Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ekrem

Ygs sonuçları açıklanmış ...

berusa55

AlıntıSAMSUNSPOR İÇİN AĞLAYAN KIZ

Kayseri Erciyesspor maçında giremediği için 19 Mayıs Stadyumu'nu ağlayarak terk eden 9 yaşındaki Sude Ertek'i, Samsunspor kulübü misafir etti. Küçük Sude futbolcu ve Teknik Direktör Kalpar ile tanıştı
26 Nisan 2011 Salı 12:58

ÇOK AĞLAMIŞTI
Samsunspor'un iki hafta önce Kayseri Erciyesspor ile oynadığı maç öncesi bazı minik taraftarlar
bilet bulamadığı için karşılaşmayı izleyememişti. Bunlardan biriside Belediye İlköğretim
Okulu'nda öğrenim gören 9 yaşındaki Sude Ertek'ti. Sude, babası Şenol Ertek ile maça gelmiş,
ancak canı kadar sevdiği takımını bilet bulamadığı için izleyememiş ve stadyumu gözyaşları
arasında terk etmişti. Gazeteniz Halk ise Sude'nin gözü yaşlı fotoğraflarını yayınlayarak,
gündem oluşturmuştu.

HALK FARKI
İşte Gazeteniz Halkt'ta çıkan gözü yaşlı Sude, önceki gün Samsunspor kulübünün misafiri oldu.
Basın Sözcüsü Haluk Tan, Sude ve babasını Nuri Asan Tesisleri'ne davet etti. Tan, Sude'yi önce
tesisleri gezdirdi, ardından kulübün ürünlerini ve formasını hediye etti. Bununla da kalmayıp,
futbolculardan Kemal, Musa ve Oğuz ile tanıştırdı. Sude Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile de
bir süre görüşüp, kalan maçlarla ilgili başarı diledi.

HAYALİM GERÇEKLEŞTİ
Samsunspor kulübünde yaklaşık 2 saat gezen Sude, tesislerden mutlu bir şekilde ayrıldı. Bir
hayalinin gerçekleştiğini belirten Sude,"Babam çok iyi bir Samsunsporlu. Bende onun gibi olmak
istiyorum. Babamı maça götürmesi için ikna ettim. Ama yoğunluk nedeniyle maça giremedim. Çok
üzüldüm. Hayalimdeki takımı yakından görmek istiyordum. Babam benim bu isteğimi kırmamak ve
maçı izletmek için çok uğraştı. O gece gözümü hiç uyku girmedi" dedi.

BU MUTLULUK YETER
Gazetede kendi resimlerimi görünce çok şaşırdım. Bu görüntüler beni aksine Samsunspor'a daha
çok bağladı. Bir gün sonra kulübün beni aradığını ve davet yazısını okuyunca mutluluktan uçtum.
Futbolcularla görüştüm, teknik direktörümüzle sohbet ettim. İki saatte olsa Samsunspor'u doya
doya yaşadım. İyi ki Samsunlu ve Samsunsporluyum. Bu mutluluk bana yeter. Şampiyonluk
kutlamalarında babamla birlikte tribünlerdeki yerimizi alacağız" diye konuştu.

SAMSUNSPOR'A TEŞEKKÜR
Sude'nin babası Şenol Ertek ise, Samsunsporlu yöneticilere teşekkür ederek,"Maça sadece benim
çocuğum değil birçoğu giremedi. Bunda tabi ki bizlerin suçu var. Biletimizi önceden almamız
gerekiyordu. Ben kızımın ne kadar büyük Samsunsporlu olduğunu gördüm. İnanın o gün kızımı ne
istersen yapacağım, istediği almayım diye ikna etmeye çalıştım ama olmadı. Sabaha kadar uyumadı
ve ağladı. İşte Samsunspor sevgisi bu. Kızımla gurur duyuyorum. Samsunsporlu yöneticilere ise
jestleri nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

SUDE BİZİ ÇOK ETKİLEDİ
Sude ve babasını kulüpte ağırlayan Basın Sözcüsü Haluk Tan, gazetede gördüğü resimlerden çok
etkilendiğini belirterek," Kayseri Erciyesspor maçına çok büyük ilginin olacağını bildiğimiz
için biletleri önceden satışa çıkardık. Bunun yanı sıra çocuk tribünü de oluşturduk. Bunu
yaparken taraftara da çocuklarına bilet almaları konusunda uyarılarda bulunduk. Bu yüzden
birçok aile girememiş. Çok üzüldü. Hele hele Sude'nin ağlayan fotoğrafı bizi çok etkiledi. Ama
kendisini bulup misafir edip gönlünü aldık. Onu bundan sonraki maçımıza da davet ettik. Onun
mutlu olması bizi de mutlu etti" diye konuştu.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=27105

yirmiuc

Maşallah, büyük gibi konuşmuş.  >l<

özkan

umut senin baban 19 mayısda yoklama memurumu yoksa benmi benzettim resimden ? (tabi baban resimdeki yanında olan kenan abimizse )

babasamsunlu

AntZ

babasamsunlu

samsunum

bilet satışları durdulmuş hayırdır

AntZ

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 28 April 2011, 15:39:59
;D ;D ;D ;D ;D

Size her yer hava :D :D :D :D

şşş ayık ol, yiğidime de güvenme   >:(
Seneye buraya deplasmana geleceksiniz nasıl olsa  1dk!!!

babasamsunlu

hahahahah  seneye kaçacak delik arasın..
Askeriye sığın korur onlar seni :D :D :D

celebi

biletler neden satılmıyormuş döbneceğim size az sonra haber bekliyorum

celebi

AntZ

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 28 April 2011, 15:49:55
hahahahah  seneye kaçacak delik arasın..
Askeriye sığın korur onlar seni :D :D :D

Tavuklarla karıştırmayın bizi, sizi askeriye bile kurtaramaz  :-[

celebi

satışların durudurulması tamamen satışları yapanlarla ilgili arkadaşlar. yani ceza gelirse bu paraları geri ödemek varcasına yani şu anlık bir durum yok yani