Bank Asya 1.Ligi /34.hafta SAMSUNSPOR'umuz - Ç.Rizespor: 1-2

Başlatan berkay55, 08 May 2011, 15:52:09

« önceki - sonraki »

samsunmania

erdem

maç sonu olaylar mı oldu? facede birileri bişeyler yazıo da

kalptenþimþek

ahmetsefa55

kadro kalitemiz bence ilk 2 den çıkacak seviye de değildi ancak bunu başaran başta yönetimi, kalparı ve futbolcuları tebrik ediyorum.
tabi ki bunda rakiplerimizin bir ''takım'' olamayışları , taraftarın inanılmaz bir çıkış gösterip çağ atlaması ve yönetimin dışarıdan aldığı destekle ödemeleri yapması gibi konuların rolü çok büyük.
ben açıkçası antep yenilgisine üzülmemiştim.rizeden her halükarda puan alırız diye düşünüyordum.
maç boyunca aslında iyi de oynadık.kazanabilirdikte.ancak turgayın beceriksizliği , zenkenin vurdumduymazlığı , ufuğun şansızlığı yüzünden kazanamadık.sağlık olsun.
maçta olan arkadaşlarımız daha iyi görmüşlerdir muhakkak ; futbolcularda ki isteksiz tavrı.ancak ben bu yenılgının faturasını tamamen yönetime çıkarıyorum.
ey yönetim ;
sen zorluklar içerisinde bu takımı şampiyon yapmışsın ve istemediğin bir şekilde kongreye gitmeye zorlanmışsın.böyle bir ortamda o şampiyonluğa öyle bir odaklan ki, cümle alem bu takımın senın yonetımınde şampiyon olduğunu bilsin.ama o kadar dar kafalı ve çağdışısınız ki böyle bir fırsatı geri çeviriyosunuz.
daha şampiyonluk için stadı süslememişsiniz , şampiyonluk ürünleri çıkartıp gelir elde etmeyi düşünemeyecek kadar acizsiniz.

ya da diyet mi ödediniz ?

ibo055

şampiyon taraftar  oldu yine
rizeyi çıkarmak için  ne gerekirse yaptılar sag olsunlar

pitbul055

Düştüğümüz sene rize bize kıyağını yapmışmıydı?Kıçlarını yırtmışlardı buradaki maçta.Biz ne yaptık resmen verdik maçı.Şaşırmadım açıkcası,stada girdiğimizde hiçbir hazırlığın yapılmamasından anlamıştım maç öncesi.Kendi aramızda konuştuk bu maç masa başında verilmiş diye.Hükümetten nemalan bir yönetimimiz vardı ve başbakan rizeliydi.Neyse daha derinlere inmemek gerek.Sonuçta süperlige çıktık.Ama öğle bir çıktıkki küme düşsek bukadar üzülürdüm.Yine yaptı samsunspor yapacağını.Cumartesi telegolde kemali beşiktaşın aldığını söylediler çok üzüldüm.Bu takımda tek kalacak oyuncu kemaldir bence.İnanın geri kalan topculardan bir cacık olmaz.En büyük taraftar gerisi yalan.

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 11 May 2011, 12:46:18
Maç ile ilgili çok karamsarım bu hafta yenilcekmişiz gibi bir his var içimde çok kötü duygular içerisindeyim  >:(  :(

Ben demiştim demekten nefret ediyorum. yönetim giderayak yaptı kıyağını sağolsun.  :( :'(

metinoto

söylenecek tek bir şey var oda yazıklar olsun bu milletin hakkını nasıl odeyecekler sen rizenin durumunda olsan rıze sana ne yapardı bundan once yaptı zate küme düşmemize yardımcı olmuştu tek kelime ŞAMPİYON BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI gerisi basitler...

metinoto

bu büyük taraftar karşısında herzaman yönetim ve futbolcular ezilecektir biraz yüz varsa utanın sadece...................

Forvetim

kuzey55

bu arada dün şirinler naptı öyle rizeye :D önce çağırdılar rize takımını sonra hepiniz o. çocugusunuz dediler...

cembaba

Burak

Dün Ümit Kayıhan kulubeden hiç çıkmamış taktik vermek için  :-\ :-\

Ahmeti

Alıntı yapılan: Burak - 16 May 2011, 10:29:04
Dün Ümit Kayıhan kulubeden hiç çıkmamış taktik vermek için  :-\ :-\

Zaten çıksaydı hafif bir rüzgarda devrilirdi biraz hassas olur kendileride

Levent ÖCAL

Kendi objektifimden MARATON  >l<