Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Ant55 - 28 April 2011, 15:52:30
Tavuklarla karıştırmayın bizi, sizi askeriye bile kurtaramaz  :-[

hhahaha.. siz kimsiniz..mardanspor :D :D :D

samsunspor.co.nr

MADDE 52 - ÇİRKİN ve KÖTÜ TEZAHÜRAT
(1) Stadyumlarda toplu olarak ve devamlılık arz eden şekilde, söz veya hareketlerle ya da pankart ve benzeri araçlar ile aşağılayıcı, tahrik veya taciz edici nitelikte tezahüratta bulunulması yasaktır.
(2) Anılan yasağın ilk ihlalinde sorumlu kulübe Süper Lig için 30.000.-TL'den 60.000.-TL'ye kadar, 1. Lig için 10.000.-TL'den 20.000.-TL'ye kadar, 2. Lig için 6.000.-TL'den 12.000.-TL'ye kadar, 3. Lig için 4.000.-TL'den 8.000.-TL'ye kadar para cezası verilir.
(3) Anılan yasağın aynı sezon içerisinde ikinci kez ihlali halinde sorumlu kulübe; Süper Lig için 60.000.-TL'den 120.000.-TL'ye kadar, 1. Lig için 20.000.-TL'den 40.000.-TL'ye kadar, 2. Lig için 12.000.-TL'den 24.000.-TL'ye kadar, 3. Lig için 8.000.-TL'den 16.000.-TL'ye kadar para cezası verilir.
(4) Anılan yasağın aynı sezon içerisinde üçüncü kez ihlali halinde sorumlu kulübe; Süper Lig için 120.000.-TL'den 240.000.-TL'ye kadar, 1. Lig için 40.000.-TL'den 80.000.-TL'ye kadar, 2. Lig için 24.000.-TL'den 48.000.-TL'ye kadar, 3. Lig için 16.000.-TL'den 32.000.-TL'ye kadar para cezası verilir.
(5) Anılan yasağın aynı sezon içerisinde dördüncü kez ihlali halinde sorumlu kulübe, müsabakayı seyircisiz oynama cezası ve ikinci fıkrada öngörülen para cezalarının üst sınırı kadar para ceza verilir.

Bu kararlar seyircisiz + katlanmış para cezası olarak devam ediyor...

Aşağıdaki karar ile ikinci kez cezamızı yedik ;

SAMSUNSPOR Kulübünün, 09.04.2011 tarihinde oynanan DENİZLİSPOR - SAMSUNSPOR Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve çirkin ve kötü tezahürat eyleminin aynı sezon içerisinde 2. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle takdiren 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Yukarıdaki koyu yazılan durumdayız şu anda.

Seyircisiz cezası almadan atlatırsak bu akşam PFDK kararlarını 3'lemiş olacağız muhtemelen 40.000 TL cezamızı yeriz veya biraz daha fazla olabilir.

Ama bir daha kötü tezahürattan PFDK'ya sevk edilirsek,direk seyircisiz oynama geliyor.

Seyircisiz cezası almazsak güngören ve antep belediye maçlarindaki taraftar tutumumuz cok cok onemli.
son maçı 19 mayıs'tan izlemek istiyorsak.

Mevcut durum ile ilgili yanlışlık varsa düzeltin lütfen.

Sevgiler.

berusa55

Aynen de o olacak beklentimiz o yönde dostum. Maçtan 40 dk sonra cıkan olaylar tahrik ve güvenlik zaafından kaynaklanan olaylardır ve tamamen Orduspor kulübünü bağlayan kısımdır. Bilgilendirici mesajın için teşekkürler.

samsunspor.co.nr

Insallah..

Para cezasına kutlama yapabilir durumdayım.

Sevgiler.

masbene

o zaman seyircisiz maç oynama cezası almayacagımız anlamına geilyor.

Ahmeti

oh bee az kalsın biletler elde patlayacaktı  :D

Bilet satışı neden durdurulduki acaba

5trawberry

Ben seyircisiz oynama cezası alacağımızı düşünmüyorum da, Güngören maçında 1 dakikalık tezahürat, bize 90 dakikaya mal olablir mi  :o :)

masbene

Alıntı yapılan: 5trawberry - 28 April 2011, 16:29:21
Ben seyircisiz oynama cezası alacağımızı düşünmüyorum da, Güngören maçında 1 dakikalık tezahürat, bize 90 dakikaya mal olablir mi  :o :)
macı alalım yeter :)

samsunspor.co.nr

olur dostum,inan olur.
hiç gerek yok.
rize maçı bitiş düdüğünden sonra temsilciyi gonderip,çimlerin üstünde sabaha kadar İTOŞ ;)
sevgiler.

Ayberk

Bu konuda grupların çok duyarlı olması lazım. İyi giden ortamda birden bire ..ne hakem diye stad inlemeye başlıyor. Yapılmasın bu son 3 maç kala!

5trawberry

Şu ceza durumu belli olsun da, Ciddi bi uyarı yapılsın küfür edilmemesi konusunda.
biz de 61. dakikada tempo tutarız napalım :D Ağzımızı kapasanız başka yerden konuşuruz :D

Ayberk

Erciyes maçında, Şirinler'in maratonla karşılıklı tezahürat yapması 61'in atlanılmasına sebep oldu. Artık şu dönemde iyi ki de atlanıldı diyorum. İnşallah bir vukuat olmaz şu maçlarda

özkan

Ceza almayalım bu akşam,vallahada billahada sövmeyecem travzana  :-[ :-X

babasamsunlu

Alıntı yapılan: özkan17 - 28 April 2011, 16:43:28
Ceza almayalım bu akşam,vallahada billahada sövmeyecem travzana  :-[ :-X

Tutamayacağın sözlere yemin etme :D :D :D

5trawberry

Bu maçta sövsek de, 4 maç üstüste sövmekten deplasmandaki GazianTep Bld maçımız seyircisiz olsa :D