BURGER KİNG Yeniden Samsun'da

Başlatan berusa55, 07 December 2010, 21:52:37

« önceki - sonraki »

berusa55

Büyük bir ihtimalle meydanda inşaası devam eden Bulvar AVM'de açabilirler; bu yüzden vazgeçtiler sanırım.

5trawberry

Mc Donalds; Eski Nt ve Latif mobilyanın olduğu binaya açılacaktı sanırım vazgeçildi..

berusa55

Aynen öyle oldu ve muhtemelen de yukardaki yazdığım nedenden dolayı vazgeçtiler; sadece bir tahmin  ;)

Akyol

Burger King'in 2.şubeside açılmış dün akşam gördüm bu ne hız  >l<

sadece55

hem de çok sağlam olmuş yeni burger 3 katlı ve çokta güzel dizayn edilmiş dün biraz ziyaret ettik te

Ayberk

Aslında ben McDonalds'ı pek sevmezdim, Burger King hayaliyle yaşar dururdum. Ancak ikisini kıyaslama imkanım oldu. Şöyle söyleyeyim, bence bizim Samsun'da çaylaklar henüz ve işi harbiden bilmiyorlar. Burgerlerin içinde eksik malzeme mi dersin, büyük seçim alıp, küçüktekinden bile daha az patates verilmesi mi dersin... Şu an için Mc daha iyi ama, zaman geçtikçe ara kapanabilir bence ;)

Akyol

28 April 2011, 23:00:30 #141 Son düzenlenme: 29 April 2011, 09:56:41 Akyol55
Buradaki personel Haziran'a kadar ancak pişer sonrasında değerlendirme yapabiliriz. Şu an için Mc açık ara..

Ollivanders

Lezzet açısından burger king kesinlikle açık ara :)

##kdc##

fiyat açısından dürümcü ali usta kesinlikle açık ara  :P

Serkan

millwall

fastfood out
ev yemekleri in
mc donaldın patatesi ile burger in steak house u birleştirilirse belki olabilir :D

Serkan

Alıntı yapılan: millwall - 29 April 2011, 13:53:20
fastfood out
ev yemekleri in
mc donaldın patatesi ile burger in steak house u birleştirilirse belki olabilir :D

hiç biri senin fırındaki tavuk' gibi olamaz o neydi be. :P

berusa55

Evet ben de baktım bugün kutlamalardan sonra; içerisi tek kelimeyle müthiş olmuş ve baya da kalabalıktı. Tekrar hayırlı olsun  ;)

erkutdem55

Sonuna Kadar 55

artık olsun büyük şehir samsun