78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 15 May 2011, 23:55:10
yok yok abi ahmet çağrıya bilerek attı onu çağrıda affetmedi.

O da 10 kez vursa kaleye öyle gitmez top. Bizde de gudubetlik tavan yaptı bu maçta.

5trawberry

Ahmet hakkında çok ağır ithamlarda bulunulmuş.
Ayıptır, günahtır.

salihcakir

bizim (Türk Halkı olarak) en büyük zaafımız bu bence. geçtiğimiz aylarda konusu olmuştu ve ben buna benzer cümleleri bir kez daha yazmıştım sanırım.

Halk olarak, birilerini çok çabuk baş tacı yapıyoruz. O kadar hızlı yükseltiyoruz ki, bizden birisi ilan edip kendisini kral yapıyoruz. Toz kondurmuyoruz. Ama gün geliyor bir kaç hata da veya işler kötü giderken itin bir yerine sokuyoruz. O gün de geçmişte olan herşeyi bir çırpıda siliveriyoruz. Her yargıyı bu kadar uçlarda yapmak zorunda mıyız gerçekten. Biz de ya süper var ya da berbat.

Bunu Ahmet için de yaptık, Hüseyin Hoca için de yaptık, Turgay için de, bir başkası için de. Ahmet'i bir anda en büyük yaptık bir günde dibe yolladık. Hüseyin Hoca'yı maçtan önce yumruk şova çağırdık maçtan sonra huzurevine yolladık. Turgay için bir gün süper dedik, bir gün kazma yaftasını yapıştırdık. Bunun gibi onlarca isim var aslında.

Özetlemek gerekirse, olayları hep bir pencereden bakarak izleyip en uçlarda yapıyoruz yorumlarımızı, ya %100 var kitabımızda yada %0. Başarıyı sadece limana geminin yanaştırılması olarak bakıyoruz. Ama değil. Bir IK uzmanı diyor ki;
"bir avukat alınacaktı şirkete; ben de kendisine kaç tane dava kazandınız diye sordum, başarısını anlayabilmek için.. kendisi de bana başarı sadece kazanılan davalar değildir. Biz kaybedeceğimiz çok aşikar davalar da alırız ama orada az bir ceza ile durumu atlatmak başarı olur. Kaybetmişsinizdir davayı ama başarılı sayılırsınız."

Elinden gelenin en iyisini yapmış (son iki maç hariç) kimselerin ondan önce oynadıkları onlarca iyi maçı hiçe saymayalım yorumlarımızda ne olur.. Yoksa çok büyük haksızlık etmiş oluruz.

beşnumara

Bu taraftarın dün verdiği tepki tüm takımaydı ama sen üstüne alındın.Demek ki ne yaptığının farkındasın.

Kodalak

Alıntı yapılan: salihcakir - 16 May 2011, 08:28:02
bizim (Türk Halkı olarak) en büyük zaafımız bu bence. geçtiğimiz aylarda konusu olmuştu ve ben buna benzer cümleleri bir kez daha yazmıştım sanırım.

Halk olarak, birilerini çok çabuk baş tacı yapıyoruz. O kadar hızlı yükseltiyoruz ki, bizden birisi ilan edip kendisini kral yapıyoruz. Toz kondurmuyoruz. Ama gün geliyor bir kaç hata da veya işler kötü giderken itin bir yerine sokuyoruz. O gün de geçmişte olan herşeyi bir çırpıda siliveriyoruz. Her yargıyı bu kadar uçlarda yapmak zorunda mıyız gerçekten. Biz de ya süper var ya da berbat.

Bunu Ahmet için de yaptık, Hüseyin Hoca için de yaptık, Turgay için de, bir başkası için de. Ahmet'i bir anda en büyük yaptık bir günde dibe yolladık. Hüseyin Hoca'yı maçtan önce yumruk şova çağırdık maçtan sonra huzurevine yolladık. Turgay için bir gün süper dedik, bir gün kazma yaftasını yapıştırdık. Bunun gibi onlarca isim var aslında.

Özetlemek gerekirse, olayları hep bir pencereden bakarak izleyip en uçlarda yapıyoruz yorumlarımızı, ya %100 var kitabımızda yada %0. Başarıyı sadece limana geminin yanaştırılması olarak bakıyoruz. Ama değil. Bir IK uzmanı diyor ki;
"bir avukat alınacaktı şirkete; ben de kendisine kaç tane dava kazandınız diye sordum, başarısını anlayabilmek için.. kendisi de bana başarı sadece kazanılan davalar değildir. Biz kaybedeceğimiz çok aşikar davalar da alırız ama orada az bir ceza ile durumu atlatmak başarı olur. Kaybetmişsinizdir davayı ama başarılı sayılırsınız."

Elinden gelenin en iyisini yapmış (son iki maç hariç) kimselerin ondan önce oynadıkları onlarca iyi maçı hiçe saymayalım yorumlarımızda ne olur.. Yoksa çok büyük haksızlık etmiş oluruz.

beşnumara

Takımı belki de süper lige çıkaran en önemli faktördün ama şampiyonluğu da elinle verdin helal olsun büyük adamışsın.
Sezon boyunca hem elinle hem de ayağınla attığın paslar isabetti ama dün 2-0'a kadar attığın tüm toplar rakipteydi >:(

çılgın55

Alıntı yapılan: salihcakir - 16 May 2011, 08:28:02

çok güzel söylemişsin abi eline sağlık..

ugurozkan

ahmet'i başarılı kurtarışlarının yanı sıra topu oyuna sokarken hızlı ve akılcı davranması başarılı kaleci yaptı. yediğimiz ikinci golde de öyle bir top denedi, hatalı oldu, çağrı çok iyi vurdu, ahmet'in hamle yapamamasının sebebi de yaptığı hatanın verdiği şoktu. sitede hemfikir olunarak yılın oyuncusu seçilen ve hafta arası ödül alan ahmet çok kolay harcanıyor gibi hem de maç satmak gibi aşağılık iddialarla. bence bu kadar fevri davranmayın. hayatta hepimiz hatalar yapıyoruz hatta hatayı yaptıktan sonra sıvadığımız da oluyor, ahmet'inki de öyle bir şeydi unutalım gitsin. takımdan ayrılırsa en çok üzüleceğim adamdı, hala öyle.

veis

uzun maratonda gayet başarılı maçlar çıkardı ahmet ve semeresi olarakda süperligdeyiz.kafası karışıkdır tatile erken çıkmışdır tabiki bunlar hata ama yorum yapmadan önce kalemizde eray olsaydı veya okan olsaydı diye düşünün sonra zaten saglıklı yorumlar yapacaksınız.ama ahmet hatalı konusunda hem fikiriz bencede klasına yakışmayacak hareketler yaptı ama olsun.biz samsunsporluyuz bize ahmetler mehmetler gelir gider.baki kalan formamız ve armamızdır.

LisandroLopez

Abi tutturmuşuz bi Okan bi Eray gidiyoruz tamam bu kaleciler kötü kalecilerdi Samsunspor a yakışmayan kalecilerdi ama
maddi durumlar el verdi de yöneticiler o kalecilerle mi yürüttü bu işi.. Tabiki Ahmet Şahin bu lig için fazla bi kaleci oldukça iyi bi kaleci ama
bence Okan Eray gibi kaleciler olsaydı ne yapardık gibi söylemler yanlış.. Hedefe giden takımın kalesinde o kalecilere zaten yer olamaz..

lucarelli

Ahmet oyuna soktuğu hızlı toplarla bize çok gol kazandırdı. Bu pozisyonda da öyle yaptı ama maalesef adama takıldı ve gol oldu. Ahmet gibi kendine güvenen, iyi kaleciler böyle goller yer arada bir. 14 maçta yediği 4 gole bakmadan hemen son iki maç ile adamın ipi çekiliyor.

Burak

Ya biz (en azından ben ) onun hatasına kızmıyoruz ki  . Futbol hatalar oyunu hata yapan olmazsa golde olmaz. Ama yaptığı hareket hiç yakışmadı. Yaranmı varda gocunuyorsun derler ya o hesap. Biz 11 kişiye yaptık o tezahüratı Ahmet tepki verdi. Hadi ilkini pozisyonun stresiyle yaptın. 2.kez Ahmet Şahin denildiğinde kafanı salladın . 2.devrenin başında tekrar bağırılırken yine kafanı salladın . Adam gibi oynayın dedik te suçmu ettik . bundan önce 31 maç en ufak çatlak ses çıktı mı sana karşı keza bu maçta da çıkmadı tepki tüm takımaydı sen tek başına tribe girdin. Önceki sayfalarda bir arkadaşın yazdığı gibi KALP KIRILSA DA SEVER...

Ayberk

Ahmet Şahin miy ve rize maçlarında 2 puan kaybettirdi evet, ama tek başına belki 20 puan kazandırdı. Süper Lig'e çıkmamızı sağlayan 58 puanın tamamında da dolaylı da olsa katkısı var şüphesiz. Bu başarının en büyük mimarı belki de. Ama insanlık hali bir yanlışlık yaptı. Bu taraftar Ahmet'i öyle benimsemiş ki, o hataya kızmazdı bile rakip misal Diyarbakır olsaydı. Ama rakip Rize olunca, akla mide bulandıran fesat düşünceler gelince zaten homurdanan taraftar böylesine bir hataya tepki verdi haliyle. Hatta yine sineye çekti o taraftar, kalbini kırmayalım, oynama isteğini kaçırmayalım Ahmet'in dedi, adını haykırdı. Ama o ne yaptı?... Neyse ben Ahmet'e buna rağmen ilk andaki kadar kızamıyorum ne yapayım? :o Kendimi onun yerine koyduğumda da belki ben de öyle tepki verirdim. Ahmet bence oldukça duygusal biri, hatırlayın Miy maçında yediği golden sonra berbat bir formu vardı o maçta, bir türlü toplarlanamadı. Morali çabuk bozulan birisi demek. Ben Ahmet'ten çok, maçı Ahmet satmış diyenlere ayar oluyorum >:( O hareketi keşke yapmasaydı evet, ama yine de Ahmet bizi bu bataklıktan kurtaran adamdır ne olursa olsun

veis

denizli maçında ki oyunu nu hatırlıyorum ve ben bu adama kızamıyorum

hala kızı

16 May 2011, 19:29:53 #674 Son düzenlenme: 16 May 2011, 19:36:48 hala kýzý
Takımın 58 puanda  olmasına ''verilen en önemli isim'' AHMET ŞAHİN!!!Kupayı mersin'e hediye eden isim Ahmet şahin... :(