LİG A 28.Hafta SAMSUNSPOR 0-1 Mardinspor

Başlatan cagdasahmet, 01 April 2007, 14:57:20

« önceki - sonraki »

METE

mardın macını bugun bı alalım allah kısmet ederse haftaya eskısehıre gdıyoruz...haydı samsun bızım ıcın kendın ıcın en onemlısı uzerındekı forman ıcın oyna...senınleyızz...

caneRisse

BİZİM İÇİN OYNA KENDİN İÇİN OYNA FORMAN İÇİM OYNA OYNA SAMSUN OYNA OYNA SAMSUN OYNA OOOOOOOOOOOOO BU MAÇI ALMASSAN KATLİAM ÇIKAR

bluegreen55

ah ulan ah!!!

ikinci yarıya ne güzel başlamıştık.

elazığı yenseydik   +3
diyarbakırı yenebilseydik  +2

sonra o moralle gidip altayı yenseydik  +3
istanbulsporu elimizden kaçırmasaydık  +2
sebata evimizde yenilmeseydik  +3
sonra belki istanbul belediyeyide yenerdik + 3

34+16 =50 puanımız olacaktı ve sıralama

1  G. OFTASSPOR 53
2  ISTANBUL BB  51
2  MALATYASPOR  50
2  SAMSUNSPOR   50

şeklinde olacaktı.7kalan 7 haftada da malı götürecektik..

okadar puab kaybettilerki üsttekilr halende kaybetmeye devam edecekler.

az adam gibi oynasaydınız ne vardı be.
engin uzun uğursuzu gelmeyeydi  gökhan kaba o golleri atıvereydi...

şimdi ise ilk altıya kalcaz diye uğraşıp duruyoz..

belkide 5 hafta sonra ligde kalınca şükretcez.

ah ulan ah!!!

sezgin

aslında bizim şu an açık ara  işi bitirmiş olmamız gerekirken şu an geldiğimiz duruma bakın bizler değil bu takımı bu hale getirenler utansın gerçi utanmazlar ya mardini mutlaka yenmemiz gerekiyor başka sonuç olmamalı

sedatbuyuk

işi ithimallere bıraktığımız için böyle oldu zaten... şimdi keşkelere kaldık...

atakumlueray

bana koyan saçma sapan paraları savurup gereksiz adamlara para yatırıp başarısız olmak..keşke bu adamlara para kazandırmasaydık ta paf tan topçularla kümede kalma savaşı verseydik

sezgin

körfez55

uşak öne geçti..haydi samsunsporum güldür yüzümüzü

METE

kou_lu kardesım usak one gecse bıle malatyanın usaga mac verecegını sanmıorumm ama ısallah mardıne vururuz bızım ıcın cok ıyı olur...

körfez55

maç kadrosu ve tribünler hakkında bilgisi olan var mı??*

Baris

Forvetim

bu maçı da kaybederlerse biraz şerefleri varsa kulübe gelip delikanlı gibi alayı istifalarını versinler, Samsunspor forması giyen onursuzlar takımı...

cem 55

mac basladı site sakin gözukuyo ınsallah gol veye gollerimiz gelince maca gitemeyıp internet basında macı takip eden arkadaslar olarak sevincimizi birlikte paylasırız.stadda bulunan samsunkopatla konustum maraton tribunu dolu kadro defansra kenan emre balak ferıdun omer ateş orta saha emin adnan serdar ozkan sınan demırcıoglu forvet burhan gokhan kaba macta sımdılık orta saha mucadelesı seklınde gecıyomus

körfez55

eyvahhhh gökhan kaba.bu maçtan fazla ümitli olmyalım...

Forvetim

kadro iyi, emre balak gibi bikaç tane daha samsunlu genç oyuncu olsa sevinirdim, bundan sonra ne varsa onlarda var, başka kökenlilere bel bağlamak boş iş.