Avni Aker skorboardunda sampiyon Samsunspor yazısı

Başlatan south_london, 17 April 2011, 20:45:44

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Ne kadar agresif, ardniyetli taraftarımız var. Adamlar negüzel jest yapmış bizim bu jeste karşı söylediklerimize bakıyorum hiç yakışıyormu? Bu jeste karşılık 61'inci dakikada skorborda dostane bir biçimde büyük harfler ile T.A.K yazıp dostca bir karşılık vermemiz gerekir.

Dostluğumuzun sembolü T.A.K

red_white

18 April 2011, 10:35:02 #76 Son düzenlenme: 18 April 2011, 10:39:15 red_white
haber gazetesine iyi malzeme çıktı

Tribün_ali

Samsunsporun samsunsporlulardan başka dostu yoktur daha düne kadar anamıza sövenler ne olduda şimdi sevgisi seli yapiyor anti ist trabzon

Tribün_ali

Biz bunların babasıyız biz ne dersek o olur bu yönetim mal gider onlarda jest yapmaya kalkar isamil uyanık lazım trabzon düşmanlığını büyük başkanımız daha iyi bilir az kaldı ibneler gelecez

HAMSİ BEYİNLİLER OLAMAZSINIZ ŞAMPİYON

red_white

61 de  bağırdık bağırdık en sonunda onlarda kabul etti... kocalarının adlarını iyi biliyorlar hoşgeldin Şampiyon 5 seneden beri neredeydin diye hasret kalmışlar, yazmaları gayet normal

Dartagnan

bu suat kılıc ne yapmaya calısıyor anlayamıyorum arkadas.Facebook sayfasında da paylasılmıs ''jest ıcın tesekkur'' mesajı.Allah ım burası nasıl bır sehır? neden ihanet ediyorlar? neden Samsundan secılen kısıler ekmegını yedıklerı yerı, bızlerı zor durumda bırakmaya calısıyor? neden bundan zevk alıyorlar? dusundukce kafayı yıyor ınsan.Yapılan bu gırısımler bu olayları onlemekten zıyade daha da artıracak.Adım gıbı emınım.Hadı onlemeye kalkıyorsunuz ya bakacaz sonucuna.

kalptenþimþek

twitter

özkan

twitter

Alıntı yapılan: özkan17 - 18 April 2011, 13:37:48
İyimisin ?

Sakin  :)

Adamlar anladı süper lige karadeniz takımı geleceğine başladılar hemen ayaklara

kalptenþimþek

mevcudiyetimizin yegane temeli sadece samsunsporluluktur..

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Dartagnan - 18 April 2011, 09:44:30
valla twitterdan o kadar  yazı yazmak geldı kı içimden.Benim vekilim olmasa da ınsan yazarken cekınıyor.Ancak karaladım bırseyler suat bey e !!!
ben yazdım suat kılıç'a ''başbakanımıza söylermisiniz SAMSUN'lu milletvekili istiyoruz.Kimse anlamasa da siz anladınız ;) '' dedim.cevap vermiş ; ''Sen varsin ya derse ne diyeyim? '' demiş.bende tekrar yazdım ; ''o zaman söylermisiniz kimliğinde SAMSUN yazıyo olması yeterli değilmiş.kendini SAMSUN'lu hisseden vekil istiyorlarmış diye.'' dedim bakalım cevap vercekmi en büyük SAMSUN'lu !!!

seckin55

cembaba

Laz dolmuşçulardan oluşmuş oranın esnafı sanırım.