80- Akeem Oriyomi Agbetu (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:05:30

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: atakumlu83 - 27 May 2011, 17:06:21
agbetu ne olacak bu sene takımda kalacakmı sıvassporda kıralık alınmıstı ve sozlesmesı bıttı

Yabancı futbolcu kısıtlamasını agbetudan yana kullanmayalım.Daha iyi ve son vuruşları iyi olan biri lazım bize.

55(tuncay)55

atakumlu83

walla arkadaslar eger agbetuyu alacaksak alalım cunku sıvasta oturan bır arkadasım dedıkı boluspor ve manısaspor agbetuyu ıstemıs

##kdc##

takıma katkısından ziyade sempatik kişiliğiyle de taraftarın sevgisini kazandı, denizlide son dakikalarda kulubeden bize tezahurat edin diye işaret ettiği anı unutamam;
bırakmayalım çitlembiği  ::)

atakumlu83

arkadaslar yonetımden bırınden duydum ve agbetu gundemlerınde yokmus yanı seneye agbetu takımda yok

brigand

minci

Agbetu geçen sezon özel yaşamından dolayı devre arasında gönderilecekti. Çünkü Zenkeyi de olumsuz etkiliyordu. Bu anlamda kendisi ciddi şekilde uyarıldı. Bunun üzerine kendisini topladı ve ikinci yarıdaki performansı ortaya çıktı. Kısacası özel yaşamı düzenli olmayan birisi. Bu nedenle yönetim düşünmez diye düşünüyorum. Aslında ikinci yarı hepimizin dediği gibi çok iyi oynadı. Ancak ilk yarı berbattı.

atakumlu83

arkadaslar agbetu rizespor ıle prensıpte anlasmıs

LisandroLopez

Alıntı yapılan: atakumlu83 - 29 May 2011, 23:06:37
arkadaslar agbetu rizespor ıle prensıpte anlasmıs

kaynak nedir

atakumlu83

kaynak agbetunun menejerı

##kdc##

Alıntı yapılan: atakumlu83 - 29 May 2011, 23:08:58
kaynak agbetunun menejerı

usta geçen hafta da murat yıldırım için kesin gitti demiştin, abdülaziz içinde kayseri falan demiştin yanılmıyorsam. ikisi de kaldı(yani keşke abdül haberin doğru olsaydı bi nebze sevinirdik de :P )
kesin haber olmadan yazmasak çünkü ardından hemen o futbolcu hakkında sallamaya sövmeye başlanıyor da;

atakumlu83

walla kardes bu haber kesın cunku yonetım gundemınde yokmus agbetu ondan sonrada menejerınden duydum dedıkı manısaspor ve rızespor ıstıyor ama rızespor ıle prensıpte anlastık dedı

##kdc##

inş doğru değildir, iki tane yabancı oyuncu vardı elimizde birisi ligin gol kralı oldu diğeri de süper lige çıkmamızda ligin 2. yarısındaki oyunuyla en büyük paylardan birine sahip. sanmıyorum ki bizim yönetim 7 8 tane yabancı oyuncu transferi yapacak ta süper ligde yabancı kontenjanı sıkıntısı çekicez zenke de agbetu da kalmalı bence giderlerse çok ararız;

5trawberry

nasıl oluyor o?
Bildiğim kadarıyla Agbetu 2 senelik kiralık.
Klüp kira sözleşmesini fesh mi etti de, Agbetunun menejeri de hemen gidip, Rizeyle anlaşmış.
Ya da fesh etti diyelim, Sivasspor'a geri döndü. Sivasspor bu performanstan sonra Agbetuyu bırakır mı?
Sallıyorsanız destekli sallayın.!

cembaba

Agbetu'nun kira sözleşmesinin yarın son günü. Şu anda Sivas'ın oyuncusu.