Avni Aker skorboardunda sampiyon Samsunspor yazısı

Başlatan south_london, 17 April 2011, 20:45:44

« önceki - sonraki »

Dartagnan

Şaka mısın arkadas ya ? 1 degıl 2 degıl.

Travzanlı ukalalara ''bız sızın abınızız '' ayagı cekmek ıcın fırsat verildiği nedenıyle mı tesekkur edecegım ?

En dip noktaya düşüp tekrar yükselişe gectıgımız zamanda lobi olusturmaya calıstıgı ıcın mı tesekkur edeyım ?

Bu sehırler arasında ılgılı baslıklarda belırtıldıgı uzere sosyal-ekonomık-sportıf acıdan yarıs soz konusu.Kucucuk bır sehrın Sporu kullanarak Samsunun onune gecmesı ıcın calısmasına mı tesekkur edecegım ?Siyaesti kullanarak Samsun'u bezdırmeye calısmalarına mı tesekkur edecegım? Samsun'un her kesımde ''ERZURUM ornegınde oldugu gıbı '' ıstıla edılmesıne mı tesekkur edecegım ?

Her ne kadar baglantılı gorunmese de baglantılı arkadas ! Sporu dahı kullanarak adamlar kıcı kırık sehrıyle gozdagı verıyor.NAsıl gurur verıcı dıyebılıyorsun anlamakta zorluk cekıyorum.Anlayamıyorum da zaten !!!

cem

seneye trabzon maçlarını sabırsızlıkla beklyrm bu arada.. tsle ilgili facemde bir şey paylaştım buraya nasıl paylaşamayacağımı bilmediğim için facemi yazyrm..burdaki arkadaşlarım eklersede beni sevinirim
cem ankaralı...

kalptenþimþek

Bu akşam gördüm trabzona maça giden bir kaç hemşehrimizi!! Biz abiliğimizi yaptık diyorlar samsun anlamasa da önemli değil diyor arkadaşlar ??? dedim ki :HAAAAAS...........İN ordan................... >:(  ( diyorlarya trabzon düşmanlığı var!! yok kardeşim bizim düşmanlığımız zihiniyet düşmanlığı..arkadaşımızda olsa yanlışın da lafımızı yer başının üstüne koyar.. anlamayanlara kapak olsun) ne hocalık ne de insanlık bıraktılar akşam akşam..Samsunsporlu olmayan maalesef göremiyor buradaki inceyi..Bunlar kardeşlik dalgasında,abilik ayağındalar..Biat bekliyorlar.. Özetlersek zihniyet şu Samsunspor Trabzonspor'un Titri değil ama kardeş takım..Bu Tİtri pardon kardeşliği kimse bozamaz biz ağbiliğimiz yaptık.. HAAAAAS...........İN ordan................... >:(

berusa55

samsunspor.co.nr

Alıntı yapılan: uçarlı - 18 April 2011, 21:13:05
kavaklı iki kez denendi
mehmet kurt ve nacatin.
sonuç ne peki
ladikli aslan karanfile sıkı destek verilirse gitmesi zor ancak imkansız değil.
birde suat kılıç teşekkür edebilir
nezaketen doğal şeyler.
bir taraftar olarak bende teşekkür ederim.
ne kadar gurur verici
şampiyon samsunspor ve bunu tüm türkiye gördü.
hemde 55te

sampiyon ordu da yazdı,sampiyon rize de.. hem de onların plakasında.. giresunu da yazdılar mı ilk yarı ? yazmışlardır muhtemelen..
her plakayı da yazabilirler,o potansiyel var onlarda.. abilik işleri de hikaye..
tesekkur gereksiz olur bu densizlere.. her plakada yazılan sampiyon ....... yazısında gurur duyulacak birsey bence yok..
asil ciddi mallık bizim at kafalıların kalkıp gungoren macinda boyle bir öküzlük yapmaları olur..
inşallah olmaz ama bu densizler beklerler,bundan da eminim..
stad da yine taraftar yazılsa da yazılmasa da gereken cevabı verir..

Senin dusuncelerine de saygı duyuyorum fakat kesinlikle katılmıyorum..

Sevgiler.

samsunmania

Ne zaman görülmüş küçüğün büyüğe ağabeylik yaptığı. Kutsal mekan Kâbe'de bize her yer trabzon yazan atkı açan zihniyetten ne beklersin ki kardeşim. Boşver sıkma canını. Gün gelir hesap kesilir. Şiddetle de değil, başarıyla.

twitter

Bırakın şunları ya biz hoşnut değiliz yapılanlardan, onlar zaten ıslıkladılar bütün stad. Biz takmıyoruz demeye getirirken bile bütün stad tam tersini söylüyor bizlere.

Neyse ya Türkiye görüyor yaptığımız tribün şovlarını, umarım ömrümüz yeterde bizde Süper Ligde güzel günler görürüz. Olmadı düşeriz aslanlar gibi yine güzel görüntüler izletiriz ülkemize.

Adamları Erzincan, Batman, Artvinden ayıran tek özellik zaten Trabzonspor valla o şehirde üstüne para versen durmam ayrıca objektif olarak Tribün kültürümüz bence Trabzon'un gerçekten çok üstünde Kale Arkalarımız bütün maç destek veriyor, yeri geliyor Maraton 20 dk hiç susmadan destek veriyor hatta bütün maçlarda oluyor bu. Bunlar ise takımı sırtlayan adamı söverek uğurlar dışarı, çekirdeği stadda yasaklar.

İşlerine gelmeyince "tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış" gibi klişe laflar ile konuyu geçiştirirler.

red_white

Dartagnan

resmın altındakı yorumlara hıc bakmaya gerek yokmus  >:( >:( >:( >:(

kuzey55

bu gösteriyor ki bu andavallara baya koymuş :)

epçeli köylü

AlıntıBurası Her Yer Değil Şehri Samsun Diyen Enayi ler Bize En Çok Samsun Trabzon

Bizim saf vekilde bunlara teşekkür eder. Rize maçındaki tezahürat varya.Birisi onu yükleyebilirmi buraya biraz rahatlayayım.Hani kim öperse öppsün bunları öpsün tezahüratı.

samsunmania

Bu adamlar harbiden ezik.Vallaha ezik billaha ezik.

epçeli köylü

Hayır bunlar karşılık bizede trabzon Samsun diyecem ama bir b..a benzemeyen bir şehir olduğu için onuda diyemiyorum.

epçeli köylü

Bursadada artislik yapmışlardı.Sonra polis bunları Bursasporlu taraftarların elinden zor almıştı. Polis otosundaki görüntüleri hala aklımda.

Serkan

18 April 2011, 23:14:23 #119 Son düzenlenme: 18 April 2011, 23:28:41 samsuni
az kaldı az gözünüzden kan almaya...!