettirdi. Altyapıyı da gezen Başkan Yılmaz, futbol okulu sporcularına da başarı diledi.Yeni sezonda çok sayıda değişikliğe uğraması gereken Samsun 19 Mayıs Stadyumu için çalışmalar başlatıldı. Stadın son halini görmek için yönetim kurulu üyeleri ile birlikte stadı gezen Başkan Kazım Yılmaz, eksikleri yerinde inceledi. Yeni sezonda tribünlerdeki telleri kaldırmayı ve reklam panolarını rulo panel yerine led panellerden oluşturmayı planlayan yönetim, bu konularla ilgili çalışmalara en kısa sürede başlayacak. Yöneticiler ayrıca, hakem ve sporcu soyunma odalarının da en modern hale gelmesi için düğmeye basacak.

Haber Gazetesi

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 11 June 2011, 15:29:29
Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz ve yöneticiler, 19 Mayıs Stadyumu'nda incelemelerde bulunarak eksikleri tespit ettirdi. Altyapıyı da gezen Başkan Yılmaz, futbol okulu sporcularına da başarı diledi.Yeni sezonda çok sayıda değişikliğe uğraması gereken Samsun 19 Mayıs Stadyumu için çalışmalar başlatıldı. Stadın son halini görmek için yönetim kurulu üyeleri ile birlikte stadı gezen Başkan Kazım Yılmaz, eksikleri yerinde inceledi. Yeni sezonda tribünlerdeki telleri kaldırmayı ve reklam panolarını rulo panel yerine led panellerden oluşturmayı planlayan yönetim, bu konularla ilgili çalışmalara en kısa sürede başlayacak. Yöneticiler ayrıca, hakem ve sporcu soyunma odalarının da en modern hale gelmesi için düğmeye basacak.

Haber Gazetesi

yönetim  :--*  :ok ve yönetimi >l< >l< >l<

vanlioglu

led panellerin stada ayrı bi hava kattığını düşünüyorum, yapılırsa güzel olur.

Serkan

led panellerin sözleşmesi zaten yapılmıştı ama tellerin kalkması çok ceza aldırır bize  (=

fındık

Alıntı yapılan: Serkan - 11 June 2011, 15:49:30
led panellerin sözleşmesi zaten yapılmıştı ama tellerin kalkması çok ceza aldırır bize  (=

sahaya giren cezayı yiyecek korkmayın. En ağır cezaları ne çabuk unuttuk. yeni yasayla birlikte herşey çok güzel olucak futbolda terör olaylarını bitirme görevini üstlenme vakti geldi diyorum ben. Türk insaınımız azda olsa ingiltere ligindeki taraftarları örnek almalıdır bence

Serkan

Alıntı yapılan: seko - 11 June 2011, 15:57:36
sahaya giren cezayı yiyecek korkmayın. En ağır cezaları ne çabuk unuttuk. yeni yasayla birlikte herşey çok güzel olucak futbolda terör olaylarını bitirme görevini üstlenme vakti geldi diyorum ben. Türk insaınımız azda olsa ingiltere ligindeki taraftarları örnek almalıdır bence

Ordu'da ki maçda'da sahaya girmenin cezası vardı ( = Türk futbolun'da  terör bitmez; eskiden takımlar senede 2 kere karşı karşıya gelirlerdi; şimdi internet sayesinde 356 gün 24 saat karşı karşıya,

CurvaSs

abi ben ingiltere'deki gibi oturup maç izleyemem. sinemaya mı gidiyoruz? biz akdeniz ülkesiyiz, çılgınız, ateşliyiz, river plate gibiyiz. boca'nın holiganlığını almışız. :D

oturmak yok, desteğe devam.

edit: di mi serkan reyis:)

KareAs55

Serkan

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 11 June 2011, 16:04:16
abi ben ingiltere'deki gibi oturup maç izleyemem. sinemaya mı gidiyoruz? biz akdeniz ülkesiyiz, çılgınız, ateşliyiz, river plate gibiyiz. boca'nın holiganlığını almışız. :D

oturmak yok, desteğe devam.

edit: di mi serkan reyis:)

tabi ya (=