Bank Asya 1.Lig 33.hafta / Gaziantep B.B - Samsunspor'umuz: 3-1

Başlatan Forvetim, 30 April 2011, 22:29:54

« önceki - sonraki »

Gökberk55

sakin olalım beyler şuan en büyük üzüntüm Ahmet Şahinin 3 gol yemesidir bizm saflar yüzünden,rizeyi yenip şampiyon oluruz her şekilde

cembaba

Yahu bu küfür meselesini çözemedim.. !! Beyler biraz sakin. Yenilelim ne olacak? Rehavetten dolayı bunlar.. Haftaya Rize maçında gösterirsiniz rehavete kapılmamaları gerektiğini olur biter. 2 gol moralleri bozdu. Benim bozulmadı şahsen.

ngonge

Bu arada Antep de gerçekten çok iyi oynuyor, biz çoğu maçta böyle organize hücumlar geliştirmedik. Kupa maçlarında da çok iyiydiler zaten. Erol Azgın iyi teknik adam.

Forvetim

hakem hataları rehavet vs skor buraya geldi ama bu kadar berbat oynamaya hakkımız yok ne kadar da garantilesek şampiyon olarak bitirmek ve adam gibi top oynamak bize yakışandır. aşırı bir gevşeklik var.

samsunmania

Şimdi forumlarda milletle uğraş yok şöyle yok böyle. zaten millet erketede bize saldırmak için zaman kolluyor. İnşallah 2. yarı gerçek takımımızı sahada görürüz.

LisandroLopez

başlarım rehavetine bu kadar rezil oynanmaz..
şerefimizle taraftarın hakkıyla kazanılmış şampiyonluktan sonra, kimseye samsun maçı sattı dedirtmek olmaz..
Bi kere oraya deplasmana gidip saatlerce yolu çeken taraftar için oynanır, sahada yürünmez.

isa55

maç 3-3 biter. mersin attı bu maçın satılmasına gerek kalmadı

KareAs55

Satmak kelimesini kullanmasak ?

Benim canım sıkılıyor duyunca

cembaba

Şu TD'ye de satmak kelimesini kullananlar silsin lütfen...

kumköylü ahmet

ankaradabirsamsunlu

daha derli toplu oynuyoruz ikinci yarı ilk golu erken atarsak iyi olur

berkay55

bizim maçı anlatan spiker kim arkadaşlar bi çağdaş futbolun gerekleri kelimesine taktı gidiyor

kumköylü ahmet

Kayseri erciyes 1-1 rize yeniyor haftaya 1 puan alsalar yetcek gibi cunku linyit ve bolu yeniliyolar.
Samsunspor haftaya Rizeyi Yener Ve Lider Olarak Bitiririz Bu Lanet Ligi insallah

KotuCocuk55

Beyler  birakin su satma muhabbetini,eger ortada bir satma varsa,bizde sampiyonlugu kendimiz kazanmadik birileri bizim adimiza satin aldiya getirmez mi isi..

Birde arkadas gorelim iste kimlerden dinledik maclari gecmis yillarda,tamam arkadas mac bayik ama artik günümüzde böyle bir futbol anlatimi kaldimi yaa...

Adam tam bir devlet memuru! Bu yönünü begeniyorum ama mac dinlemek icin degil...

lucarelli

Gerilmeyelim arkadaşlar. 2 golu zaten hakem attı. Bir de bunun üzerine süper lige çıkmamızı garatilemek ve rehavet eklenince böyle oldu. Bizim de var bir iki pozisyonumuz.

Son olarak: Samsunspor maç satmaz.