Bank Asya 1.Ligi /34.hafta SAMSUNSPOR'umuz - Ç.Rizespor: 1-2

Başlatan berkay55, 08 May 2011, 15:52:09

« önceki - sonraki »

berusa55

AlıntıSezonu kapatmışlar
[ 11.05.2011 ]

Çaykur Rizespor maçıyla sezonu resmen bitirecek olan Samsunspor, dünkü çalışmasıyla ligi erken kapatmış gibi bir görüntü verdi. Antrenmanda sadece 6 oyuncu düz koşu yaptı.Hafta sonu oynayacağı Çaykur Rize maçıyla sezonu resmen bitirecek olan Samsunspor, dünkü çalışmasıyla da ligi erken kapatmış bir görüntü verdi. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın yer almadığı antrenmanda sadece 6 oyuncu sahada düz koşu yaptı. Kalan futbolculardan bir kısmının teknik ekibin de bilgisi doğrultusunda salonda çalıştığı bazılarının ise saunada ter attığı belirtildi.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=77485

İnşallah maçı da kaybedersiniz siz  >:(

babasamsunlu

Stoper

Gbb maçındaki görüntü olsa . Yani 3-0 gibi bir skor oluşsa.
O an stadyumu terk etmezsem şerefsizim.
Elimde bir güç olsa , peşime taktıgım çoluk çocuguda yönlendirirdim . Ne yapsam maç gününe kadar bi grupmu kursam . Nasıl olsa her önüne gelen  grup kuruyor.Basitleşti artık bu konular .

Ollivanders

TeRMeLee

Allah aşkına sıkın dişinizi; şampiyonluk için, rize'yi play-off dışına atmak için. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum: Kazanılmış ikincilik yoktur, kaybedilmiş birincilik vardır. Bunun farkına varın.

Levent ÖCAL

Rizenin play-off lara kalması için bence bu maçı vericekler gibi gorünüyor Karadeniz takımı, kardeş takım ya sözde. Ayrıca yönetimde bildiğim kadarı ile Rizeli yöneticilerde var bilmem anlatabildimmi :o

Musti

İşte ben de bundan bahsediyorum. Herkes rehavatte lig bitti havasında olması normal. Yönetim eleğini asınca futbolcular da etkilenir, taraftar da. Koreografi yapılacak destek kimseden ses yok. Şampiyonluğa oynucaz futbolculardan ses yok. Şu toplantı, şirketleşme cart curt olaylarını bir hafta sonra yapsanız ne olurdu sanki. ŞU takımı şampiyonluğa hazırlayıp tam anlamıyla şampiyon yapıp sonra şu meseleleri halletsek olmaz mıydı yani. Acelecilik derken bunu kastediyorum. Umarım maçtan istediğimiz skoru alırız da bunların hepsi boş konuşma olur.

King1965

Maç biletimi aldım ama bilgisiz koçlarda kadın var yarın öğlenden sonra gelecek dedı bugun gıttıgımde bırsey demedım aksam ustu ugradım ve bılet gelmıstı .. bilmiyorsan bilmiyorum de kesın bılgı neden verırkı ınsan her neyse aldım bıleti

Ahmeti

Bu sezon her maçı ayrı bir stres çekerek bekliyorduk sonunda bir maç kaldı ve ortalık karışmış durumda bu belirsizlik beni korkutuyor

Turuncu

Çay. Rizespor Maç Biletleri Satışta...

15 Mayıs 2011 Pazar günü 14.00 da oynayacağımız Çay. Rizespor maçı biletleri satışa sunulmuştur. Aşağıdaki merkezlerde bulabileceğiniz biletlerin bu noktalarda satışa sunulması, maç günü gişeler önünde olası yığılmaların önüne geçmek ve taraftarlarımıza rahat maç izletebilmek üzere biletlerine erken sahip olabilmesini sağlamak için yapılmaktadır.

Satış Noktaları

Metro Turizm          56'lar, Atakum ve Cumhuriyet Meydanı

Aka Kırtasiye          İstiklal Caddesi, Tülay Başaran A.L.Karşısı

Koçlar Giyim           Mecidiye Caddesi

Florya Kasabı          Cengiz Topel ve Saathane Meydanı

Öz Teknik Hırdavat

Errea                      İstiklal Caddesi

Sergilediği "Tribün Gösterileri" ile yazılı ve görsel medyanın da ilgi odağı olmuş vefakâr taraftarlarımızın tribündeki yerlerini almalarını bekliyor

www.samsunspor.org.tr/

hakan55

Ajan

hakan55

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 11 May 2011, 22:07:10
Samet abide gelecek sanırsam unutmayalım onuda

Samet abimiz de aramızda olacak.Süper bir gün bizi bekliyor..

samet haci

çiço reis geldııı sonundaaa  kopuyoruuuzzz ulaaannn :D:D:D

eren55

Arkadaşlar bilet fiyatları ne alemde?Kapalının bilet fiyatlarını soruyorum.Sinop'tan maça gelmek isteyen arkadaşlar için bilet aldıracağım ve bana kapalının fiyatlarını soruyorlar.Yardımcı olursanız çok sevinirim.