Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunspor.co.nr

harika oldu bu..
şimdi gelsin cumartesi.. oh bee..

berusa55

Süppppppppppppppperrrrrrrrrrrr

Levent ÖCAL

Alıntı
11- SAMSUNSPOR Kulübünün, 24.04.2011 tarihinde oynanan ORDUSPOR - SAMSUNSPOR Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI   ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada SAMSUNSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve çirkin ve kötü tezahürat eyleminin aynı sezon içerisinde 3. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle takdiren 40.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Cezaların birleştirilmesi suretiyle SAMSUNSPOR Kulübünün, toplam 47.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=12439

berusa55

KareAs55

samsunspor.co.nr

Şimdi güngören macina dikkat,tek bir hata yakar bizi..
hakeme,rakip takıma aman dikkat.. rakip seyirci zaten yok..
90 dk. sadece ve sadece takıma tam destek.. sonra Allahın izniyle kutlamaları da yaparız..

Sevgiler.

**KaR6**

vay arkadaş, sabahtan beri ne stres oldum yaa.. kurtardık çok şükür..

engin55

Bu 2 maç çok dikkatli olmamız lazım. Sövmek yok desteğe devam.

Ajan

Aman dikkat Güngören maçında 4. kez tekrarlanmasın

mehmet yılmaz

Alıntı11- SAMSUNSPOR Kulübünün, 24.04.2011 tarihinde oynanan ORDUSPOR - SAMSUNSPOR Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada SAMSUNSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve çirkin ve kötü tezahürat eyleminin aynı sezon içerisinde 3. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle takdiren 40.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Cezaların birleştirilmesi suretiyle SAMSUNSPOR Kulübünün, toplam 47.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

twitter

zenke

orduya küfürden dolayı bişey verilmemiş. o küfürler başka yerden geliyodu herhalde

özkan

Oleyyyyyyyyy beeee nası rahatladım bilemezsiniz..

+Ersin Abi kutluyorum seni.Bizim için o kadar önemli karar ki belkide ilk defa yazım hatası yaptın  :D

berusa55

Tekrar barışmak istiyorum. En azından Bir dost olmak istiyorum ..

Acaip keyfim yerine geldi az durun :D :D :D

doðan

hadi gözümüz aydın ...
ama bana bu sitresi yaşatan ... hala son maçımızın seyircisiz oynanmasına neden olacak potansiyel  tehlikeyi taşıyan arkadaşlarıma bu cihan da haklarımı helal etmiyor.. allaha havale ediyorum...

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(