22 Mayıs 2007 Samsunspor Olağanüstü Genel Kurulu

Başlatan bodensee55, 26 March 2007, 13:37:08

« önceki - sonraki »

bodensee55

eskiye rragbet olsa bit pazarina nur yagirdi.....hic bi zaman eskisi gibi olmaz

red_white

55cem55

Alıntı yapılan: "KaleArkası"Allah razı olsun kardeşim yaa.Son günlerde aldığım en iyi haberlerden bir tanesi.Ama Sayın Uyanığa bu kadar kötülük edenler,arkasından atıp konuşanlar bunlar değilmiydi.Yani baskı kim tarafından yapılıyor.Beceriksiz-Uğusuz kişiler tarafından mı yoksa Sivil toplum örgütleri tarafından mı?

baskı şehrin önde gelenleri,yakın ahbapları ve yönetim içinden yapılıyor ayrıca taraftarında uyanığın yanında olduğu biliniyor zaten buda buyuk bi baskı yaratıyor...gelgelelim bu haberi duyduğumda gerçekten sevindim ve sizlerle paylaşmak istedim ama bana hayal gibi geliyor inanmak istiyorum ama bu kadar karabulutların olduğu bi dönemde artık biz samsunspor taraftarı olarakta karamsarlık hissinden kurtulamıyoruz...

yarınki maçı alcağımıza inancım çok olmasada yinede stadda ki yerimi alcağım işte

mehmet yılmaz

Alıntıduyumlarıma göre samsunsporun başına ismail uyanık getirilmeye çalışılıyormuş

böylesi duyumları daha önce de defalarca almıştık biz. keşke gerçek olsa ama bunun olması mümkün görünmüyor. ismail uyanık kesin bir dille açıkladı bundan sonrası için olmadığını...

55cem55

arkadaşlar yeni aldığım duyumlara göre yönetime ilginç bir isim aday olacağını duydum şuanda kendisi bunu gizli tutuyor ve rica üzerine bende söylemeyeceğim..
şunu söyleyebilirim herkesin çok yakından tanıdığı bir samsunlu duyunca sizde şaşıracaksınız ve şuanki yönetimle bi bağlantısı yok..geniş bir çevreye sahip olması nedeniyle ve futbolu iyi bilen birisi olarak seneye çok farklı bir samsunspor meydana getireceğini söylüyor..
şuan kulislerde dönen haberler bunlar

s_uzunkaya

sevgili cem inşallah müjdeli bir haberle bizleri çok bekletmeden dönersin. şöle güzel haberlere şuan için çok ihtiyacımız var.nezaman çıkar bunun kokusu?

KaleArkası

Sevgili 55cem55

Kişinin gizliliğine saygım var.Bazen ve bazı yerlede gizli kalmak icap ediyor.Bu kararından dolayıda Sayın Başkan Adayına katılıyorum ve sonuna kadar da destekliyorum.Sende yakından tanıyorsun galiba.Senin tanıdığına göre Gerçek bir Samsunspor'lu olduğuna kefilim çıkacak Başkan adayımızın.Başkan adayına Selamlarımı söyle.Kendisi gerçekten başarılı olacaktır.Gerçek başarı Samsunspor sevgili ile gelir.Çıkarla dükkandan holginler kuran adamlarla bir yere gelemeyiz.Taraftar olarak Her türlüdesteğe her zaman varız.Çünkü bu kötü günleri hiç bir zaman haketmedik.O yüzden koysun yüreğini,vursun yumruğunu aday olsun.Öyle bir başkana ihtiyacımız var ve yazılarından da öyle bir başkan adayı geliyor diye tahmin ediyorum ne kadar kapalı yazsanda.

Sevgili hocamın dediği gibi Samsunspor Samsunsporluların elinde yükselecek o zaman başarılı yakalanacak dediği günleri göreceğiz inşallah.Sayın Başkan adayımızda Samsunspor sevgisi olduğundan başarılı olacaktır.

Öncelikle her şeyin Hayırlısı olması dileğiyle.Samsunspor sevgisi her şeyin üstesinden gelecektir

bengülü

Alıntı yapılan: "55cem55"arkadaşlar yeni aldığım duyumlara göre yönetime ilginç bir isim aday olacağını duydum şuanda kendisi bunu gizli tutuyor ve rica üzerine bende söylemeyeceğim..
şunu söyleyebilirim herkesin çok yakından tanıdığı bir samsunlu duyunca sizde şaşıracaksınız ve şuanki yönetimle bi bağlantısı yok..geniş bir çevreye sahip olması nedeniyle ve futbolu iyi bilen birisi olarak seneye çok farklı bir samsunspor meydana getireceğini söylüyor..
şuan kulislerde dönen haberler bunlar

benim gönlümde şu anda eğer cem kardeşim  ne kadar saklasada  tahminim GALİP ASAL  olabilir ?

King Of The North

Kim gelecekse gelsin artık yeter artık,trabrumlu ve onların türevleriyle ilgisi olmasın da kim olursa olsun,rezillik diz boyu alay konusu oldu koskoca Samsunspor.

55cem55

arkadaşlar o kişiyi ben nasıl tanıyorsam sizde o kadar yakından tanıyorsunuz..benim arkadaşım değil kendisi ama onun yakın arkadaşlarıyla arkadaşlığım var onlar gizli tutulması için rica etti..ama GALİP ASAL değil keşke olsa keşke İSMAİL UYANIK olsa yeterki şuanki yönetim ve devamı olmasında bende sizler kadar merakla bekliyorum..yeterki samsunsporu sahipsiz bırakmasınlar eğer bu yönetim ve devamı olursa artık super lig hayal olur bunu hepimiz biliyoruz..artık 10 gün gibi süre var önümüzde bakalım neler olacak

hasselbaink

17 nisandaki kongrede çoğunluk sağlanabilir mi sizce?

KaleArkası

Alıntı yapılan: "canikli"17 nisandaki kongrede çoğunluk sağlanabilir mi sizce?

Sevgili Canikli tabiki hayır.Geçen kongerede de sağlanamamışitı.2.Kongrede birbirlerini alkışladılar malum arkadaşlarımız :evil:

piyanist

O gün bende kogredeydim.Şahsın biri çıktı.Elimizden geleni yapıyoruzda,Belediyenin bütçesinden o kadar pata ayırıyoruzda bilmem ne bilmem ne.Çıkıpta biri demedi bu şehrin üzerinden o kadar para hortumladık,Takım sayesinde raklamımızı yaptık şirketler zinciri sahibi olduk demedi.Kendi cebine aktardıkları para,takıma aktardıklarının 1000 katı bundanda adım gibi eminim.Ey gidi Samsunspor nerelerden nerelere geldi!..Kimleride nerelere getirdi!..

GençKozluklu

Dün akşam hepiniz Kanal D Spor'u izlemişsinizdir. Samsunspor'un kayyuma devredilme olasılığından bağsedildiğini duyunca kanım dondu.
Konusu bile edilmesi Büyük SAMSUNSPOR için çok büyük acıdır. Umarım dibe vurduğumuz bir dönemden daha güçlü bir SAMSUNSPOR olarak çıkarız.
Umarım yukarda ismi saklanan sürpriz Başkan adayı doğrudur. Bunu duymak dahi bu kadar zor günlerde sevinmeme yetti.

King Of The North

İnşallah tek temennimiz bu.Zaten bu ülkeyi yönetmek için dini Samsun'da da malı götürmek için Samsunsporu kullanacaksın kural bu olmuş.