80- Akeem Oriyomi Agbetu (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:05:30

« önceki - sonraki »

maviay55

yabancı kontenjanı önemli süperligde..bank asya şartlarında iyi bir yabancı olabilir süperlig için yeterli olmadığını düşünüyorum

kuzey55

alternatif olarak tutulabilir.ama bende süper ligdeki yabancıları düşündükçe daha iyilerini almamız gerektiğine inanıyorum

Musti

07 May 2011, 21:36:28 #482 Son düzenlenme: 07 May 2011, 22:17:30 Musti
Agbetu'nun yerinde oynayabilecek daha kaliteli yerli veya yabancı bulunabilir. Fakat süperligteki performansı nasıl olacağı bilinmeden bu sene özellikle ikinci yarıdaki performansı çok iyi olan bir futbolcuyu göndermek yakışıksız olur. Süper ligde performansına göre değerlendirme yapılır. Ancak o zaman gider veya kalır.

55(tuncay)55

tamam süper lig için iyi olmayabilir ama başarı için geniş kadroya sahib olmak lazım o yüzden alternatif olarak kalması lazım

Atakumlu

super lige bir cok dunya yıldızı geldi cogu is yapamadı...bence agbetu takıma da ulkeye de fazlasıyla alıstı ve yerine alcagın adamların nasıl cıkacagını da bilmiyoruz, ben agbetunun bonservisiyle alınmasından yanayım ama yok yerine dunya capında adam alcaz diyosanız gönderin  ;) muhtemelen de yerine alıncak oyuncu şaşalı bi oyuncu olmıcak...

twitter

ben seviyorum agbetuyu kontra için ideal oyuncu
daha genç yeteneğini ve fiziğini de geliştirebilir

alperen_55

Süper lig çok ta üst düzey oynanmıyor bence. Agbetu ligin ilk devresine ki gibi oynar sa iş yapar kanatindeyim.Takımın iskeleti bozulmayacaksa kalmalı.

umit

İlk yarı rezil bir görüntüsü vardı. İkinci yarı , çok farklı Agbetu izledik.İkinci yarıdaki Agbetu'ya eyvallah. Amma ilk yarıdaki gibi sahada ruh gibi gezecekse biz almayalım kalsın.

lucarelli

İlk yarıdaki Agbetu iyi değildi, ama ikinci yarıdaki performansı çok iyi idi.

AntZ

cembaba

Sonuna Kadar 55

oynar zaten çok iyi teknik olarak.

ngonge

Bu sene göze çarptığı için Sivas yüksek bonservis ister gibi geliyor.

furkan5534

bence agbetu cok ıcten oynıyan bı ınsan.samsun taraftarınada bayılıyor.artı cok hızlı.bence bızde kalmalı.bu adam daha ıyı yapar.kendını gelıstırır.yası genc ..

LisandroLopez

İçten oynuyor savaşıyor atıyor attırıyor, elinden gelenin fazlasını yapıyor.Agbetu gerçekten bu taraftara layık oynuyor.Kalmasından yanayım.