BURGER KİNG Yeniden Samsun'da

Başlatan berusa55, 07 December 2010, 21:52:37

« önceki - sonraki »

berusa55

Birinde sıra varsa diğerine artık; şikayet etmeyin  :D

maraton

Ben böyle fast food un taaaaaa a.q diyorum baskada bisey demiyorum benim gibi adamı burger den soğuttular ya la altı üstü bı Hamburger menü için mubalagasiz 17!!! Dakika beklenir mı a.q >:(.           Not: bu. İ phone 4 denilen aleti telefon diye alan aklımı da s.kim

Serkan

(= anlaşılan 1 aya kalmaz iphone4 sahibi oluyorum ehehehe  :P

umit

Bir geldiler pir geldiler. Şehirdeki potansiyelin farkındalar demek ki.

5trawberry

Yabancı isim oldu mu, bizim millete bişeyler oluyor bende anlamıyorum...

Akyol

berusa55

kuzey55

şehrinizde burger king bile yok diyen zihniyetleri gördük zamanında...

özkan

Tufan

20 April 2011, 20:57:47 #129 Son düzenlenme: 21 April 2011, 10:19:52 TuFaN55
yanlış yatırım bence Atakum'a şube açmaları lazımdı 2 şube Çiftliğe fazla Beyaz Ev falan mı sanıyorlar kendilerini  :)

kalptenþimþek

halka inin halka..bimde de var burger.. hem sudan ucuz.. 8)

CurvaSs

mc donalds istiyoruz..! çiftliğe tabii ki. kfc ise tadından yenmez. :D

berusa55

wowturkey'den Ekrem diye bir kardeşimizin mesajını alıntılıyorum:

Alıntıarkadaşlar ben burger king'in yetkilileriyle görüşmüştüm.. neden aynı cadde de 2. şubeyi açıyorsunuz dedim. aslında aynı yerde yakın bir zaman da 2. yeri açmazdık ama yer bulmak çok zor dedi. burayı bulmuşken kaçırmayalım demişler...ayrıca konağa önceden mc donalds talip olmuş ama nedense vaz geçmiş.. burgerde fırsatı kaçırmamış.. ve samsunda ki ilk açılan burger king'i de sordum neden kapattınız, işmi yapmadı dedim..hayır oranın kapanmasında başka nedenler var dedi.burger king'in samsundaki temsilcileri işletmeyi iyi çalıştıramamışlar..bu nedenden samsundaki şube kapanmış.şimdilik durum budur arkadaşlar...

cembaba

Bildiğim kadarıyla bu fast food restorantlarının günlük belirli bir kar yapması lazım. Ona göre müddet veriyorlar. O da ilerlediği zaman, tuttuğu zaman kapatmıyorlar. Bu da öyle birşey olmuş olabilir.

Burak

bu Mcdonalds da nereye açacağına karar verememiş bir türlü enteresan Çiftliğin girişinde Sanat sokağının köşeye de açacaktı iş ilanı bile asmıştı oraya  :-\ :o