22 Mayıs 2007 Samsunspor Olağanüstü Genel Kurulu

Başlatan bodensee55, 26 March 2007, 13:37:08

« önceki - sonraki »

veis

yine aynı senaryo olucak yeni yönetim geç gelecek transferde geç kalınacak elimizdeki topçular kaçacak ve sonuçda yeni yönetim kendini savunacak NAPALIM BİZ GEÇ GELDİK TRANSFER YAPAMADIK.bu kıt yönetim gidecekse şimdi gitmeli zaten başkan var ve ya yok fark neki.

veis

bu msj boşa atdım çünkü msj sayım 444 olmuş malatyayı anımsatdıda sayı kaybolsun istedim

Kürsat Berrak

Futbolcuların sırtı sıvazlanmalı

Mazhar Başoğlu, Uşakspor maçında kendilerine ve futbolculara tepki gösteren taraftarları kınayarak bunların gerçek taraftar olmadığını söyledi. Futbolcuların morallerinin iyi olmadığını söyleyen Mazhar Başoğlu, 75.dakikadan itibaren bir grup taraftarın futbolculara çok ağır şekilde küfürlü tezahürat yaptığını dile getirdi. Futbolculara para veremediklerini anlatan Başoğlu, onların sırtlarının sıvazlanması gerektiğini ve tepki göstermenin yanlış olduğunu öne sürdü. Düştüğümüz durumda hataları olduğunu artık kabul ettiklerini de belirten Başkan, "Yanlış transfer yapmakla, yanlış teknik adamları getirmekle suçlanabiliriz. Ama geriye dönebilseydim, bir takım insanlara güvenerek buraya hiç gelmezdim. Söylenecek çok şey var. Sonuç itibariyle öyle ya da böyle yönetim kurulu suçludur" ifadelerini kullandı. Hatırlanacağı gibi Uşakspor maçının son bölümünde taraftar grupları yönetimi ve futbolcuları protesto etmiş, diğer taraftarların çoğunluğu da bu tezahüratlara alkışla destek vermişti.

"

"Artık bu borçların ödenmesi imkansız"

Samsunspor'un Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), SSK ve Maliye'ye olmak üzere yapılandırılmış 22 milyon YTL borcu bulunduğunu ve her ay düzenli olarak ödemesinin yapıldığını ifade eden Başoğlu, "Bu olaydan sonra bu borçların ödenemeyeceği ortadadır. Ödenmemesi durumunda yeniden borç patlaması olacaktır. Keşke geriye dönebilseydim, bir takım insanlara güvenerek buraya hiç gelmezdim" ifadelerini kullandı.

veis

bu takıma seçimlerde kimse aday olmayacak ve seçimler ertelenecek varmı iddaya giren.

veis

birde takımın arkasında bu site haricinde kimse yok enküçügünden maçlarda bile bin kişinin oldugu statda 100 kişi bagırıp 900 kişi çekirdek yiyiyor.biz samsuna sahip çıkmayıncada elin ts lileri gelincede istemeyiz diyoruz.bizim büyüklerden bi cacık çıkmıyorki

radikal-fma

tanju çolak hep vazife istiyorsun hadi başkanlığa aday ol...

caneRisse

elbet birgün samsunum toprak olum gidecez samsunum olmektek korkan adidir sensızlıgın korkusu sardı dört bir yanımı samsunum allahtan son dılegımm sampıyonluk gormeden almasın su canımı samsunum..

körfez55

sakaryaspor taraftarları yönetimi alacaklarmış galiba ama açıkça söylemek gerekirse bizim taraftarların bu işi yapabileceğine hiç ihtimal vermiyorum..bence devlete kalması daha iyi..ama ben inanıyorum ki samsunlu birisi bu takıma sahip çıkacakk..

MeL_55

AlıntıYENİ OLUŞUM PUSUDA

Samsun'da eski yönetici, futbolcu ve işadamlarından oluşan bir grup, olağanüstü kongrede yönetime talip olunmaması halinde hazır kıta bekliyor

GİZLİ GÖRÜŞMELER
Kırmızı-Beyazlı kulüpte Olağan Üstü Genel Kurul yaklaşmasına rağmen, halen yönetime talip çıkmadı. Ancak, kentte bazı gruplar Samsunspor'un sahipsiz kalmaması için gizliden gizliye çalışmalarını sürdürüyor. Spor kulislerinde içlerinde eski yöneticiler, futbolcular ve işadamlarının da bulunduğu 49 kişinin yönetime talip olduğu söylentileri ciddi ciddi dolaşıyor.

PARA SIKINTISI YOK

Sözkonusu kişilerin eğer genel kurulda aday çıkmamasın durumunda hemen listesini divana vereceği ve kulübün kayyuma kalmasını engelleyecek. Gizliden gizliye yürütülen bu ekibin projesinde, ilk etapta 20 kişi 200'er milyar lira, geri kalan kısım ise 100'er milyar vererek maddi sıkıntıyı aşmak bulunuyor. Projenin bir bölümünde ise halkın katılımının sağlanması hedefleniyor.

veis

olursa süper olur çünkü samsunu samsunlular kurtarır.

jean

en azindan sahipsiz kalmiyacakmis eski futbolcularda varsa iyi olur furboldan anlar para sikintis yok diyorlar en azindan eldeki malzemeyi kaptirmayiz insallah sikinti yasanmaz eski yillardaki gibi

veis

umarım dogrudur çünkü sezon bitecek yeni sezona hazır çıkmamız lazım.geç kalırsak seneyede mardinle elezıg ile maç yapmaya devam ederiz..

fanatik

Arkadaşlar daha önce gazetelerde çıkan almancı başkan adayı hakkında bazı bilgiler öğrendim.Kendisinin almanya bir aracı şirketi varmış yani almanyada ev almak isteyenlere kredi bulup onlara ev,araba türü şeyler alan bundan komisyon alarak çalışan bir şirketi varmış.Yalnız bu kişinin çok sağlam biri olmadığı söyleniyor.Başkan adaylığından önce de bir sol partiden milletvekili adayı olmak için çalışmış.Bu kişinin ismini de biliyorum fakat bunu şu anda buraya yazmayacam bakalım ben pek güvenmiyorum fakat ne kadar ciddi göreceğiz.

cem and naz55

arkadaşlar bir haberde ben vereyim ibrahim ersöz ün yönetim çalışmalarına devam ettiğini yönetimi oluşturmaya çabaladığını ciddi ciddi hazırlandığını bilmekle bir likte yerel gazetede çalışan bir kişiyide yönetim listesine aldığını samsundaki gelişmeleri bu gazeteci aracılığıyla takip ettiğini biliyorum ve bu gazeteciyle hemen hemen hergün görüşülüyor bu ismi biliyorum bana yakın ve samimi olduğum bir insan yanlız şu an adının açıklamamamı istedi ancak ibrahim ersöz olayı doğru olduğu ortada bu bilgileri kürşat berraktan almadım sadece o gazeteci arkadaşımla görüştüm ve ondan aldım bu bilgiyi

veis

herkes çalışıyor umarım haberlerin hepsi aday olurlarda şu zor gündü taraftarada heyecan gelir feridunadaaa :lol: