Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

binikalamadım

ilk maçlar

İ.T. trabzon_spor.Ş  :gooolll İ.T. fener_bahce.Ş

İ.T. besik_tas.Ş  :gooolll İ.T. galata_saray.Ş

arasında olacakmış  al_sana :x((

cany

oha artık yaa nerden çattık şunlara :x((

Gökberk55

Alıntı yapılan: binikalamadım - 04 June 2011, 12:22:19
ilk maçlar

İ.T. trabzon_spor.Ş  :gooolll İ.T. fener_bahce.Ş

İ.T. besik_tas.Ş  :gooolll İ.T. galata_saray.Ş

arasında olacakmış  al_sana :x((

yanlış yapmışsın birader t ile logoları yer değiştir  :)

Stoper

Çok iyi ya. Samsunspor'umuzun atkısınıda orada görmek mutluluk verici . Helal olsun hemşehrimize.

cany

atkı neyse de şu kulüp formalarını giymeseler milli maçlarda daha güzel olacak. kırmızıların içinde lacivert fener_bahce forması ne alaka yaa

binikalamadım

Alıntı yapılan: Gökberk55 - 04 June 2011, 12:54:32
yanlış yapmışsın birader t ile logoları yer değiştir  :)

boşver onlara her yer her şey İTOŞ zaten ;D

twitter

brigand

şu grup olayına lig başlamadan çözüm bulmak gerek. bişekilde olması gerek. birleşmezler belki ama şu şehzadeler denen kolpa, aciz grubun acil yokedilmesi gerek !

Dartagnan

kongre üyesi olmayanlar alınıyor mu acaba kongreye ?

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Dartagnan - 04 June 2011, 14:00:35
kongre üyesi olmayanlar alınıyor mu acaba kongreye ?
Daha önceki kongrelere girmiştik herhangi bir sorun olmamıştı. Gene alırlar almayacaklarını sanmıyorum.

sadece55

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 04 June 2011, 10:52:10
Federasyon başkanı değişecek. Mahmut özgener aday değilmiş. İstermisiniz düşmeden önceki sene yapılan hata yapılsın. Samsunspor haluk ulusoya destek verip ayhan bermeğe destek vermeme gafletinde bulunmuştu. 109 a karşı 102 oyla ayhan bermek kaybetti. Sonra 1958 trabzon doğumlu haluğun ilk yaptığı şey Samsunsporu küme düşürmek olmuştu.Klüp kapanma seviyesine gelmişti.Ayhan Bermek Samsunlu olmasına rağmen Samsunsporun trabzonluyu desteklemesi müstehak kelimesinin cuk oturduğu bir ders şeklinde Samsunsporun 6 yılına maloldu. Şimdi süpriz kim biliyormusunuz? Keşke Haluk Ulusoy olsaydıda bu olmasaydı derecesinden vahim bir aday alttan alttan getiriliyor. Birçoğumuz mehmet atalay ismini duymuştur.Nasıl azılı bir fanatik trabzonlu olduğunu bilen bilir. Gençlik ve spor genel müdürü iken tüm Türkiyeye ait bütçeyi Trabzona akıtan Basın ilan kurumundayken bile trabzonda toplantılar düzenleyip Samsuna nefret kusan biri. Bunada destek verirlerse Seneye bank asyada olmayı ben size garanti ediyorum. İster bobo gelsin isterse arda ....

iyi komplo teorisi kurup iyice abartmışsın

birolkys

Bence abartmamış bu gerçekleşebilecek bir şey.Şu an da basın ilan kurumu genel müdürü mehmet atalay.Samsun şube müdürünü trabzon dan getirdi ama şube müdürü hala evini trabzon dan taşmadıı kısaca hiçte komplo teorisi değil.

GökhanÇağlar

Ayhan Bermek Çarşambalı'dır.ona karşı haluk ulusoy'u desteklediyse bizm külüp büyük yanlış yapmıştır..mehmet atalayın gelmesini ben de hiç istemiyorum..

samsunum

takım otobüsümüzü sinopta gördüm şimdi  :-\ :-\