Avni Aker skorboardunda sampiyon Samsunspor yazısı

Başlatan south_london, 17 April 2011, 20:45:44

« önceki - sonraki »

kamuri

burası samsun yaşasın şehrimiizin kavgası

Kaya

Günah sahibi etmekten başka bir işe yaramayan insancıklar..Samsunda aldığınız nefes zulüm olacak az kaldı...

Gökberk55

bizde fenere başarılar diliyoruz,bu hamsiler sayesinde istanbul yalakası olacam  :D

cembaba

Yok abi bir tarafı desteklememize bence gerek yok. Burası her yer değil derken bundan bahsediyoruz. Şehir takımı bilincinde, amacından kopmadan, değerlerine sadık kalmaktan bahsediyoruz. Yoksa Fener ve TS arasında bana sorarsanız zırnık kadar fark yok. Hepsi Tırıvırı ya bunların. Ben yinede eğleniyorum. Adamların skorbordunda, " ŞAMPİYON SAMSUNSPOR " yazdı. Doğru da yani. Şampiyon olacağız. Seneye Trabzon'a deplasman yapacağız.

He derseniz ki yönetim karşılık verir. Bence stad aynen ıslıklar hemde kat be kat fazlasını. Ayrıca bizim en çok sevdiğim tezahüratı söyleriz :)

kaptan 55

19 April 2011, 09:00:54 #139 Son düzenlenme: 19 April 2011, 10:36:55 kaptan 55
merak etmeyin çotanaklar büyük SAMSUNSPOR taraftarı koro halinde trabzonspora ebediyete kadar seslenecektir. 8)

bluegreen55

"Bize Her Yer Trabzon" saçmalığından sonra trabzonspora olan anadolu takımı sempatisinin kaybolduğunu gördüler önce resmi ürünlerde bu sözü yasakladılar şimdide tekrar sempati toplamaya çalışıyolar.
Eskiden olsa bu sene şampiyon anadoludan diye stadlar inlerdi şimdi gerçek yüzlerini gördülerde gslilerden falan başka onları destekleyen yok...
Bende karar veremiyorum Trabzonspor olacaksa şampiyon biz yokken olsada kurtulsakmı diyorum bazen, bazende adamların 20-25 sene önceki şampiyonluklarının havası bile sönmemişken bide şampiyon olurlarsa Allah muhafaza diyorum =) kararsızım..

cembaba

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 19 April 2011, 09:43:40
"Bize Her Yer Trabzon" saçmalığından sonra trabzonspora olan anadolu takımı sempatisinin kaybolduğunu gördüler önce resmi ürünlerde bu sözü yasakladılar şimdide tekrar sempati toplamaya çalışıyolar.
Eskiden olsa bu sene şampiyon anadoludan diye stadlar inlerdi şimdi gerçek yüzlerini gördülerde gslilerden falan başka onları destekleyen yok...
Bende karar veremiyorum Trabzonspor olacaksa şampiyon biz yokken olsada kurtulsakmı diyorum bazen, bazende adamların 20-25 sene önceki şampiyonluklarının havası bile sönmemişken bide şampiyon olurlarsa Allah muhafaza diyorum =) kararsızım..

Aynen katılıyorum. Ürünlerinde kaldırmışlar çoğunda...

Yapılmaz mı seneye Trabzon maçında " Burası Her Yer Değil" Kareosu :)

birolkys

Güzel bir gönderme yapmışlar  TOPAL OSMAN dan YARIM KALAN İŞİMİZ VAR DİYE.Malum topal osman rum  :) ve ermeni çeteleri temizlemişti....

celebi

SametYılmaz55

fenerle trabzon arasında pek fark yok al birini vur ötekine ama trabzon olmasında kim olursa olsun şampiyon.stadın hoparlöründen bağıracaksın aslında lay lay trabzon olamazsın şampiyon diye :) manisa fenere yapmıştı kafayı yemişlerdi küfür etmeden onların anlayacağı şekilde bi şeyler yapılsa mükemmel olur :)

kutsalforma

Bu zihniyete söyleceyek söz bulamiyorum. Oflu atalarimiz bosuna dememisler "Trabzonludan dost olmaz" diye. Bu sözü defalarca isittim onlardan ve bü sözün dogrulugu defalarca öz ve öz Trabzonlular tarafindan kanitlandi. Kendini herseyin ve her yerin üstüne koyan, asiri kibirli ve gururlu, kendini cok akilli ve kurnaz zanneden, Karadenize agabeylik taslayan, Kadiköyde berabere kaldiktansonra 210.000 €'luk canim Mercedesi o lanet olasi bko renklerine boyatan bir zihniyet bu zihniyet iste.
Samsunsporun sampiyonlugundan sonra hayatta en cok istedigim, Ofun il olmasidir. Of il olsunki, o ufacik Trabzon daha da ufalsin. Of il olsunki, o Lanet "61" plaka numarasindan kurtulsun. Size heryer Trabzonmus, 500 yildan beri OFu trabzon yapamadiniz, ne konusuyorsunuz daha??

Illet oldum su Trabzonlulara. Insallah Fener son dakikada sampiyon olurda, siz yine hüngür hüngür aglarsiniz. Aslinda Fb ile TS arasindaki tek fark renklerdir. Ikisi ayni yumurtanin ikizi. Al birini vur ötekine. Ama TS sampiyon olacagina Erivan olsun, Lokomotif Moskova olsun, Panatinaikos olsun, Maccabi Tel Aviv olsun. Yeterki TS olmasin.

Karadenizdede ciddi bir anti Tslik bas gösteriyor. Ordudan sonra Giresunda zit gitti TSye. Insallah sampiyon olamazsiniz, insallah FB sampiyon olurda, kardes ilan ettiginiz RIZEDE Fbliler bayram yapar  ;D
Bakalim ozaman nolur aranizdaki kardeslige??

Illet sehrin illet takiminin illet taraftari. Kadiköyde fbden yediginiz küfürler az bile. Seneye 19 mayisa gelin, kadiköyde yediginiz küfürler Samsunda yiyeceklerinizin yaninda hic kalacaktir.

umit

Giresun hep sempatik gelmiştir bana zaten. Biraz daha ısındım :)
Bu balık beyinliler de ektiklerini biçiyorlar şimdi.

Serkan

giresunun yaptığı olay hoş ama bizide aynı karade gösterip allah versin filan diye banner yapmaları hoş değil.... bilmiyorlar mı bizim ne kadar anti ts olduğumuzu ?

maviay55

19 April 2011, 23:34:09 #148 Son düzenlenme: 19 April 2011, 23:38:25 maviay55

bir bomba daha.. ;D :D ;D hamsi tavaların işi  :-* :D ;D :) :P ;D :D

resim küçük çıkıyo o yüzden açıklayım göremeyenler için..

caminin orta yerine travzanlı şahıs bayragını açmış bayragın başına geçmiş ellerini açmış..

kutsalforma