Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ChucKeR

ders durumlarından dolayı sadece 1 haftalıgına samsuna gelebilcem hangi hafta gelsem bilemedim.
ordu maçında deplasmana mı gitsem güngören maçında tur mu atsam son hafta kayıhana mı sowsem bilemedim bi akıl werin abiler :D

birolkys

Hedef, 100 milyar dolarlık ticaret
18 Nisan 2011 / 17:47
Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Vladimir Ivanovskıy,"Trabzon ve Rize iyi bir lobicilik yapıyor. Samsun'un daha fazla ağırlık koymasını bekliyoruz." dedi.Lojistik Merkez Projesi ile ilgili Samsunlulara çağrıda bulunan Vladimir Ivanovskıy, şunları söyledi; "Samsunluların yardım ve desteğini bekliyoruz. Farkındaysanız Türkiye Cumhuriyeti Devleti hükümeti aşamasında Trabzon ve Rize iyi bir lobicilik yapıyor. Samsun'un daha fazla ağırlık koymasını bekliyoruz. Rusya olarak net görüşümüz Kavkas limanı ile Samsun arasındaki ticari ilişkilerin her iki tarafa çok daha fazla gelir sağlayacağı görüşündeyiz. "

STSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu da konan 100 milyar dolarlık ticaret hedefine ulaşacağını inandığını bildirdi.

Adamlar her yerde taş koymaya çalışıyorlar...

Serkan

ferit reyiz'in programı kaçda başlıyor :d

Tufan

sonra niye küfrediyorsun derler gelde sövme Samsun'un kurtulması gerekiyor bu Trabzon lobisinden.

Ruslar objektif insanlar çıkarı nerdeyse oraya yatırım yapar yemez onların Rize Trabzon lobisi Rusya'da. Rusya bilmiyor mu Trabzon da lojistik olmadığını sıkıntı yok bu vizelerin kalkması Samsun'daki para transferini fazlasıyla arttıracaktır.

CurvaSs

100 milyar değil de, 100 milyon dolar sanırım. bizim ihracat 120 milyar dolar zaten. sadece samsun'un yaptığı ticaret hacmi 100 milyar dolar olmaz, olamaz. :D

ama i trabzon olamazsın şampiyon..

kuzey55

ihracatımız zaten 350-400 milyon dolar aralığında.hedef 1 milyar dolar demek istemiştir...

CurvaSs

Alıntı yapılan: kuzey55 - 18 April 2011, 21:12:15
ihracatımız zaten 350-400 milyon dolar aralığında.hedef 1 milyar dolar demek istemiştir...

:) onu biliyorum, ama rusya ile ticaret hacmimiz bu kadar olamaz demek istedim.. yanlış yazım vardır veya yanlış açıklama.  :-\

Dartagnan

ya ne bencıl ınsanlar bunlar.Cıldırmamak elde degıl.Bu durum nasıl duzelır? Ivmeyı nasıl SAMSUNa kaydırabılırız? dusunmeden edemıyorum.işin içinden de cıkamıyorum dogal olarak.

Ama Yeter artık gozunuzu seveyım.Şehre sahıp cıkan,Samsun ıcın cabalayan ıs adamı bu kadar mı az.

kuzey55

çok bilmiş vekillerimiz karadenizin en büyüğü derken nerde gereksiz gösterişli bir yatırım varsa ballandıra ballandıra anlatırlar.ihracat rakamlarına bakarsın trabzon 832 milyon,ordu 382 milyon dolar, samsun 362 milyon dolar...bu şehirleri toplasan Samsun kadar eder ama onlardan çok gerideyiz neden acaba?

aday olan vekillere bakalım kadın adayımız çıkar Samsun nüfusu 4 milyon olabilecek bir şehir der.işte buradan anlaşılıyor ne kapasitede oldukları...

Ayberk

Alıntı yapılan: birolkys - 18 April 2011, 21:03:58
Hedef, 100 milyar dolarlık ticaret
18 Nisan 2011 / 17:47
Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Vladimir Ivanovskıy,"Trabzon ve Rize iyi bir lobicilik yapıyor. Samsun'un daha fazla ağırlık koymasını bekliyoruz." dedi.Lojistik Merkez Projesi ile ilgili Samsunlulara çağrıda bulunan Vladimir Ivanovskıy, şunları söyledi; "Samsunluların yardım ve desteğini bekliyoruz. Farkındaysanız Türkiye Cumhuriyeti Devleti hükümeti aşamasında Trabzon ve Rize iyi bir lobicilik yapıyor. Samsun'un daha fazla ağırlık koymasını bekliyoruz. Rusya olarak net görüşümüz Kavkas limanı ile Samsun arasındaki ticari ilişkilerin her iki tarafa çok daha fazla gelir sağlayacağı görüşündeyiz. "

STSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu da konan 100 milyar dolarlık ticaret hedefine ulaşacağını inandığını bildirdi.

Adamlar her yerde taş koymaya çalışıyorlar...

Elin Rus'u olayı ne güzel özetlemiş. Abi kimse salak olamaz, İstanbuldan ne bileyim Antalya'dan Ankara'dan gelen malı, SAMSUN'dan karayoluyla trabzona rizeye geçirip oradan deniz yoluna verecek kadar. Ama bu kadar salaklar var ülkemizde ne yapalım >:( :o

King1965

harbı hedef super lıg ne oldu bıttımı program

celebi

giresun maçından sonra başlayacak

ahmetsefa55

KILIÇ; "HEDEFİMİZ YEŞİLIRMAK VE KIZILIRMAK ÜNİVERSİTELERİ"

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, DSİ 7'nci Bölge Müdürlüğü tarafından Ondokuz Mayıs üniversitesine tahsis edilen 45 dönümlük arazide Çarşamba Belediyesi ile hayırsever Mustafa Kemal Güneşdoğdu tarafından yaptırılan Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi binasının devir teslim törenine katıldı.

YEŞİLIRMAK, KIZILIRMAK KAMPÜSÜ

Kılıç, geçen hafta TBMM'de kendisini, Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesinden bir grup öğrencinin ziyaret ettiğini belirterek, ''Onları gördüğümde ayrıca iftihar ettim. Biz hukuk fakültesini kurmuşuz, adını Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi koymuşuz, öğrencileri de almışız, öğrencilerin de TBMM'ye bizi ziyarete gelecek kadar bir mesafe almışız. Gerçekten bu anlamda da Ondokuz Mayıs Üniversitesine, onun senatosuna, rektörüne ve yardımcısına teşekkürü bir borç biliyorum. Onlar sessizdiler ama sessiz ve büyük işler gerçekleştirdiler. Daha çok büyük işler gerçekleştirecekler'' şeklinde konuştu.

Kılıç, şöyle devam etti:

''Samsun'un doğusunda Yeşilırmak Kampüsü, batısında Kızılırmak Kampüsü kurulmalıdır. İlk etapta, bu ilk kavramı kampüsleşme olarak yapabiliriz. Çarşamba'da hukuk fakültesi, meslek yüksekokulu beraberinde, bu alanları daha da genişleterek, daha geniş coğrafyalarda yeni fakültelerde, bu fakültelerden mezun olan diplomalının iş bulacağı şekilde yeni yapılaşmalar yapabilmeliyiz. Gelecekte, Çarşamba'da bir üniversite, Yeşilırmak Kampüsü olacaktır. Diğer taraftan Bafra'da turizm fakültesi, 19 Mayıs ilçesinde Sivil Havacılık ve Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu Uzay Bilimleri Fakültesi kurulmalıdır. Bunlar Kızılırmak Kampüsünün bünyesinde oluşturulmalıdır. Böylece Çarşamba Yeşilırmak Üniversitesini ve Bafra Kızılırmak Üniversitesini kurmayı hedefliyoruz.'

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç hayırsever Mustafa Kemal Güneşdoğdu ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'a, fakültenin kazandırılmasından dolayı teşekkür etti.

Ardından hayırsever Mustafa Kemal Güneşdoğdu, Akan'a kampüsün temsili anahtarını teslim etti

twitter

King Of The North

Ergün Penbe liderden puan aldığımız için mutluyuz dedi, içimin yağları eridi :)