80- Akeem Oriyomi Agbetu (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:05:30

« önceki - sonraki »

Gorkem

hiç değilse zenkeden daha hırslı

Ollivanders

Sıradan futbolcu işte. Bu sezon taça attıgı şut kaç oldu sayan var mı ?

alperen

Taça attığı pozisyonda pas çıkarsaydı 1-0 önde başlıcaktık..neyse olan oldu!

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: yaramaz çocukkk - 15 May 2011, 21:45:49
Taça attığı pozisyonda pas çıkarsaydı 1-0 önde başlıcaktık..neyse olan oldu!
isde ben tam burda dedim bu macda oyunlar var diye ?nedenmi agbetu o pozisyonda pas verebilirdi bombosdu vermedi hadi vermedi okadar hizli vurmasinada gerek yokdu..

erkutdem55

Ligin 2. yarısının en iyi futbolcularından biriydi.Bugün de çok güzel oynadı,çok şık da bir gol attı.Şahsen ben süper ligde Agbetu'yu kadromuzda görmek istiyorum.Gerçi bu adamı da beğenmiyo çok kişi,devre arasında gitsin diyordu herkes.Gitseydi muhtemelen Bolunun olduğu yerdeydik.

55.hakan

Adamımsın Agbetu kötü oynadığım maçlarda da çabaladın bu özelliğini seviyorum.

orucreis

Hırslı oynayan bi futbolcu çoğu zaman turgayın yerınde adama pres yaparken kimi zaman(bizim defans uyuduğunda)defansa yardıma gelen bi oyuncu ama tekniğini daha da geliştirmesi lazım..

sadece55

Bence son maçın tek istekli futbolcusuydu...Didindi durdu

Burak

Valla Adam gibi oynadı yırtındı resmen sahada

sadece55

soldan kaptırıp gidecektir seneye kalırsa

LisandroLopez

Bu sezon süper lige çıkmamızda, belki pek konuşulmuyor ama özellikle 2.yarıda oynadığı futbolla yaptığı işlerle verdiği mücadeleyle büyük pay sahibi.
Zenke'nin bu kadar başarılı olmasında da büyük pay sahibi olduğunu düşünüyorum.Yedek kaldığı oldu sorun etmedi disiplinsizlikler yapmadı
çünkü iş disiplini olan bi oyuncu.Ben kalmasından yanayım.Çünkü işini severek yapıyor ve mücadele de ediyor.

GökhanÇağlar

bence de kalmalı..özellikle 2. yarı çok iyiydi..boluya attıgı gol,denizlide zenkeye yaptıgı asist bize 6 puan kazandırdı..

germencisse

Takimda kalmasi gereken bir isim.. Yeni jenarasyonda yer bulamazsa eger iyi yedek olur..

atakumlu83

agbetu ne olacak bu sene takımda kalacakmı sıvassporda kıralık alınmıstı ve sozlesmesı bıttı

twitter

kavruk oğlan kalsın takımda