Yönetim-Galip Öztürk-Kongre Kararı Alındı

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 09 May 2011, 17:12:48

« önceki - sonraki »

kuzey55

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 10 May 2011, 17:27:43
Arkadaşlar Galip Öztürk kendisi aday olmayacakmış, Aday gösterecek birisini. Keşke kendisi aday olsaydı ama kendi işleri zaten yoğun bence kulübün işlerine vakit ayıramaz. Buarada kulüpte moral seviyesi sıfır. Rize maçı öncesi çok sıkıntılı birdurum oluştu.  :o

yönetim istemeyerek istifa etmek zorunda kalmıs bozuk olur tabi.futbolcuların sorun yapacağını hiç sanmıyorum.moral bozmaya gerek yok.

Ollivanders

Çok sıkıntılı durum nedir kardesim ?

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: Serpico55 - 10 May 2011, 17:45:03
Çok sıkıntılı durum nedir kardesim ?

önümüzde kritik bir maç var ve böyle bir ortamın olması bence olası bir mağlubiyeti getirebilir düşüncesindeyim ama inşallah futbolcularımız bu durumdan etkilenmez ve böyle birşey olmaz.

Ahmeti

ortalık karışmış gibi görünüyor umarım futbolcular bu olaylardan etkilenmez ve Rize maçını kazasız bir şekilde atlatırız.

Ayberk

Takım  spor_toto 'e çıkınca piranalar sarmasın da etrafı! Kötü günde stadın yanından geçmeyenler gelip de aday olmasınlar da! Neyse böyle düşününce kongrenin erken tarihte olması iyi mi ne :D

SametYılmaz55

Futbolcular eğer Galip Öztürk'ü biraz tanıyorlarsa onun gelmesinin yada onun desteklediği birisinin başkan olma ihtimalinden etkilenmezler aksine kendilerini son kez gösterme fırsatı oldukları için daha iyi oynarlar diye düşünüyorum ama bekleyip görecez :o

ali ihsan

Galip Öztürk'ün dışarıdan vereceği destekle Fatih Öztürk başkanlık koltuğuna oturacaktır.

SametYılmaz55

taraftarımızın dilinden taraftarımızın derdinden anlayan,Samsunspor'umuzun ne demek olduğunu bilen birisi gelsin gerisi çorap söküğü gibi gelecektir zaten.Şu aşamada da Türkiye'nin en büyük iş adamlarından birisi olan Galip Öztürk'ün gelmesi kadar güzel bir şey yoktur.Hem taraftarı anlıyor hem gerçek Samsunspor'lu hemde takımımızın değerini bilen birisi.İnşallah güzel haberler gelir en kısa zaman içinde

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 10 May 2011, 18:33:33
Galip Öztürk'ün dışarıdan vereceği destekle Fatih Öztürk başkanlık koltuğuna oturacaktır.

Fatih Öztürk ü aday göstereceğini zannetmiyorum Fatih Öztürk şuan için bildiğim kadarı ile Galip Öztürk adına başka projelere adım atmış durumda, ama aday olursa tabiki çok sevinirim  ;)

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: SS55 - 10 May 2011, 18:51:34
kongre tarihlerine bakılırsa Fatih Öztürk başkan olamaz sanırım. bir süre için başka birini atayabilirler. bu işlerin böyle olacağı belliydi. ben hiç umutlu değilim,iyi niyetli olduklarını zannetmiyorum.inş yanılırım
Evet birde böyle bir durum var, ''Mevcut Milletvekili Kulüp başkanı olabiliyormu!'' Kongrenin olacağı tarihte Fatih Öztürk'ün Milletvekilliği devam ediyor olacak. Eee bu durumda Fatmagül'ün suçu ne?

engin55

AlıntıSamsunspor şirketleşiyor..

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, ''Samsunspor'un şirketleşmesi için yönetim kurulu olarak olağanüstü kongre kararı aldık'' dedi..

Çakır, yaptığı açıklamada, Samsunspor'un şirketleşmeye gideceğini söyledi.

Bu konudaki kararı genel kurulun vereceğini ifade eden Çakır, şöyle devam etti:
''Biz Samsunspor'un şirketleşmesi için yönetim kurulu olarak olağanüstü kongre kararı aldık. Benim şahsi fikrim, bu halde zarar gören şirketi kim alır? Bilmiyorum. Çünkü Samsunspor borçlu bir kulüp. 20 milyon TL borcu var. Tabi ki Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, takıma talip. Bu konuda çalışmaları var. Biz yönetim kurulu olarak tekrar aday olmayacağız. Yani yönetim olarak bırakıyoruz. Takımı şampiyon yaparak görevimizi tamamlamak istiyoruz. 2 yıl önce kayyumdan alınan bir kulübü bir yerlere getirdik. İlk kongrede asil listeye yazdığımız 11 kişi hemen kongreden sonra istifa etmişti. İnşallah Samsunspor bundan sonra iyi yerlere gelir.''

Çakır, olağanüstü kongrenin 28 Mayıs'ta yapılacağını, çoğunluk sağlanmaması halinde 4 Haziran'da toplanacağını belirtti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını da değerlendiren Çakır, ''Maça çok kötü başladık. Rakibimiz ilk 10 dakika çok pozisyon buldu. Sonra 30 dakikada skoru 3-0'a getirdi. Bu dakikadan itibaren maçı çevirmek için uğraştık. pozisyonlar yakaladık. Ama olmadı mağlup olduk. En kötü ihtimalle Gaziantep'ten 1 puanla dönmek ve ligi şampiyon olarak bitirmeyi garantilemek istiyorduk. Bu tamamen bir iş kazasıydı'' diye konuştu.

Ligi şampiyon tamamlamak için Çaykur Rizespor maçından en az 1 puan almaları gerektiğine değinen Çakır, kendileri için ligi ilk sırada bitirmenin son derece önemli olduğunu sözlerine ekledi.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20110510/samsunspor_sirketlesiyor.html

Gökberk55

bu işin riski çok büyük bu markanın yok olma ihtimali beni derinden düşündürüyor... Samsunspor olmazsa biz ne yaparız :'(

kuzey55

bugün kime sorsanız hemen hemen aynı şeyi söyler.artık belediyeden iş adamlarından yardım alma devri bitti.bir takımın ayakta durabilmesi için şirketleşmesi şart.bunun için de aday birisi var bizim için şans...Galip Öztürk bu işi bilen birisi olarak yaş tahtaya basmayacaktır diye düşünüyorum.

Atakumlu

Merakla olacak bitecekleri bekliyoruz, inşALLAH hakkımızda hayırlısı olur ne diyelim :-\ 

berusa55

Ben açıkçası Galip Öztürk'ün değil de onun belirleyeceği ismin başkan olacağını düşünüyorum. Bir ara Kaya Aşçı ismini zikrediyorduk başkanlık için hatta başlık bile açmışız; O olabilir mi acaba aday?

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=8017.0