BURGER KİNG Yeniden Samsun'da

Başlatan berusa55, 07 December 2010, 21:52:37

« önceki - sonraki »

sadece55

Alıntı yapılan: Burak - 20 March 2011, 10:24:14
Dün gece açılışı yaptım hiçte pişman değilim  :) :)   ama personel şu anda kaplumbağa gibi bilginiz olsun sipariş tamamlanana kadar patatesler buz oldu  :P :P :P

Döner ve köftenin üzerine oraya da mı operasyon yaptın :) ondan sonra ben göbek yaptım diyosun :)

Burak

Alıntı yapılan: Erdinc - 21 March 2011, 12:16:20
Döner ve köftenin üzerine oraya da mı operasyon yaptın :) ondan sonra ben göbek yaptım diyosun :)

Tarih'in kaçtı oğlum senin gerçi hep ortaklaşa ama genelde senin bana verdiğin ama benim hep daha yüksek aldığım kopyalarla geçtik o dersleri ama neyse  ;D  mesajım 20 mart önceki akşam demişim yani 19 mart  ;)   :P  o değilde köftede iyiydi hee

emre

bu ranch sosta domuz yağı kullanıyorlarmış  :-X :o

Burak

Alıntı yapılan: emre55 - 21 March 2011, 20:10:12

yapamazlar öyle birşey zannetmiyorum sonuçta bunu denetleyen kurullar var . Bir de neden yapsınlar ?

Ollivanders

Yok canım o kadar da degildir.

emre

valla zaten türkiye dışında domuz yağıyla yapılıyor ama bende burda olmaz dedim.lakin arkadaş söyledi burger'da çalışan,artık neden yapsınlar,kesin doğru mudur bilemiyorum..

Serkan

Alıntı yapılan: emre55 - 21 March 2011, 20:10:12

tarım ve köy işleri bakanlığı onaylı ürünler haricinde hiç bir, ürün kullanamıyor Burger King,ayrıca hiç bir firma %99'u Müslüman olan bir ülkede böyle bir şeye kalkışamaz. diye düşünüyorum kardeşim.

Ayberk

Bu fast food zincirlerinin ürünleri konusunda benim de kafamda soru işaretleri yok değildi, sonuçta elin amerikalısı. Ama bence de öyle bir şeye kalkışmazlar. Kaldı ki sosları bilmem ama, etiydi şuydu buydu zaten Pınar'dan falan alıyorlar. McDonalds'ın özellikle her ülkede mandırası var diye biliyorum. Hatta gürcistan'a gittiğimde bile domuz eti olmasın diye mcdonalds'ta yemişliğim vardır :D

emre

bende burger'a gidiyorum sürekli ancak yukarıda da dediğim gibi bu sos için böyle dedi arkadaş burgerda çalışan.blemiyorum ne kadar doğrudur.

Serkan

Alıntı yapılan: emre55 - 21 March 2011, 20:25:24
bende burger'a gidiyorum sürekli ancak yukarıda da dediğim gibi bu sos için böyle dedi arkadaş burgerda çalışan.blemiyorum ne kadar doğrudur.

ben biliyorum edasına konuşmuştur o, şahsen ben domuz yağı yediysem gider söverim :d

emre

kardeşim inşallah öyledir.ben hiç ranch sos yemedim muhabbet oradan açılmıştı.ama ne kadar denetimi var ne kadar itina gösteriyorlar böyle yerlere bilmiyorum.bir sürü efsane var fast foodlar için..acaba bu firmaların vicdanına mı bırakılıyor bu işler yoksa ciddi bir devlet süzgecinden geçiyorlar mı?

Serkan

Sanmıyorum ama inşallah öle değildir,bünye olarak ben olsun burak olsun zaten domuz gibiyiz, aman diyim :D

berusa55

Bugünden itibaren Burger King sitesinde Samsun restorantı da  yer almaktadir.

http://www.burgerking.com.tr/

berusa55

ahmetsefa55

yoğunluk nasıl acaba tutacak gibi mi ?