LİG A 28.Hafta SAMSUNSPOR 0-1 Mardinspor

Başlatan cagdasahmet, 01 April 2007, 14:57:20

« önceki - sonraki »

Forvetim

Şerefsizler,,defolun lan samsundan,,şehri terkedin girmeyin bi daha

Forvetim

size o formayı giydirenin a.q (en sonunda beni de küfür ettirdiniz adi karaktersiz köpekler)

Forvetim

Samsunspor forması giyen onursuzlar takımı...

caneRisse

aq sızın gıbı topcuların aq sızın yuzunuzden ne hallere dusduk aq bırakaın oynamıyaın aq  sıze artık
nedıyecemı bılmıyorum
YAZIKLAR OLSUN BIZI BU HALLERE GETIRDINIZ...

Forvetim

gitmeyin kardeşim maçlara artık,,gördüğünüz yerde yüzüne karşı ana avrat küfür edin bu ibnelere, maç sonu istifa etmeyen topçu o.ç olsun..

caneRisse

gokan kapa sıktır ol gıt artık ıstemıyoruz senı senın gıbı topcunun amına koyım

caneRisse

HEPINIZ O.Ç SUNUZ ****** OLUN GIDIN SAMSUN KIRLETIYOSUZ GELMEYIN BIZIM SEHRIMIZE AQ

maço

allah kahretsın kendı sahamızda mardın denen takıma yenıldık bu hayatım boyunca gormedıgım bır rezıllıktır ben boyle bırsey gormedım boyle durumlarda babamla konusurum eskılerı anlatır bana kendıme glırım yıne oyle yapacam anlasılan

Gurbetci Bülent

- elazig  0-2
 - sebat   1-2
 - mardin  0-1
 - kasimpasa  0-1
 - malatya   0-2
 - altay  0-2

sizi 19 mayis stadyumuna sokan yönetimide sikim o güzelim cimleride lanetlediniz amina kodugumun cenabetleri.

Baris

sezgin

adamlara sorsan meslek ne diye futbolcu ama adamlar tam kazma

cem 55

kendi evimizde üst üste 2 hafta ligin 18. ve son sırasındakı takımlara yenildik daha bundan büyük rezillik kepazelik olamaz inanın aglamamak için kendimi zor tutuyorum bizi bu hallere getıren baskanından yonetımıne futbolcusundan teknık dırektorune hepsıne milyon kere yazıklar olsun daha ne yazılır ne söylenebilirki insanların hayallerıyle hevesleriyle mutluluklarıyla bu kadar da oynanmaz ya biz burda deplasmana gidecez takımımıza destek verecez diye mac haftası heyecandan yerımızde duramıyoruz gözümüze uyku girmiyo sunlara bak ya bu kadar ruhsuz mu olur insan ya olan yine bize oldu delirttın cıldırtın bizi samsunum

Gurbetci Bülent

bari düsmeden bitirsek bakalim yeni yönetim yeni baskan ne is yapacak su sezona bir faciasiz ( B.Kategorisi) atlatalim bari.
Picler bi ordu kadar olamiyorsunuz siktigimin yavsaklari adamida günaha sokuyorsunuz.

samsunmania

Keşke Samsunda olabilseydim.Bu adi şerefsizlere hakaret eder birz olsa rahatlardım.Büyük Samsun taraftarı bunun cezasını keser artık. Bu heriflerin yolda bile dolaşamaması lazım. Protesto sabaha kadar sürse ne güzel olur.Bu gidişle 2.lig b ye yelken açıyoruz. Yazıklar olsun.İşallah sizlerin de çok istediği, mutlu olacağınız şeyler olmaz. Allah ceasını çektirir size.Söylenecek daha ne var. HAdi atlayın şimdi jiplere karının kızın peşine düşün adi herifler.

caneRisse

ulan ipneler sızın yuzunuzden mılletın yuzune bakamıyorum  mıllet alay gecıyo nasıl koydu mardın yee sızın gıbı topculaın ben aq aldınız paralar haram olsun onun bunun  cocukları artık yeter aq,,,