LİG A 28.Hafta SAMSUNSPOR 0-1 Mardinspor

Başlatan cagdasahmet, 01 April 2007, 14:57:20

« önceki - sonraki »

ozkan17

samsunspor hayat sensin dunya sensin hersey sensin
geleceksen tüm acılar biz hazırız senden gelsın
bu sevdadan vazgecersek ALLAH BELAMIZI VERSIN
ulan bu kadar sevgıye ınsan bi mardini yenemezmı bi haydi samsunumuz haydi yaa at şu golüüüü

Forvetim

serkan dökme her zaman oyuna girince bi hareketlilik geliyor, orta saha hakimiyeti bize geçiyor peki neden ilk onbirde başlamıyor bu adam. iyi silahın varsa bunu neden sona saklarsın bilmem kafadan kullan bi adım öne geç. etki kur baskı oluştur.

maço

atacaz kazanacaz bu macı allahın ıznıyle hadı samsunum yaaa

caneRisse

hadı bee samsunum be sevındır bızı be ne olur bee

caneRisse

ulan mıllet catır catır gol atıyo bızımlıler  gezınıyo yaa mardın yenerse saşmayın beyler

maço

mac nası gıdıyo acaba yaa atalım bı tane artık yaa

cem 55

taraftarlar tezerahutlarıyla takımı ateslemıs son 5 dakıkadır baskılı oynuyomusuz taraftarımız aradıgımda üclü cekıyodu haydi samsun haydı samsun haydı tam zamanı tam zamanı sımdı bende bu tezerahutu soylıyeyım dakıka 64 mus samsun gol gol gol

caneRisse

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
SAMSUN GOL GOL GOL
SAMSUN GOL GOL GOL
SAMSUN GOL GOL GOL

HAYDİ SAMSUN HAYDİ SAMSUN HAYDİ TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİ

Gurbetci Bülent

haydi haydi mardin haydi mardin.....
birkerede tersine yazim belki ozaman atariz bitane nezaman samsun desem gol yedik belki böyle deyip gol atariz

METE

beyler götü boklu malatyayla dıyarbakır 3 ledı aq bızımkılere bakın hadıııı bee samsunn...SAMSUN GOLL GOOLLLLL GOLLLLLLLL...

sezgin

herkes arayı açtı bizim forvet hala uyuyor

cem 55

yazmıyacam dıyorum bende sınırlenıyorum ama 1 tanesı cok net olmak uzere 3 pozısyonumuz var net pozısyonumuzu gokhan kaba kacırmıs dıger pozısyonlarıda serdar ozkanla burhan harcamıs dakıka 72 baskımız devam etıyo

maço

hadı be artık samsunum lutfen alalım su macı yaa ele gune boynumuz egdırme

caneRisse

yaa hadı be yıne sımdı dalga geccekler ya bır mardıne yenemedınız dıye atın artık yaa bır gol yaa hadı bee samsunsnum yaa guldur yuzumuzu be

Gurbetci Bülent

Yaa su gökhan kabanin kacirdigi pozisyonlari yazmayin lütfen zaten zor dururyorum internetin basinda onuda okumak sorunda birakmayin beni