78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

samuray

ahmet ahin ne olursa olsun bu son rize maçında bi hata yaptı diye bu kadar yüklenmenin bi anlamı yok bize çok maç kazndırdı evet hepimiz elimizle tuttuğumuz şampiyonluğu bu bir tek hataya neden bağlıyoruz ki antep maçı ve rize maçı sıfır puan ya bir tek puan bizi şampiyon yapacak ama olmadı bizi ahmet şahin nasıl bir çok maçı aldıysa rize kaleciside rizeyi kurtardı  vede golcülerimizde gol kaçırma yarışına girdiler ama herkes faturayı ahmete kesmeye kalkılyor ne yapalım sevinemedim ben şahsen süper lige çıktığımıza hevesimiz kursağımızda kaldı tek tesellimiz süper lige çıkmamız inşallah iyi şeyler yaşarız süper ligtede  :( :( :) >l< samsunspor_x

turgayergeni

spor55 programında atilla cebeci ahmet şahinin otobuse taraftarların tas atıp cam kırmasından dolayı daha samsun şehrine gelmeycegini ifade ettigini söyledi.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: turgayergeni - 17 May 2011, 00:05:56
spor55 programında atilla cebeci ahmet şahinin otobuse taraftarların tas atıp cam kırmasından dolayı daha samsun şehrine gelmeycegini ifade ettigini söyledi.
ayyyy osuruk gelmesin  ;)

Kaya

SAMSUNSPOR taraftarının en çok sevdiği,defalarca bağrına bastığı bir isim Ahmet Şahin..Mantıklı bir insan takım protesto ediliyorken içinden ''Lan en çok beni seviyorlar bana değildir'' der. Ne oldu da Ahmet Şahin bu kadar gocunma gereği duydu bana göre en önemli soru bu.

Son olarak A dan Z ye hangi futbolcu varsa kurban olsunlar Samsun şehrine ve SAMSUNSPOR taraftarına o kadar..... samsunspor_x

altunay

bugun birinden duydum gelecek yönetimmi yoksa bırakıcak yönetimmi bilmem ama ahmet şahine senelik 300 bin tl teklif etmişler ahmet şahinde 300 bin tlyi beğenmemş bnu ne siz söylediniz nede ben duydum demiş

Jnr.Serkan

2 tane veledin attığı taş yüzünden gitmek istiyorsan git Ahmet.Giden herkesin yeri dolar.Biraz eksik biraz fazla.Celiller Serkanlar gitti yaslar tuttuk ama yerleri doldu.Elbet seninde dolar.

Gökberk55

17 May 2011, 00:16:42 #681 Son düzenlenme: 17 May 2011, 00:31:59 Gökberk55
defolsun gitsin ya suç bizde arkadaş, hiç kimseye gerektiğinden fazla değer vermiceksin bir ahmet gider bin ahmet gelir.fazla gaz verdik kendini Casilias sandı eleman

erkutdem55

Alıntı yapılan: turgayergeni - 17 May 2011, 00:05:56

Ahmet Şahin şaka mısın kardeşim!!!!Sana hiçbir sempatim kalmadı(tabii doğruysa)

doðan

Alıntı yapılan: altunay - 17 May 2011, 00:16:13
bugun birinden duydum gelecek yönetimmi yoksa bırakıcak yönetimmi bilmem ama ahmet şahine senelik 300 bin tl teklif etmişler ahmet şahinde 300 bin tlyi beğenmemş bnu ne siz söylediniz nede ben duydum demiş

kendisini severim , ama ona buna burun kıvaracak adamın nazınıda çekecek hal,miz yok ...
giden gider kalan kalır beğenmeyen yol alır........

turgayergeni

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 17 May 2011, 00:16:42
Ahmet Şahin şaka mısın kardeşim!!!!Sana hiçbir sempatim kalmadı(tabii doğruysa)
atilla cebecinin yalancısıyım yaklasık 1 saat once biten programında kendi soledi ayrıca abdulaziz, ufukhan ve kemalinde bavulunu toplayıp gittigini soledi ve bi daha geri gelmeyeceklerini soledi bir tek murat yıldırımın bi sitemini anlattı kulubun kendisiyle hiç gorusmediginden yakındıgını da soledi

kuzey55

Alıntı yapılan: turgayergeni - 17 May 2011, 00:20:39
atilla cebecinin yalancısıyım yaklasık 1 saat once biten programında kendi soledi ayrıca abdulaziz, ufukhan ve kemalinde bavulunu toplayıp gittigini soledi ve bi daha geri gelmeyeceklerini soledi bir tek murat yıldırımın bi sitemini anlattı kulubun kendisiyle hiç gorusmediginden yakındıgını da soledi

adamlar memleketlerine gitmiştir yahu :) aptül gitsin de ufuk ve kemalin sözleşmesi devam ediyor hala nereye gelmeyecekler...aferdesiniz ama seve seve gelecekler..

mehmet yılmaz

Adamlar bavullarını toplayıp gidecekler tabii... Sonuçta hiçbirisi Samsunlu değil, ya tatile çıkacaklar ya da memleketlerine gidecekler. Atilla Cebeci ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama iyi birşey yapmadığı çok açık.

Ayrıca Ahmet bu yahu... Hani şu sezon boyunca ayakta alkışladığımız, bence o olmasa asla Süper Lige çıkamayacağımız, bu sitenin oylarıyla en basarılı oyuncu seçilmiş kalecimiz. Hata yapsa, bizi üzse, kızdırsa bile bu kadar çabuk sinkaflı cümleler yazmak hiç doğru değil. Vefa diye birşey yok mu?  :-\  Çok değil 4-5 sayfa öne gidip, tekrar okuyun bu sayfayı.

Gökberk55

Alıntı yapılan: samsuni - 17 May 2011, 00:30:33
Adamlar bavullarını toplayıp gidecekler tabii... Sonuçta hiçbirisi Samsunlu değil, ya tatile çıkacaklar ya da memleketlerine gidecekler. Atilla Cebeci ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama iyi birşey yapmadığı çok açık.

Ayrıca Ahmet bu yahu... Hani şu sezon boyunca ayakta alkışladığımız, bence o olmasa asla Süper Lige çıkamayacağımız, bu sitenin oylarıyla en basarılı oyuncu seçilmiş kalecimiz. Hata yapsa, bizi üzse, kızdırsa bile bu kadar çabuk sinkaflı cümleler yazmak hiç doğru değil. Vefa diye birşey yok mu?  :-\  Çok değil 4-5 sayfa öne gidip, tekrar okuyun bu sayfayı.

abi biz vefamızı gösterdik fazlasıyla kendisine her maçta,eğer atillanın dedikleri doğruysa vefasızlığın daniskasını kendisi yapmıştır.bu arada mesajı beğenme nedenim ilk cümlelerdir. geri de alamadım :)

mehmet yılmaz

Doğru değildir, doğruysa da hakaret etmek gerekmez.
Öyle her yanlışında adam atsak, sevecek kimse kalmaz geriye.

erkutdem55

Ben A.Şahin'e(çok sevdiğimden sanırım) hala çok sinirliyim.Yaptığının hiçbir mantıklı açıklaması yok.Bunu yaşayınca diğer söylentiler de gerçek olabilir diye kuşkuya düşüyor insan ister istemez.neyse daha yazmıcam,sinirleniyoruz boş yere olan bize oluyo.