80- Akeem Oriyomi Agbetu (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:05:30

« önceki - sonraki »

Stoper

Bizim hemşo Sabri sürekli alay konusu oluyor   :D
Sabri Reyiz .

cembaba

Agbetu'yu satın almalıyız bence. Çok iyi bir sezon yaşadı. Süper Lig'de de iş yapacağına eminim.

##kdc##

kesinlikle almalıyız, giderse hem biz hem kendine yazık olur;

oguz_5528

Agbetu Samsun'dan ayrılmaz kovsan yine kulubün önünde yatar çok seviyorum inşallah kalır takımda

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 06 May 2011, 21:58:58
Agbetu Samsun'dan ayrılmaz kovsan yine kulubün önünde yatar çok seviyorum inşallah kalır takımda

:D ;D
kalsın kalsın bize çok daha fazla faydası olur takımada ısındı

zenke

zenke varken ve burda iyi bir hava yakalamışken zaten gitmez. sorun çıkarırsa sivas çıkarır ama sene başı kiralarken herhalde bu sene içinde anlaşılmıştır. ayrıca zenke ve agbetunun yanına bide kamanan gelirse artık uçarlar :P

ugurozkan

07 May 2011, 04:16:35 #471 Son düzenlenme: 07 May 2011, 04:20:50 ugurozkan
türkiye'de iki buçuk yılını doldurdu, iki buçuk yıl daha sabretse türk vatandaşlığına geçer. hem türkçe de öğrenmiş :D bakanlar kurulu inanmazsa türkçe bildiğine, ntvspor'daki kayıt gösterilir.
sevdik seni agbetu. gitme başka yerlere samsun'un çocuğu ol :)

birolkys

Samsun'da mutluyum
07 Mayıs 2011 / 12:40
Samsunspor'un Nijeryalı oyuncusu Akeem Agbetu, Kırmızı-Beyazlı ekipte çok mutlu olduğunu söyledi
Samsun şehrine ve taraftarlarına alıştığını ifade eden Agbetu, "Sezon sonunda sözleşmem sona eriyor. Süper Lig'de de Samsunspor'da olmak isterim. Eğer şartlarımız uyuşursa Samsunspor formasıyla Süper Lig'de mücadele etmeyi seve seve kabul ederim" diye konuştu. Samsunspor seyircisi gibi fanatik ve coşkulu bir taraftar topluluğu görmediğini belirten Agbetu, "Buradan taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz" diye konuştu
http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=57101

eren55

Kesinlikle kalsın.Takımın dinamosu,her zaman lazım.

Ollivanders

Agbetuya harcayacagımız yabancı kontenjanına acırım. Agbetu Bank asya için ideal ama superligde iş yapmaz.

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 07 May 2011, 19:33:54
Agbetuya harcayacagımız yabancı kontenjanına acırım. Agbetu Bank asya için ideal ama superligde iş yapmaz.

ben sana katılmıyorum bence takıma iyice alıştı iyi işler yapar süper ligde ben kalmasından yanayım
ayrıca yeni alacagın yabancının iyi işler yapacagı ne malum zaten süper lig de bi ton yabancı hakkın var bence kalmalı

kabacevizli55

haklısınız  süper lig de  çok daha fazla teknik oyun var bi agbetuya bak bide antepteki  popova  
ayrıca sürpriz aramanın manası yok agbetu  kocaeli ve sivasdada süper ligde oynadı vasatı aşamamışdı

Serkan

zenke ile G.antep tribünlerinde görüldüler biraz önce

Ollivanders

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 07 May 2011, 19:45:14
ben sana katılmıyorum bence takıma iyice alıştı iyi işler yapar süper ligde ben kalmasından yanayım
ayrıca yeni alacagın yabancının iyi işler yapacagı ne malum zaten süper lig de bi ton yabancı hakkın var bence kalmalı

KArdesim bak @kabacevizli cok guzel acıklamıs diger takımlar popov u wagner i sosayı oynatırken sen agbetuya kalırsan kendini kestirmeden bank asya 1 lig haydi herkes stada şarkısını dinlerken bulursun. Geregini yaptı bizi çıkardı. Kapasite bu kadar artık ustune koymalıyız bazı seylerin. Grosicki varken neden agbetu? Madem bu adam çok iyiydi sivas neden yolladı . Duygusal davranmanın bir anlamı yok bence. Yılın futbolcusu anketinde agbetu kaçıncı ? Bize 1. olabilecek yabancılar lazım .

55.hakan

Agbetu bence kalmalı boş alanda çok etkili olan bir oyuncu sol kanatta onun kadar hızlı ve etkili olacak bir oyuncu alabileceklerse bıraksınlar