11- Billy Mehmet

Başlatan kaptan 55, 13 January 2011, 17:27:43

« önceki - sonraki »

ngonge

billy'i ufuk ve dilaver ile oynarken görmeyi gerçekten merak ediyorum. taktik anlamda tamamen farklı bir oyun yapısı olan zenke ve agbetu ile birlikte verim vermesi çok zordu zaten.

Ayberk

Billy'yi oyuna alınca homurdananlar oldu dün. Ama agbetu top yapamıyordu, tek alternatif de oydu. Açıkçası 1-1'i yakaladıktan sonra yaptığı presler işimize yaradı. Hakan'ın olmadığı bir orta sahayı düşünürsek de, top yapmamızı sağladı az da  olsa. Kısacası az da olsa faydalıydı ;)

babasamsunlu

bi çok kişi kızabilir ama bu adama göre bir oyun yapısı düzenlesek takıma çok iş yapar gibi..
kumaş var terzi yok sanki..
ben bu adamdan seneye çok faydalanabiliriz..

Sonuna Kadar 55

o kadar para gitti ona verim gelir aslında

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 25 April 2011, 21:16:14
bi çok kişi kızabilir ama bu adama göre bir oyun yapısı düzenlesek takıma çok iş yapar gibi..
kumaş var terzi yok sanki..
ben bu adamdan seneye çok faydalanabiliriz..

geçen sene de chelidzeye göre bir oyun planı yapamadık diye gitti şampiyonluk.. billy iyi hoş çocuk ama aradığımız futbolcu değil..

Burak

Bu seneden geçti artık seneyi bekleyip görelim ben hala çoook umutluyum aldığı her topu olumlu kullanmaya çalışıyor bencillik yapmıyor güzel duvar oluyor alıyor veriyor futbola can veriyor  :P

germencisse

Billy'nin oyun anlayışana uygun oyun yapımız olmadı için Billy etkisiz kalıyor..yoksa hava toplarında etkili bir isim..bize sadee top saklamada top taşımada işe yarıyor..

Uğur Yıldız

bende billyden cok umıtlıyım bu hafta zenke yok bu maç bıllye gore bı sıstemle cıkarsak sahaya ıs yapabılır

Serkan

Ulan billy rüyamda gol atıyordun (= utandırma beni...

kumköylü ahmet

agzimi bozcam ama bugun sen bile benim agzimi bozamazsin hadi yolun acik olsun billy güle Güle

isyan

say him this is f***ing brillant  ;D

KareAs55

Çok şey yapmak istiyorsun biliyorum ama fiziğin elvermiyor be billy  :-X

sadece55

Bu adamı çözemedim kalsa mı gitse mi

celebi

gitsin gitsin ondan daha iyileri gelir

sadece55

Abi Brezilyadan Çelebi de souza el madrigal gelecekmiş dedi dün mehmet abi