Bank Asya 1.Lig 33.hafta / Gaziantep B.B - Samsunspor'umuz: 3-1

Başlatan Forvetim, 30 April 2011, 22:29:54

« önceki - sonraki »

Lusage

Sir Üseyin. Al Gaziantep'ini başına çal... Lanet olsun sana..  >:( >:( >:(

twitter

bolu 2. yarı verir maçı zaten çıkamayacaklar

kumköylü ahmet

LisandroLopez

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 08 May 2011, 14:36:26
Bu7 aziz cenabetini seneye göndersinlerde çektiğimiz stres son bulsun.

Endüstri Meslek lisesine emlakcıyla görüşmek için giden Aziz e okuyan gençlerden biri Kalpar seni niye kesti abi diyor oda onun bişeyini sen şey yapasın diyor.. Böyle karaktersizlerin ne işi var bu takımda...

kumköylü ahmet

GökhanÇağlar

berkay55

milletede rezil olacaz td fln sallamaya başlar şimdi samsunspor eskisi günlerdeki gibi kendini rahata aldı maçı satmaya başladı fln diye sallarlar

alperen

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: gokhancaglar - 08 May 2011, 14:38:50
yazıklar olsun..bunun adı rehavet degil..

dogru
bunun adi
sululuk ciddiyetsizlik umursamazlik

LisandroLopez

kıbrıslı_mete

ben de maçtan önce kalede bi kılıçarslanı görseydik demiştim ama Allahtan ahmet var yoksa 6 olmuştu. aha dilaver de kaçırdı..
ayıptır ya rehavet de bir yere kadar. biraz dirayetli olun be

kumköylü ahmet

Maca Hic Cikmasak Bundan Iyidi Hic Yokdan Hukmen 3-0 Biterdi de Bu Rezillige Sahit olmazdik

Harun55

Ya birakin yaa bu kalpar birakti maci iste oynatmiyo takimi..Superligi garantilemisiz iyi cok guzel okadar taraftar var samsundan giden antepe..onlarin sucu ne ?
Serefsiz kalpar yaa..bende seviniyordum Ahmet Sahin icin samsunspor icin en az gol yiyen takimiz 15 gol yemis suana kadar kalecimiz diye al sana 3 gol birden 1 yarida..

Rize maçinda'da boyle oynarlarsa gercekten yaziklar olsun..

Lusage

Kılıçları kuşanın. Herkes kendini hazırlasın. Mersin galip gelemez ise TD de savaş başlar... Sir Üseyin sağolsun..  >:( >:(

twitter