Rize taraftarı alınmayacakmış

Başlatan Serkan, 09 May 2011, 18:58:18

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Dun kaçkar tv yi izledim. Şikespor hakkında konusuyorlardı. Taraftar goturulemeyecek dediklerinde çok mutlu oldular. Ufak bir kıvılcımın samsun tribunlerini galyana getirecegini soylediler. Bence korkmus gibi goruntuleri vardi.

Serkan

Abi güzel yazmışsın da; korkucak olan tribün'de Rize ;)

berkay55

rize taraftarı getirilmemesi güzel oldu stadı tam olarak dolduracağız deplasmana verilen yerinde biletlerini satarlar

twitter

SametYılmaz55

Senede 1 gün taraftar görme şansları vardı oda yalan oldu  .:.:. .:.:.  :) :)

Sonuna Kadar 55

Ahmeti

Boşverin gelmedikleri daha iyi oldu dertsiz başımızı derde sokupta süper lig'teki ilk maçımızı seyircisizmi oynayalım

Bizim konuşacağımız konu bu olmamalı şampiyonluk kutlamaları için yönetim nasıl bir organizasyon yapmalı onu konuşmalıyız bizim yaptıklarımız ortada.

Turuncu

babasamsunlu

Fecr_55

Alinmasinlar zaten, ne taraftari var ki gelip destekleyecekler..Kendi adima oralara gelip de bir MIY faciasi daha yasamak istemem:)
Onlara bunlara gerek yok, biz bize yeteriz..!

Forvetim

tribun nasıl olurmuş harbi taraftar neymiş görme şansını kaçırdılar, bizi seyretmekten ağızları açık kalırdı herhalde

Burak

ya zaten oradan kim gelecek adamlar burunlarının dibindeki stada 2 bin kişi gidiyor . Buradaki andavallar girerdi zaten deplasman tribününe

kabacevizli55

yani daha öncede yoldan orduluları alıp gelmişlerdi biz çezadan onlarda dayak yemekten kurtuldu diyelim

Serkan

Ü.kayıhan'ın olması daha zevkli bir durum (=

eren55

Taraftar gelmeyecekmiş falan fıstık.Kendi stadına gitmeyen taraftar Samsun'a mı gelecek.Kusur örtmekten başka bir şey değil.Gelseler iyi makara çıkardı.Neyse Koray ve Ümit Kayıhan'a saracaz artık makarayı.