Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

Bu Maca Yorum Bile Yazmak Istemiyorum Ama Bukadar Seyircimiz Benim Gibi Uzaklardan Gelenin Sucu Neydi?Hakemden Tutda Futbolcularimiza kadar,Yaziklar Olsun Hersey icin.Söylentilerin önüne Nasil Gecicez Bakalim.ALLAH`im Insallah Rize Playofflarda Elenidirde Hak Yerini Bulur

isa55

tribünde kemik yada güzel gün taraftarı neyse 19000 kişi bulmuşsun. ortam hazır. adamlar gece gündüz karton kesiyor, katlıyorlar, sen şu güzelim tabloyu berbat ediyorsun. sen dediğim idari bölüm. rizeyle 3 yılda bir maç yaparsın, ama taraftarınla her zaman birliktesin. neden verirsin maçı haaa neden. başbakan mı aradı, ne oldu. herkes berabere biteceğini tahmin ediyordu ama elimizdeki maçı veriyor, 1 puanı alamıyorsun. yazık, çok yazık.

kumköylü ahmet

Tum Söylentiler beraberlikdiya bizimkide is yapdi bakin berabere kalmadik ama yenildik demekki soylentiler dogru degil diye kendini savunur.eyyyyyyyyyyyy kalpar bey soylentilere cevap vereceksen bu maci alip herkeze cevabini vermis olacaksin kalpar.Yaziklar Olsun O Kocaman taraftardandami utanmadiniz kimin parmagi varsa bu isde hepsinin ALLAH belasini versin.Kimler nerelerden Bu Mac Icin Geldi hemde super lige cikdigimiz halde.Utanin Utanin.Parmagi Olan kisileri ALLAH`a Havale Ediyorum

Gorkem

kalpar maç sonu açıklamasında sırıtıyodu yine

Ahmeti

Alıntı yapılan: maviay55 - 15 May 2011, 17:13:24
face te rize otobüsü çıkamıyor falan yazmışlar da

Ne çıkamaması maç çıkışında baya bi bekledim rizeli futbolcular kendi  yöneticileriyle çıktılar hepsi 34 ve 06 plakalı araçlarla samsunu turluyorlar

alperen

Berbat bi gün..Süper lige çıkıpta sevinemeyeceğim hiç aklıma gelmezdi :(  Altayda düştü :'( :'( offf

isa55

bu arada zenke de gol krallığında tff ye göre 16 golle adanalı mbilla ile eşitlendi. şimdi ne olacak bilen var mı

SametYılmaz55

yüz verdik eşeğe ...............

usare

İkisi de gol kralı olcak. Keşke zenke olmasa.

bengülü

isyan

Yeni Malatyaspor - Adana Demirspor maci uzatmalara gitti. Malatya büyük bir ihtimal ile turu gecicek.

Ekrem

Alıntı yapılan: Umut - 15 May 2011, 18:48:40
Ahmetin 2. Golden sonra taraftar ahmet sahin diye tezahurat yaptiktan sonra taraftara gecin o isleri der gibi bir hareket yapti. Ben mi yanlis anladim acaba.

adam gibi oynayın dedikya ona bozulmuştur

isyan

Yeni Malatyaspor 1-0 öne gecti

YaSeF55

Alıntı yapılan: Umut - 15 May 2011, 18:48:40
Ahmetin 2. Golden sonra taraftar ahmet sahin diye tezahurat yaptiktan sonra taraftara gecin o isleri der gibi bir hareket yapti. Ben mi yanlis anladim acaba.

evet bende öyle anladım kafasını sağa sola salladı

Ollivanders

Hayır ne yapacaktık acaba Ahmet şahinin mutlu olması için. Gol yedik bireysel bir hata sonucunda. Bizd ebu şampiyonlugu haketmedik mi Ahmet Şahin. Tepkimiz buna olamaz mı ? Çok mu goruyorsunuz bu taraftara şampiyonlugu.