80- Akeem Oriyomi Agbetu (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:05:30

« önceki - sonraki »

5trawberry

55.hakan

Agbetu'da kalsaydı keşke ama kiralık olması işi zora soktu galiba

kabacevizli55

gidebilir katkısı çok fazlaydı agbetunun yerine daha iyi yabancılar alınabilir belki zenke etkisiylede takıımda kalabilir belli olmaz

King1965

agbetu gıtsın ondan ben fazla bırsey beklemıyordum super lıgde..

atakumlu83

arkadaslar agbetuda kalmak ıstıyor bugun atılla abı bısey soyledı dedıkı yonetım sıvasspor ıle anlasamamıs ama yalan cunku duydugum kadarıyla samsunspor yonetımı sıvasspor yonetımı ıle hıc gorusmemıs valla agbetu kalması lazım onun asıstlerıyle superlıg de zenke cosar seneyede zenkeyı fener 9 mılyon euro satarız

celebi

atilla söylediyse inanma derim

Gorkem

agbetu kalırsa ilk 11 oyuncusu olamaz bence

sadece55

takımda kalması gereken isimlerden ilk sene için kadroyla çokta oynamamak lazım.Süratiyle Ligte iş yapabilecek bir isim.Kendini göstermek için daha da hırslı oynayacaktır

Fecr_55

Bana göre Zenke'den daha yararli olabilecek bir futbolcu..
Cabuklugu, hareketli olmasi ve topu dagitmasi isimize yarar, ki öyle de oldu..Takimda kendini en iyi gelistirenlerden biri, yasi da genc, daha cok is yapar bizde..

cembaba

Zenke ile bence çok iyi arkadaş olduklarından takıma olumlu yansıyor. Bu da bizim yararımızadır. Bir de Agbetu ikinci yarı performansı ile çok şey kattı. Alınması gereken bir oyuncu. Takımımıza yararı çok olur diye düşünüyorum.

ŞİM-ŞEK-LER

Agbetu yanılmıyorsam 88 doğumlu bize ilk geldiğinde nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz ama zaman geçtikçe olmazsa olmazlardan oldu yani demek isteğim herkes anasından doğar doğmaz yıldız olmuyor zamanla Agbetu'nun çok daha iyi bir futbolcu olacağına inanıyorum.

Burak

Agbetu kalmalı bence de Zenke ile çok uyumlular

jean

kabacevizli55

göztepe karşıyaka agbetu için çekişiyorlarmış zaten sivasın oyuncusu muhtemelen bu sezon bizimle birlikte olamayaçak

sadece55

Alıntı yapılan: jean - 31 May 2011, 21:31:15
kalsa uyar bencede

Onayı da aldıktan sonra yönetim anlaşacaktır diye düşünüyorum...Saoll jean :D :D :D