Avni Aker skorboardunda sampiyon Samsunspor yazısı

Başlatan south_london, 17 April 2011, 20:45:44

« önceki - sonraki »

Tufan

http://www.cotanaklar.net/index.html zoruna gitmiş Giresun'luların sövmüşler onlarda.
la bir şehir bu kadar mı uyuz olur bişe değil bu andavallar yüzünden tüm Karadenizi böyle sanıyor millet.

Stoper

Facebook da Trabzonlu gençler samsun sayfasında şöyle bir konu geçmiş;

Ali Korkmaz
SamsunLu oLup Trabzonspor Düşmanı oLan insanLar hakkında ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum.. GörüşLerinizi payLaşırsanız çok sevinirim bu durum beni iyice deLi etmeye başLadı çünkü..

Trabzonlu Gençler Samsun
Ortada samsunsporlu olup Trabzonspor düşmanlıgı yapan kımse yok.Trabzonspora küfür eden insanlar samsunsporlu görünen istanbul yalakaları..

Şu lige çıkalım artık..

kuzey55

evet o 20 bin kişi de istanbul yalakası :) nasıl bir mantık ve beyin var bunlarda anlamak güç...

twitter

Onların kıçlarını yalayan takımlar süper lige çıksın o zaman göreceğim kardeşlik ayaklarını hepsi kedi-köpek gibi olacak. Giresunlularda anlar artık, tek amaçları puan ve abilik çabası bunların.

erkutdem55

Çotanaklar sitesinden alıntı;

''Samsunspor taraftarı koro halinde sizlere sesleniyor olamazsınız şampiyon diye.Bunu devlet televizyonunda defalarca gördük duyduk.Bizde Giresunspor olarak diyoruz resim her şeyi gösteriyor aslında.Fazla söze gerek yok Fenerbahçe spor kulübüne şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz...''

CurvaSs

ya yazmak istiyorum, istiyorum ama bu geri kafalılara ne yazsam az geleceği için yazmıyorum..

5 sene sabrettik, kaldı 4 hafta.. 5 sene sabrettiniz, 4 hafta daha sabredin, süper lig'de deplasman tribününde görüşelim..!

kamuri

bunlara bursa heykelde yedikleri dayak az gelmiş anlaşılan oraya da bize her yer trabzon sloganıyla gittiler soluğu polis minibüsünde zor aldılar :D

Burak

AlıntıMALKOÇOGLU 2011-04-18 17:16
Ya zirvede bu takımlar olduğu i.in böyle yapıldı belkıde gıresun yazılsaydı daha basite kaçacakdı ama bunlar zırvede oldugu ıcın destek daha belırgınlestı.ayrıca tabıkı gıresunsporun sıralamada yerı önemlı degıl herzaman karadenız bırlıkletılgınd endır ve hata olarak unutulmustur bunu kulubun sıtesındende yayınlanmıstır.ama ıste böyle basıt seylerden dolayı koskoca bır gıresunspor taraftarı bundan gıcık olmamalıdır buyuzden karadenız buyumkde gucluk cekıyor bu yuzden kalkıpta fenerbahseyı desteklerse bu taraftar cok cahılce bır harekettır demekkkı bu durumda kötu gunde yanımızda degılsenız ıyı gundede yanımızda olmayın anlamındadır.ona bakarsanız samsunda hermacda trabzona kotu tezahurat var ama trabzon naptı buyuklugunu gosterdı sizde küçükluguunuzu bılın bu kadar basıt bırseyden olayı buyutmeyın yazık

Alın size mal. Şehrin nüfusundan kat kat fazlası şehir dışında yaşıyorsa o şehrin büyüklüğünden nasıl bahsedilir ki. Samsun denince tüm trabzonluların dibi düşüyor. Bir kere mantıklı düşünün bizim amacımız ne kendi şehrinin takımını tutmak . Peki bir şehir takımı olan size neden gıcığız hiç düşündünüz mü ? Neden bir istanbullunun şampiyon olmasını düşünüyoruz oysa bu felsefemize ters değil mi? bunları düşünün durun siz öyle saatlerce

Ajan

Size 1 Sizi savunan koruyan sırtınızı sıvazlayan herkese 2 maratonla karşılıklı tezahüratlara ''Bir kurşun atacağım''ı eklemek farz oldu.

epçeli köylü

Biz sizin babanızız.biz ne dersek ......
http://vimeo.com/18021756

Mallar anlamazlar ama yinede dinlesinler..
rize - SAMSUN 3

Ve efsane geliyor. Bunu tüm malumsporlulara yolluyorum.
rize - SAMSUN 1

CurvaSs

abi, beni arkadaşlıktan çıkarmış.. :D şimdi özelden size atacaktım ama bi' baktım öyle bi' arkadaş yok. :D

Serkan

merak etme erdal'ım o totoş burayı okuyor ; )

Gökberk55

seckin55

18 April 2011, 23:54:02 #134 Son düzenlenme: 19 April 2011, 00:02:12 seckin55
http://www.cotanaklar.net

Fenerbahçeye Şampiyonluk Yolunda Başarılar Diliyoruz

Yıllar önceleri Karadeniz sahilindeki bütün takımları hiç bir iddası olmadığı halde düşüren.Karadenizin başkentini adeta Trabzon yapmak isteyen zihniyet.

Dün akşam oynanan Trabzonspor Bursaspor maçında Samsunspor,Orduspor,Rizespor'a şampiyonluk dileyen Trabzonspor yönetimi gördük.Eminizki Trabzon halkı özellikle Samsun ve Orduspor'un başarısını istemeyen kesimdir.Trabzonspor yönetimine sesleniyoruz Giresunspor'a neden başarı dilemiyorsunuz? Galiba Giresun şehri İstanbul iline bağlı Kadıköy ilçesinden.Şimdimi aklınıza geldi Karadenizlilik yıllar önce yaptığınız kötülüklerin acısını çekiyorsunuz.Samsunspor taraftarı koro halinde sizlere sesleniyor olamazsınız şampiyon diye.Bunu devlet televizyonunda defalarca gördük duyduk.Bizde Giresunspor olarak diyoruz resim her şeyi gösteriyor aslında.Fazla söze gerek yok Fenerbahçe spor kulübüne şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz...