Rize taraftarı alınmayacakmış

Başlatan Serkan, 09 May 2011, 18:58:18

« önceki - sonraki »

Sonuna Kadar 55

samsunum

haber gazetesinin haberine göre taraftar gelecekmiş.kurul öyle bir karar almış

ErkÇay55

Bugünkü Halk Gazetesinde çıkan habere görede Rize taraftarı için 850 kişilik bilet ayrılmış,biletler Tekkeköy ilçesi girişinde satışa sunulacakmış,İl güvenlik kurulu tarafından yapılan açıklamada taraftarın alınmayacağı konusunda bir kararın söz konusu olmadığı belirtmiştir.

engin55

Rize taraftarı alıncaksa iş emniyette bitiyor. Çok büyük önlem almaları gerekiyor. Yoksa bursa işine dönmiyelim :(

Jnr.Serkan

Bu kararla birlikte Süperligdeki ilk maçımızı seyircisiz oynarız...

fındık

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 13 May 2011, 11:12:28
Bu kararla birlikte Süperligdeki ilk maçımızı seyircisiz oynarız...

Yani kupa hayal oldu bide ilk maç ts ile olursa :D

Ertuğrul Sağlam

Rizespor taraftarına 850 bilet

Bazı yerel gazetelerde Rizespor taraftarının Pazar günü Samsunspor maçına gelmeyeceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı anlaşıldı.
İl güvenlik kurulunun böyle bir karar almadıklarını açıklamasının ardından Samsunspor yönetimi, konuk takım seyircilerine 850 koltuk ayırdıklarını bildirdi. Biletler maç günü Tekkeköy İlçesi girişinde misafir takımın otobüslerinde satışa sunulacak

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=57370

berusa55

Toplu küfürlü tezahürat kesin olacak demektir bu durumda. Mutlaka tahrik olacak. Ve dördüncü kez cezayı alırsak süper lig'de ilk maçımız seyircisiz. İş gözlemciye kalıyor bu hafta Allah kabul etsin.

Ertuğrul Sağlam

Şampiyonluğun şifresi...

Rize tarftarı bizi ateşleyecek bizde takımı. ;)

Gerçi onlar bizi seyretmekten başka birşey yapacaklarınıda sanmıyorum.

kuzey55

kendileri uydurdu yasaklandı diye.demek ki yokmuş böyle birşey :9

kalptenþimþek

emin olun doksan dakika şampiyon samsun diye bağıracaklardır bilmukabele alkışlanacaklardır..
playoff var işin ucunda..

babasamsunlu

BEN RİZE TRİBÜNÜNE GİTMEK İSTİYORUM..
HER ZAMAN EZİLENLERİN YANINDA OLMUŞUMDUR..   ;D ;D ;D ;D ;D

King1965

vay anasını yaaaaaaa !!!!! Bursada kı olaylar burada da olacak kesin

fındık

Bu kadar
Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 13 May 2011, 17:07:48
vay anasını yaaaaaaa !!!!! Bursada kı olaylar burada da olacak kesin

Bu zamana kadar bişe olmadıysa bundan sonrada olmaz bu işlerle bir yere varamayız

Ahmeti

Bu maçı alalım veya en kötü berabere kalalım şampiyonluğumuzu kutlarız olaylar olacağını zannetmiyorum.