Murat Yıldırım, Samsunspor'da Devam Edecek

Başlatan ugrass, 20 May 2011, 23:00:19

« önceki - sonraki »

Lusage

Alıntı yapılan: maço - 21 May 2011, 16:00:06
haklısın mantıgında arkadas ama bence ustu baya eksık tamamlayamayız gıbı.

Valla az yada fazla eksik. Ama kesinlikle alınması gereken bir oyuncu.

furkan5534

walla bende hıc uzulmedım.hayırlı olsun ona

Sercan

Geçen hafta 3 tane japon balığı almıştım.İkisi Kırmızı-Beyaz biri siyahtı.Siyah olanın adı Zenke,diğerlerinin adı Ahmet ve Murat.Bu sabah kalktığımda Murat ölmüştü...

özkan

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Lusage - 21 May 2011, 15:57:57
Madem son 2 sezon kayıp olan Murat'a 400 bin verecektik. Madem Murat Ankaragücü ile anlaştı. 400'ün üstünü biraz tamamlayıp Altay dan Okay Yokuşlu'yu almak için uğraşalım. Geleceğimizi kurtaralım..

Okay'ın peşinde Bayern, Dortmund felan var yalnız..

cem 55

tamam murat bu sezon kötü oynadı bi türlü son 2 sezon oynayan muratı göremedik bu sezon dagınık bi görüntüsü vardı ama genel olarak murat hem defansif hem ofansif anlamda oyunun iki yönünü de oynayan kaliteli  ve yararlı bi orta saha oyuncusuydu ve bundan önceki 2 sezon bence takımın açık ara en iyi ve kaliteli oyuncusunu kaybettik. ankaragücünde yedek oturursun muabbetine gelince geçen sene de oktay için bu zamanlar aynı cümleler kuruluyodu gençlerde oynayamaz 2 seneye bankasyaya geri döner deniyodu ama oktayın oynadıgı oyun ortada bence muratta bu hırs ve azimle ankaragücünde forma bulacaktır.olaya 2 taraflı bakmak lazım ben muratı haklı görmüyorum ama yönetimde olaylarda hatası var yazılanlar dogruysa geçen sene 170 milyara oynamış bence murat kalitesinde biri için cüzzi uygun bi fiyat ve 100 milyar fedekarlıgı bu sezon için bence murat hakediyodu ve orta nokta bulunmalıydı ben muratın gitmesine üzüldüm insallah son anda bi degişiklik olur ve murat kadroda yer alır

LisandroLopez

hakan55

Aman beyler yapmayın süper lige çıktık diye muratı küçümsemeyelim aldğımız oyuncular murat gibi olur anca.Hem murat harika bir futbolcu kesinlikle kalmalı..

kabacevizli55

harika bir futbolçumu
yapmayın ALLAH aşkına tamam emeği çok ama süper ligde muratın bölgesindeki futbolçuları bakım bi sonra murat  kalsın  mı diye bi kendinize sorun

hakan55

Yahu bırakın allah aşkına muratın neler verdiğini ne çabuk unuttunuz.Sizin yinede kötü dediğiniz murat süper ligde o bölge de oynayan çoğu futbolcudan daha iyidir..

Shane_Falco

Yapacak bir şey yok Melih Gökçek Ankaranın parasını basıyor Ankaragücü'ne.İstediği neyse vermiştir Murat'a almıştır.Artık tartışmak yersiz oynar oynamaz o Ankaragücü ve Murat'ın problemi :)

cem 55

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 21 May 2011, 18:28:18
harika bir futbolçumu
yapmayın ALLAH aşkına tamam emeği çok ama süper ligde muratın bölgesindeki futbolçuları bakım bi sonra murat  kalsın  mı diye bi kendinize sorun
muratın bölgesinde kim varmış arkadasım başka takımlardaki adamları ne kadar gözünüzde büyütüyosunuz hala süper ligde kaşarlanmış cihan haspolatlı orhan ak murat erdogan adnan gibi adamlar forma giyiyo tamam murat süper ligde ilk 5 i zorlayacak bi takımda ilk 11 oynayamaz ama her zaman kadroyu zorlayacak kaliteli bi görev adamı olur adamı hemen yerin dibine soktun

AntZ

O bölgede Murat'tan daha iyi oyuncular elbette var ama oyunu iki yönlü oynayan oyuncu bulmak zor.

kabacevizli55

ben adamı yerin dibine felan sokmadım dostum murat samsunsporda miadını doldurmuşdur savunduğun adamda 3 kuruş  daha fazla para için kulübünden ayrılmışdır
ayrıca saydığın futbolçular  bugün ilk11de bile yoklar bence sen o muratın bölgesindekilere bi daha bak

cem 55

kim varmış o bölgede sen söylesene fernandes necip mehmet topuz mu  murata önerdigin o parayla o sayacagın aklındaki isimleri alabilecekmisin 3 kuruş fazla para için gitmiş de miyadını doldurmusta futboldan çok anlıyosunuzya o okudugun haberde adam geçen sene 170 milyara oynadı diyo son 3 senede bu adam aldıgı paranın hakkını fazlasıyla verdi niye yönetim 1oo milyar fedakarlık yapıp adamı kadroda tutmadı diye düşünmüyosun da yok 3 kuruş için yok miyadını doldurdu gibi laflar ediyosun