Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Serkan

babasamsunlu

82 puan çok iyi bir puandır...tarihinin en yüksek puanıdır bu dallamaların...
bu puanı toplayıpta şampiyon olamıyorsan eğer kendinde arayacaksın hatayı..
hiç bir şeye bakmaya gerek yok..
kendi sahanda feneri sürkalise etmisin..maç 3-0  belki 5 e gidecek ... ama maç sonucu 3-2 bityiyor..
ikinci maçtada adamlar  2 farkı yakalıyor..
sen daha neyin hesabını yapıyorsun montofon ineği kılıklı fışkı renkli  :-* :-* :-*

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 27 May 2011, 10:34:19
82 puan çok iyi bir puandır...tarihinin en yüksek puanıdır bu dallamaların...
bu puanı toplayıpta şampiyon olamıyorsan eğer kendinde arayacaksın hatayı..
hiç bir şeye bakmaya gerek yok..
kendi sahanda feneri sürkalise etmisin..maç 3-0  belki 5 e gidecek ... ama maç sonucu 3-2 bityiyor..
ikinci maçtada adamlar  2 farkı yakalıyor..
sen daha neyin hesabını yapıyorsun montofon ineği kılıklı fışkı renkli  :-* :-* :-*

harika bir yorum :D

##kdc##

samet_55

artı stadında yer yer boşluklar olmayacakk.. :P

samet_55

bu t.d ye nasıl üye olacam bilgisi olan varmı..

##kdc##

Alıntı yapılan: samet_55 - 27 May 2011, 13:52:05
bu t.d ye nasıl üye olacam bilgisi olan varmı..

sıfır kullanılmamış td üyeliği var, makul fiyata anlaşabiliriz :P

samet_55

ChucKeR

abdulazizi yılın futbolcusu seçme gafletinde bulunan dergi neydi yahu 2 sattr aratıyorum özel bir dergi diyor detay yok yardımcı olunuz lütfen abilerim

zenke

Alıntı yapılan: ChucKeR - 28 May 2011, 00:31:14
abdulazizi yılın futbolcusu seçme gafletinde bulunan dergi neydi yahu 2 sattr aratıyorum özel bir dergi diyor detay yok yardımcı olunuz lütfen abilerim

Futbol Plus Dergisi

kuzey55

gebzede eğitim sırasında eğitimcinin hangi takımlısınız sorusuna 3 kız arkadaşın Samsunspor diyerek cevap vermesi,üstüne bir de burası heryer değil Samsun diyerek eklemesi acayip mutlu etti beni...bu durum hocanın ilgisini çekmiş olacak ki aöf sınavı için Samsuna gidiyorum dediğimde formamı unutma dedi :)

kamuri

şu kongrede çoğunluk sağlansa da bizde önümüzü net bi şeklide görsek artık zaman kaybetmeden millet takır takır transfer yapıyo :(

hakan55

Benim anlamadığım bugün neden çoğunluk sağlanmasın ki.Millet zaten bugünü bekliyr anlamadım gitti..

engin55

Alıntı yapılan: hakan55 - 28 May 2011, 12:48:08
Benim anlamadığım bugün neden çoğunluk sağlanmasın ki.Millet zaten bugünü bekliyr anlamadım gitti..

Bende anlamadım bu olayı. Gazeteler bugün büyük ihtimal çoğunluk sağlanamıcak diyor