11- Billy Mehmet

Başlatan kaptan 55, 13 January 2011, 17:27:43

« önceki - sonraki »

celebi

Stoper

Ah Billy ah .. Şu ligde güzel işler yapacagını düşünmüştüm. Çok değil Dilaver gibi 2 maçta takımı kurtaracak golleri atsa idi çok daha farklı olacaktı. Adana deplasmanında 1 gol attın lakin Aptalaziz yedi bitirdi o golu.. Hakkında hayırlısı olsun.

kumköylü ahmet

Bu Adamin Sözlesmesi 2013e kadarmis Biz Okadar Dayanamak Billy.Bizim Nabzimizla daha Oynama Bizim Daha Dayanacak Gucumuz kalmadi Hadi Mars Mars..Yavas Yavas uza Degil Bizim takimda Seni Diyarbakir Bile Kadrosunda Oynatmaz Neolur Karsilikli Anlasarak Gidersen Bize En Buyuk Katkiyi Yapmis olursun.Seni Super Ligde Ben cekemem Sana Cooook Uzak super lig Billy..

KotuCocuk55

Niyeyse bu Billy i cok seviyorum ama hicbir katkisini görmedigimiz gibi hakkaten futbol oynayabiliyormu bazen süpheye düsüyorum. Gönül kalmasindan profesyonellik ve adam gibi basarilar "bye bye Dude" diyor..

emre

stadda izlediğinde fena top oynamıyor pas alıyor veriyor filan ama biraz istatistik yapması lazım.

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: germencisse - 25 April 2011, 22:56:17
Billy'nin oyun anlayışana uygun oyun yapımız olmadı için Billy etkisiz kalıyor..yoksa hava toplarında etkili bir isim..bize sadee top saklamada top taşımada işe yarıyor..

Ahmeti

gelmeden önce o kadar umut bağladıkki sanki kurtarıcıymış gibi sonra kos koca bir hüsran sezon bitsede kurtulsak enkaz yığınından

Üstelik uzun boylu olmasına rağmen hava toplarında çok etkisiz

cembaba

Gerek yoktu zaten.. Boş bir transferdi. Hayırlısı olsun.

SametYılmaz55

umut bağlamıştık ama boşa umut bağlamışız çöpe gitti resmen verdiğimiz paralar :( :(

Sonuna Kadar 55

para verdik ama 2 gol attı etkisiz kaldı.

FaTiH_HaN

derdimize derman olamadı ama şampiyon olduktan sonra çokta önemi yok hiç olmazsa yedek kulubemizde bir tane forvet oturdu.

TeRMeLee

Billy Mehmet ameliyat oldu..

Samsunspor'un golcü futbolcusu Billy Mehmet, Medical Park Samsun Hastanesi'nde dizinden ameliyat oldu..

Hastanenin Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği'nde yapılan muayene ve tetkikler neticesinde, sağ diz kapağında kemiksel çıkıntı, diz kapağı ekleminde ödem ve kondral patolojisi olan sporcuya diz operasyonu gerçekleştirildi.

Operasyonu gerçekleştiren Medical Park Samsun Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Hakan Özcan, "Hastamızın diz kapağında mevcut olan kemiksel çıkıntıyı çıkarıp, lateral release ve driling işlemi uyguladık. Hastamız, tarafımızca planlanan kısa süreli istirahat ve rehabilitasyon programı sonrası aktif spor yaşamına rahatlıkla dönebilecektir" dedi.

Sporcular için eklem sağlığının çok önemli olduğunu bildiren Opr. Dr. Hakan Özcan, özellikle sporcularda yapılacak cerrahi müdahale sonrasında uygulanacak olan rehabilitasyon programının multidisipliner olarak, tecrübeli ekipler tarafından yapılması gerektiğini vurguladı.

ngonge

zaten sakat gelmişti tam iyileşemeden geçiştirme yöntemler ile oynadı, ameliyat sonrası umarım istenilen düzeye çıkar, eğer gönderilmezse.

eren55

Seneye de bizimle.Satabileceğimizi hiç sanmıyorum.Yöneticilerin dediği gibi bomba çıktı,elimizde patladı.

Serkan

Bill'i yeni hoca ile patlama yapar abiler.