LİG A 28.Hafta SAMSUNSPOR 0-1 Mardinspor

Başlatan cagdasahmet, 01 April 2007, 14:57:20

« önceki - sonraki »

Amsterdamli

Hakki Hocaya yeni gorevinde basarilar dilerim. Samsunsporluluk ruhunu takima yeniden kazandiracagini umuyorum.

Turk Telekom macindada Hakki hocanin parmagi vardi ve 4-4-2 ile baslamistik. Bu mactadada 4-4-2 baslamis ve bence olumlu bir taktik.

Bu mac ya tamam ya devam maci, bilgiler icin tesekkurler sevgili Cem.

körfez55

bu sitede bi sayfa 2 saate açılıyo.maçı dinleyebileceğimiz bi radyomuz bile yok herşeyde geri kalmışız.ne biçim taraftarız biz anlamıyorum

körfez55

bu sitede bi sayfa 2 saate açılıyo.maçı dinleyebileceğimiz bi radyomuz bile yok herşeyde geri kalmışız.ne biçim taraftarız biz anlamıyorum

Forvetim

malatya, diyar, oftaş çatır çatır gol atıyor, adamlar süperligi istiyor kardeşim. biz ise günü kurtarma derdindeyiz. topçularda gayret yok, çıkayım elimden geleni yapayım eğer mağlup olursak mağlubiyete tesir edecek bi davranış bulamasınlar vs. vs. üstün bir performans sergileyeyim de takımı sırtlayayım diyen yok. özveri yok, samsun aşkı yok, hayat felsefesi yok.

körfez55

millet atıyo valla malatya möağlup durumdan 2 1 yaptı nedir bu takımdan çektiğimiz yaww..berabere bitcek maçç..

Forvetim

malatya öne geçti, oftaş 3 puanı kaptı, biz köy takımına yenilip, mahalle takımları karşısında bocalaya duralım.

METE

abi bizde gol atcak adam yokk ahhhh canerr ahhhh artık serkanıda gectımm caner olsa yeterdı bee...malatyaya bak  adam 2 oldu oftaş macı aldı...nedıyelım atarız ısallah.

körfez55

ordu bile deplasmanda öne geçti adamlara bak playy off oynayacaklar.bizde mardine bi gol atamadık hala.bu arada site çok yavaş.ne biçim bi site bu anlamadımm..

Baris

arkadaslar panik yapmayin, burhan atacak bi his var.

cem 55

tipik bi orta saha mucadelesi seklinde gecıyomus mac ıkı taraftanda ciddi bi gol pozısyonu yokmus mucadele anlamında ıyıyız ama ceza sahası yakınlarında son paslarda cok hata yapıyoruz dıyo samsunkopat orduda attı harbi ya herkes ne kadar kolay gol pozısyonuna gırıp atıyo biz ise macın ucte bırı bıttı daha pozısyon bulamadık bu haftada gene huzun var sanırım bizlere

Forvetim

beğenmediğimiz ordu izmirde galip durumda, biz de böyle başkalarının gollerini seyreder dururuz. bu adamları artık tek tek yakalayıp dövmek şart oldu. öyle de kaybediyoruz böylede. hiç olmazsa taraftarı hiçe saymanın bedelini öderler. yok öyle hem maç kaybet hem de ortalıkta elini kolunu sallaya sallaya dolaş, o bar senin bu cafe benim kızlarla muhabbet oh be,,ne keyif

körfez55

bu takımdan bi bok olmaz alttakiler yenilsede küme düşme korkumuz olmasa bari..yoksa zaten iş bitmiş bunlarda.

sezgin

diyarbakır 2 1 telekom önüne sebat 0  0 devam ediyor

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "kou_Lü"ordu bile deplasmanda öne geçti adamlara bak playy off oynayacaklar.bizde mardine bi gol atamadık hala.bu arada site çok yavaş.ne biçim bi site bu anlamadımm..

@Kou_lu
sitede sorun yok, senin internet baglantinda sorun vardir. iki mesajdir siteye gonderme yapiyorsun, hosuna gitmyorsa girmezsin.

körfez55

bağlantı gayet iyi bi sayfa 2 saatte açılıyo.samsunspor sitesi olmasa zaten girmem senin için mi giriyorum sanki.işine baksana sen.