Rize taraftarı alınmayacakmış

Başlatan Serkan, 09 May 2011, 18:58:18

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

**KaR6**

55(tuncay)55

rizeden yusuf yusuffffffffffff sesleri geliyor ;D ;D ;D

spooks

berusa55

09 May 2011, 22:35:52 #19 Son düzenlenme: 10 May 2011, 02:10:24 berusa55
Bursa'daki olayların bir benzerinin Samsun'umuzda yaşanmasından endişe ettikleri bariz. Açıkçası kesin hadise yaşanırdı eğer gelselerdi. Samsun'umuz için hayırlısı olsun. Bir de bunları yenelim play off'a da kalamasınlar tadından yenmez.

kabacevizli55

rizeli seyircilerin alınmaması isabet olmuş

Ertuğrul Sağlam

Onlara tribün dersi vermeyi hayal ediyordum. Üzüldüm... :-X

berusa55

Son dakika! Rizililer geliyormuş beyler; "Takımımızı bu maçta yalnız bırakmayız ama Çarşamba'yı arkadan dolaşacaz yoksa ırmağa atarlar bizi Rusya'dan çıkarız alimallah" demişler.  

:D :D

orucreis

ugurozkan

yakında hiçbir deplasmana taraftar götürülmeyecek herhalde.

zenke

rize maçında küfür olur ve seneye seyirciz oynarız diye korkuyordum. iyi oldu gelmemeleri yalandan yere ceza almaktan kurtuluruz. taklacı ümite takılırız bizde :)

KotuCocuk55

Bana sorarsan cok gereksiz bir karar olmus..Bilmiyorum rize de gercekten varmidir yok mudur ama ben amatörde dahi olsa her takimin kirik bir kac taraftarinin muhakkak olduguna inanirim..Rizede vardir muhtemel.Samsun gibi güzel bir sehre gitmek icin mazaret yaratip,gitmisken ciftliktede iki tur atariz diyen ve yol boyu kaynatiriz diyen birkac futbol tutkunu vardir illaki rizesporlu o adamlara yazik oldu.Sahsen istedigim anda samsunspor macina yasak nedeniyle giremiyor olmak beni gercekten uzer.Her futbol severi üzer..

Yillar önce il güvenlik kurulu istanbula deplasman yapmayi mi yasaklamisti yoksa deplasmana gitmek toptan mi yasaklanmisti ne kac saat otobusle samsundan istanbula gelip ali samiyenin kapisindan dönmüstük.Mac ilk hafta ve ilk uygulanan taraftarda bizdik.Düsünsene o kadar yoldan gelmissin hep olsun 300-500 kisisin,diyorlar ki size yasak..Siz o kadar yol gelmissiniz ama takiminizin macini canli izleyemezsiniz.O ana taniklik etme paylasma sansim elimden aliniyor..

O yüzden bu tür cezalar,kararlar pek hosuma gitmez..Sonra rizede dogru dürüst taraftar mi var.Kendi stadina gitmeyen adamlar samsuna kac kisi gelecek? O kadar adami zaptedememk yada koruyamamk nasil bir acizliktir emniyet kendine sormali ? ? Kartonlari,led isiklari  toplamak kolay? Peki asil isin,asayisi saglamak?

Birde yine kimse benim kusuruma bakmasin..
Samsunluyum,samsunsporluyum türkiyedeki neredeyse tüm stadlarda mac izledim, takimimi daha lise ögrencisiyken deplasmanda desteklerdim ve 18 heycaniyla bir holiganlik sürecide yasadim gecirdim..

Milletin gelmeye bir taraflarinin 3 bucuk atacagi,yusuf yusuf edecegi,cehennem,girdimi cikamazsin bir deplasman  olmadi samsun 90"dan beri.Birkac siradisi hadise disinda, taraftarimizin gayet pozitif oldugunu söyleyebiliriz.
Bu durumdan da sikayetci degilim.Insanlarin futbol ugruna birbirine zarar vermesine karsiyim..Bir yere kadar küfürler edilir,kabul edilebilir,sakalar,takilmalar,dalga gecmeler,laf gecirmeler eyvallah ama sen kalkip kafama satir salliyorsan ben bunun arkasinda bir hastalik ararim arkadas!

Yani isin özü: Gelemediler,yemedi filan kendimizi kandirmis oluruz bence..
Bide 90"lu yillarin sonunda taraftarimizin yilin en centilmen taraftar secildigini unutmayin.

Not:O gün stadda bu durum ilan edildiginde kimse anlam verememisti.Niye biz lan diye? Sonrada az küfür ediyoruz diye verilmis denmisti! Bence  ikiside dogru degil! Verilme Sebebini bilmiyorum  ama bizim taraftar direk sövüyor ve sövmeye baslayinca saglam sövüyor  ;)

Bitiricem ama su animi anlatim:
Bank asya birinci ligdeyiz o zamanlar,eskisehirle oynuyoruz.Sergen oynuyor eskisehir de,bizde de kral var ama sakat,kadroda yok..Bize ayrilan yer kücük ve kümes gibi.Stadda girdik,toparlanmaya basladik,gelen,giden sayimiz artti,kendimize geldik,ayildik,eskisehir taraftari basladi,sesleri akort ettik, vee eskisehir deplasmaninda tezahürata basladik...
ILK TEZAHÜRAT:
Hepiniz O..... Cocugusunuz.... :D :D :D  Varmi böyle birsey yaaa!

ahmetsefa55

iyi güldüm yaa  :) kalemine sağlık.yazılarını ilgiyle okuyorum. >l< >l<

KotuCocuk55

Eyvallah kardesim cok tesekkur ederim.Gece gece cok mutlu ettin beni.Yazdiklarimizin okundugunu bilmek güzel..!

kuzey55

valla rizeli bu korkar mı korkar.giresunla da aynı olayı yaşamışlardı keza orduyla da...bunlar ayrı bir cins,tuhaf insanlar.ilk maçta yapılanlardan gözleri korkmuş olabilir...

Aslında korkmaktan çok böylesine önemli bir maça yönetime söyleyeceğiz bilet talebinde bulunmasın diyecek kadar taraftarlık ve tribün kültüründen yoksun bunlar...