Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Musti

Kimse yadırgamasın, bu duruma gelmemizin sebebi son iki haftadaki yaşanan yönetimsel olaylardır. Bunun baş sorumlusu da Galip Öztürk'tür. Tüm futbolcuların kafası karışık, ne olacak halimiz diye düşünüyorken kimse doğru dürüst açıklama yapmadı. Mevcut yönetimde elini ayağını çekti ve tavır aldı. Sonra da taraftara ŞAMPİYON bitiricez diye söz verildi. Eğer söz verilmeseydi; "biz süper lige çıktık görev tamam, şimdi Samsunspor'un geleceğini hazırlıyoruz" denseydi bu kadar hüzün olmazdı. Hem Şampiyonluk sözü verildi, hem de yönetimde karışıklık çıkınca bu noktalara gelindi.

Böyle olacağı şirketleşme dedikoduları başladığında belli olmuştu. Aklımıza gelen başımıza geldi ne yazık ki. Bakalım kongreye kadar yaşanacak süreç ne getirecek ama ben çok şeyler götüreceğini düşünüyorum.

celebi

Alıntı yapılan: Ayberk - 15 May 2011, 22:42:13
Şimdi söyleyeceklerime kızabilirsiniz ama yine de içimde kalmasın; bugünkü oyun ve oyuncu-teknik ekip kadrosu gösterdi ki, seneye küme düşmenin en büyük adaylarından biriyiz bana göre. Play off'tan çıkacak takım ve  kara_buk sivas_spor 3'lüsüyle beraber. Akıllı transferler yapmazsa miy_x de eklenir bu yarışa. Kimse kendini kandırmasın bana göre yok yeni yönetimmiş, yok 5. büyük(!)müş falan...

Alıntı yapılan: Ayberk - 15 May 2011, 23:43:37
Her hafta aynı ciddiyetle oynamaktan aciz, yeterince profesyonel olmayan bir oyuncu ve teknik kadro varmış bizde, bunu açıkça gördük. Herkes kendine çeki düzen vermeli. Gidecek olan, naz yapacak olan buyursun gitsin. Bu formayı taşıyabilecek, kendini takımdan büyük görmeyecek, beyefendi futbolcular bulunur elbet. Öyle bir kadro kurarsak ben de bu söylediklerimin hepsini seve seve yerim

k

55AD

Yönetim neden bir organizasyon yapmadı sonuç bellimiydi acaba???

samsunmania

Neyse beyler, tadımız kaçtı ama ne olursa olsun süperligdeyiz. İnşallah temiz duygularımızla oynayıp bu takımı piyon olarak kullanmazlar. Hep beraber nice başarılar görürüz.

55AD

Çok zoruma gitti bugun sampiyonlugu kaybetmek hadi bank asya bitti..Seneye bu şekilde maçları süper lig affetmez.Taraftar hiç affetmez.Yakalımışken bu güzek ruhu kaybetmemek lazım bu şehrin bu takıma bu takımın bu seyirciye ihtiyacı var bunu kimse unutmasın.

cembaba

Bugün topluca maç seyrediyorduk Başkent'te. En sağ taraftaki ağabeyin adını sormayı unuttum. Çok yakın davrandı.

Teoman Abi'ye ne kadar da benziyor :(

Sercan

millet şimdi arkamızdan konuşuyor sattılar son iki maçı diye...Sattık mı? Sattık....haysiyetsizler

Kaya

Yönetimin gider ayak iyi bir kazığına şahit olduk.Rezil ettiler bizi elaleme resmen..Çocuk gibi ağladılar 2 haftadır açıklamalarında beyanatlarında..Takımı son 2 maça motive edemediler.Disiplinsizlik ayyuka çıktı.Yeri geldi 5 kişi idman yaptı.Hoca efendi şehir dışında olduğundan idmanlara çıkmadı ve bunun gibi profesyonel bir kulübe yakışmayacak amatörce işler...

Yazıklar olsun size beş para etmez Mersin taraftarına,rizeli çiftlere madara ettiniz bizi..Şampiyonluk primi felan da verilmesin o prim şampiyon olan takıma verilir.. :o >:(

mehmet yılmaz

İnanç'ın dediği gibi.
Yönetim yine yüzüne göüne bulaştırdı.
Kalpar, sağa sola laf yetiştirme derdine düştü.
Antep'e sıra gecesine, aile gezisine gittiler.
Rize maçı bizim için çok önemli, 1. olalım diye bas bas bağırdık. Buyurun işte, böyle maillerle biz muhtap oluyoruz şimdi.

>:( >:(

Bu Mail Samsunspor.Biz Iletisim Sayfasindan Gelmektedir.

Gönderen: demokan33
Email: demokan33@hotmail.com
Mesaj: şampiyon samsunspor değil Mersin İdman Yurdu'dur, düzeltmenizi rica ediyorum

cembaba

Şu düştüğümüz hallere bakın ya :(

Kaya

orucreis

16 May 2011, 02:44:08 #18281 Son düzenlenme: 16 May 2011, 02:57:01 orucreis
Şampiyon olamadığınamı yanarsın,millete rezil olduğunamı yanarsın,adının şikeciye çıkcak belki onamı yanarsın,harcanan emekleremi yanarsın :'( :'( :'(.......... >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Helal olsun nasılsa çıktık deyip idman yaptırmayan şehir dışlarında gezen hocaya
Helal olsun nasılsa gidiyorum deyip takımla ilgilenmeyen yönetime
Helal olsun idman yapmayan kahvaltıyı bilmem nerde,akşamları orda burda gezen futbolculara
Helal olsun o formayı hak etmediği halde giydiren teknik heyete......
Hepinize helal olsun herkesin onurunu,gururunu kırdığınıza,helal olsun o maratondaki küçük çocuğu gözü yaşlı bıraktığınıza.Hepinize kocaman helal olsun.....

SametYılmaz55

kaçan şampiyonluğa mı yanayım mersinli beyinsizlerin şampiyonluk triplerine mi yanayım yoksa rizeye kaybettiğimize mi yanayım.hepsi birden çok ağır geliyor.içine tüküreyim böyle işin süper lige çıktık sevinemiyorum bu nasıl bir dünya >:( >:( >:( >:(

orucreis

Sinirden uyuyamıyorum yaa hala varmı böle bişey.... >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: orucreis - 16 May 2011, 02:57:51
Sinirden uyuyamıyorum yaa hala varmı böle bişey.... >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
baş rolünde hüseyin kalpar'ın oynadığı filmi izlediysen oluyor be kardeşim >:( >:( >:( >:(