Bank Asya 1.Ligi /34.hafta SAMSUNSPOR'umuz - Ç.Rizespor: 1-2

Başlatan berkay55, 08 May 2011, 15:52:09

« önceki - sonraki »

Ekrem

Alıntı yapılan: erdem - 15 May 2011, 23:55:18
maç sonu olaylar mı oldu? facede birileri bişeyler yazıo da

Dışarıda gördüğüm tek olay takım otobüsünün orda toplanan taraftarları polısın dagıtmasıydı sonra mıllet bır kac sey fırlattı o kadar

çılgın55

takım otobüsünü bekledik yarım saat falan ondan sonra polisler uzaklaştırmaya çalıştı olmadı çevik kuvvet geldi herkes dağıldı rize otobüsü ileride dediler sanayinin içindeki karakolun önünde coluk çocuk biraz onları taşlamaya çalıştı sonra panzer geldi falan filan.biz ondan sonra tesislere gittik 15-20 kişi orda da polisler yarım saatlik bir pazarlık sonucu bizi ordan da uzaklaştırdılar anlayacağınız büyük Samsun polisi her zamanki gibi büyük bir iş başındaydı..

ErkÇay55

Süper lige çıktık ama keyifsiz neşesiz hüzünlü bir şekilde.Bizlere bu hüznü yaşatan futbolcularımıza teşekkür ediyorum.
En büyük Samsunspor samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

55ertan

Alıntı yapılan: ekolayn - 16 May 2011, 15:02:44
Süper lige çıktık ama keyifsiz neşesiz hüzünlü bir şekilde.Bizlere bu hüznü yaşatan futbolcularımıza teşekkür ediyorum.
En büyük Samsunspor samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

birde bu linki ekle http://fanatik.ekolay.net/Oynamadan-sampiyon-Mersin_3_Detail_301_225023.htm

eren55

Kendi adıma hakkımı helal etmiyorum.Samsunspor ne yapar eder o şampiyonluğu alırdı.Birilerinin tezgahı takır takır işledi.Sevinemiyorum ya,aleme dalga konusu olduk.Şehrin gördüğü en büyük tiyatro kumpanyası bu maç olmuştur.Muhteşem oyunun finalinde sahneye çıkan polisçilik rolüyle Samsun polisi de epey göz doldurdu.Molotofçu kahpelere kaldıramadıkları copları Samsunspor taraftarlarına çok rahat indirdiler.ALLAH bereket versin,polislerimizin T.C. vatandaşlarına uyguladıkları standartlar boy boy...Önceden çifter çifterdi.Şimdi deste deste.Bu muhteşem oyunun yönetmeni Tutu 'ya en derin duygularımı tüm samimiyetimle sunuyorum.Unutmadan merak ettiğim bir şey daha var,bizim paha biçemediğimiz Samsunspor'a ne kadar fiyat biçtiler?

55(tuncay)55

16 May 2011, 21:15:12 #365 Son düzenlenme: 16 May 2011, 21:18:55 55(tuncay)55
şimdi sevinelim mi? >l<  üzülülelim mi? :( aglayalım mı? :'( susalım mı? :-X kızalım mı? >:(
ne yapalım bilemedim!!!

55(tuncay)55

ne dalga geçtiler benimle bugün beeee :(
bende kendimi bazı takımların son maçta kaçırdıgı şampiyonlukları aklıma getirerek avuttum
örn:fnrbhçe ;D :D

jean

Kaya

Jean söylemesen nerden bilecektik bilmiyorum ki   >l< Şakamısın nesin anlamadım ki... >:(

Bu şekilde çıkmayı sen içine sindirebiliyorsun ama sindiremeyenlere de saygın olsun..

Ben o staddan nasıl çıktım hala hatırlamıyorum yer yarılsaydı içine girseydim dedim içimden kaç kere.O şoku hala atlatamadım.Kendi kendime SAMSUNSPORun bankasya liginde şampiyon olması başarı değildir diye söylediğim bu dönemlerde onu bile başaramadık..

babasamsunlu

ARKADAŞLAR ŞU FACETEN BİZİM KAREONUN GÜZEL  FOTOLARINDAN BİR TANE BURAYA YÜKLEYEBİLİRMİSİNİZ.
İŞYERİNDEN GİREMİYORUM...SİTEDE DE YOK GÜZEL Bİ FOTO BULAMADIM..
HADİ Bİ ZAHMET PİLİİS  :-[ :-[ :-[ :-[

Serkan

babasamsunlu

Serkan

Stoper

Bizimkilerinde çılgın projesi son maçta taraftarı hayal kırıklıgına ugratmakmış . Evet .