Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

seskat

Maçın bitiş düdüğü çaldığı an, nasıl neden bilmiyorum ama aklıma gelen ilk şey şuydu

Sözü bile verilmişti, ancak malesef şampiyonluk kupasını rahmetli Teoman kardeşimize götüremeyeceğiz 

Gel de kahrolma :( :(

orucreis

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 16 May 2011, 03:00:10
baş rolünde hüseyin kalpar'ın oynadığı filmi izlediysen oluyor be kardeşim >:( >:( >:( >:(

Hüeyin kalpar adını bile duyunca sinirler tepeme zıplıyo  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

orucreis

Alıntı yapılan: seskat - 16 May 2011, 03:02:43
Maçın bitiş düdüğü çaldığı an, nasıl neden bilmiyorum ama aklıma gelen ilk şey şuydu

Sözü bile verilmişti, ancak malesef şampiyonluk kupasını rahmetli Teoman kardeşimize götüremeyeceğiz 

Gel de kahrolma :( :(

:( :( :( :(

AntZ

Gökberk55

süper lige çıkmasına rağmen ağlayan tek taraftar bizlerizdir herhalde...

Forvetim

sinirimden doğru dürüst uyku uyumadım baş ağrısıyla yattım baş ağrısıyla kalktım, fıttıracam anasını satim. keşke bugün haftasonu olsaydı çayıra çimene dağa bayıra atsaydım kendimi belki biraz rahatlardım. gelde şimdi millete laf anlat, yok şöylemiydi böylemiydi..herkeste aynı soru "naptınız böyle ya"

jorgensen55

BU SENE ŞAMPİYON YİNE TARAFTAR...

55_OrHaN_55

Geçen hafta pazartesiyi salıya bağlayan gece istanbuldan gelen uçaktaydım. uçakta TURGAY ve DİLAVER de vardı. Samsun'a indiğimizde sabah 02.00 civarıydı. eve 03.00 de varabildim. "şampiyonluk maçına çıkacak as takım oyuncularının o uçakta, o saatte ne işleri vardı? istanbulda ne işleri vardı?" diye aklımdan geçmedi değil. üstelik ertesi gün, yani salı günü, o haftanın en ağır antremanının olması gereken gün, beyefendiler istanbullardalar. yenileceğimizi o an anladım. bunlar işi güngören maçından sonra saldılar...

berusa55

Nedense hiç mutlu değilim!  :(

orucreis

Alıntı yapılan: berusa55 - 16 May 2011, 12:28:51
Nedense hiç mutlu değilim!  :(

al bendende o kadar abi suratım mahkeme duvarı resmen

Ollivanders

Alıntı yapılan: celebi - 15 May 2011, 22:44:13
nasılda hemne karaları bağlıyorsunun hemen doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz

abi bak bu konuda haksızsın işte. Boyle karamsar bir ortamde ne dusunmemizi bekliyorsun. Ortada yonetim mi var ? Sozlesöe yenileyecek futbolcular kimle konusacak ? 2 sene onceki o bosluk yine yok mu ? Borsa işleri ve yeni yonetimin amacını biliyor muyuz ? veya butun samsunspor taraftraı guvenebiliyor mu bu hareketler sonrası gelecek yonetime ? Boyle bir ortamda basarı gelir mi ? Bunun az ilerisi kaos degil mi ?

Akyol

Kaos başlamıştır az ilerisi gerisi berisi yok! Şampiyonluk maçına yönetimsiz çıkıyoruz, statda organize olan taraftardan başka şampiyonluk kutlaması adına birşey yok. Bütün bir haftayı ye iç s.ç prensibiyle geçiren asalaklar ordusu maça çıktıklarında fark ediyorlar olayın vehametini ama ne fayda. Koşmaya mecalleri, yürümeye taakatleri yok! Yönetim küstüm oynamıyorum der de futbolcusu geri durur mu? 32 hafta boyunca sizin peşinize gelen insanlara mükemmel bir finalle teşekkür ettiniz. Bizler böyle bir finali hak ettik diyelim, peki sizler bizim yaptıklarımızı hak ettiniz mi? Hiçbirinizi görmek istemiyorum bu takımda! Bunun adına vefasızlık diyenler çıkacaktır, 2 haftadır yaşadıklarımız vefasızlığın babası değil midir?

Sezon bitmeden bişeylerin bu kadar aceleye getirilmeside büyük hata. Umarım bu kadar aceleyle görev başına gelme isteği bu takımı şampiyonluklara koşturmak içindir. Başka ihtimalleri düşünmek istemiyorum...

Ollivanders

Birşey soylense futbolculara haksızlık ediyorsunuz vs vs yazılıyor. Ulan kimse bize haksızlık etmiyor mu ? Benim duygularım yok mu ? Bu yorulmanın yataktan kalkamamanın , boşa gecen 1 gunumun onemi yok mu ? Bu buyuk Taraftar Şampiyonlugu haketmiyor mu !!! 2 hafta boyunca yapılmayan rezillik kalmadı. Al işte kapak oldu yonetime , teknik heyete. Onlar ooo nasıl olsa çıktık çok da onemli degil derler ama hiç biri samsunsporlu olmadıgı için Taraftarın neler hissettigini bilmezler. Topunun ...

twitter

Ahmet yarım saat boyunca bütün topları rakibe verdi açın bakın sadece 2. gol değil ilk golde de atağı o başlatıyor
Kenan öyle Hakan yine bir kere 2 kişi arasında top çıkaramadı, Zenke mala vurup gelmiş gibiydi

Samsunspor Rizespordan yarım saatte 2 gol yiyecek bir takım değil!

Golü yedik babama dönüp en son ne zaman rakip gol atmıştı evimizde diye sordum yapmayın allah aşkına

twitter

Çok kötüyüm ya moralmen çöktüm 2 hafta önceden eser yok

Hoca kalsın, takım bozulmasın diyorduk şu olanlara bak ya insan düşmanına böyle bir şey yapmaz

Şölen için gittiğin staddan sövmediğin insan kalmadan çık ve seni yenen takım Rizede sana her türlü pislik yapan taraftarın takımı Rizespor  :(