Bank Asya 1.Ligi /34.hafta SAMSUNSPOR'umuz - Ç.Rizespor: 1-2

Başlatan berkay55, 08 May 2011, 15:52:09

« önceki - sonraki »

isa55

maç satılması lafı ağrına gidenlere soruyorum. bu maç ne peki. beraberlik bile kabul edilemez bi sonuçken, kendimize bi amorti bile almıyoruz. bu arada rizenin çirkeflikte erciyesi de solladığını gördük.

samsunspor.co.nr

Iyi akşamlar,

Sezon başında Süper Lig'e çıkacaksınız deseler çok mutlu olurdum.
Bugün Süper Lig'e çıktık fakat son derece üzgünüm.
Ayağımıza kadar gelen ŞAMPİYONLUK şansını kullanamadık,1 puan alamadık.
Ahmet Şahin yediği hatalı gole rağmen sezonun Kemal ile birlikte şüphesiz en iyisiydi.
Aşağıdaki muhteşem tabloyu hakedecek oyuncular ile yeni sezonda umarım çok başarılı oluruz.

EMEĞİ GEÇEN HERKESİN ELİNE,GÖNLÜNE SAĞLIK..

cembaba

Beyoğlu'dan şampiyonluk kutlamaları...

GS Lisesi önü Şampiyonluk kutlamaları...

samet_55

taklacı ümite ve rize ye son maçta 3 puan hediye ettik.hiç bişe zoruma gitmedi ama okadar arabaları süsledik.hazırlık yaptık. konvoy yapacaktık şampiyonluk kutlicaktık.yazıklar olsun malatyada.bizi düşüren ümit yine bizden 3 puan aldı.inşallah play oftan tavşanlı çıkar..

SametYılmaz55

yaş olarak küçük kardeşlerimizin Samsunspor'un ne demek olduğunu anlatmak için çok güzel bir fırsattı.Alacağımız şampiyonlukla yeni nesillerin 3 takım sevdasından vazgeçebilecekleri bir ortam vardı.ama her şeyin içine ettiniz >:(

altunay

bugun maçta dikkatimi çeken stadın hiç süslenmemesi anlaşılan o ki maçi masa basında bitirmişler mersin 2 çıkma olasiliği yüksek olmasına rağmen sanatcı getirmişler stadı süslemişler bizim maçin neticesini bekliyolardı ve biz sattık onlar şampiyon olduu yazıklar olsun sizin gibi yönetimee

berusa55

Midem bulanıyor. Ne diyeceğimi şaşırmış vaziyetteyim. Kusura bakmayın arkadaşlar...  :(

GökhanÇağlar

süper lige çıktık ama sevinemiyorum,2 maçta 1 puanı alamadık..son 2 maç hariç tebrikler çocuklar..
bu takımı buraya siz getirdiniz ama sonunu getiremediniz,canınız sağolsun.

samet_55

fotolara bakıyomda hakikatten şampiyon tarafdar yahu.

europe_55

Maalesef takim, tribünlere ayak uyduramadi. :(

Bugün bir kez daha gördük ki, biz tribün olarak birakin Bank Asya'yi, Süper Lig'de bile ilk 5'in icindeyiz...

Televizyon basinda izlerken, gurur duydum. Emegi gecen herkesi alkisliyorum.

Insallah seneye'de "Bekle bizi Avrupa" koreografisi yapmak nasip olur.

yk55

arkadaşlar canınızı sıkmayın. önemli olan süperlige çımaktı ve biz bu işi 2 hafta önce garantilemiştik.

bence gerisi hikaye. biz önümüze bakalım.

herkese sevgiler saygılar.

King Of The North

O yan hakem evde huzurla uyuyabilecek mi acaba? her pozisyon ofsayt ona göre, sülüman abay zaten konya maçımızdan sabıkalı, çok gol kaçırdık olmadı, ufuk, agbetu, kemalki dilaver, hele ki turgayın kaçırdığına ne demeli, 5 lik maçı verdik, rizespor çok ballı takım, bunların ligi en iyi 11. bitirmeleri lazımdı. Başkentte şampiyonluk kutlamalarımızı buruk da olsa yaptık, heryerdeyiz...

Ollivanders

kuzey55

bence de artık önümüze bakalım.hoca ve 4-5 futbolcu dışında hepsi gönderilsin.adam gibi bir kadro kurulsun.

King Of The North

Bu arada ilk kez mabedimizde yenilgi aldık, hem de trabzon yalakası bir takıma karşı, iyi olmadı, neyse seneye abilerine yaslarız biz de...