Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

eger samimiyetle yapılmış bir olaysa güzel bir jest ama samimi olduklarını sanmıyorum..

Gökberk55

Alıntı yapılan: Umut - 17 April 2011, 20:39:58
beyler fotomaçı alıp bayiden istiyorsunuz posteri veriyor. Gazetenin içinden çıkmıyor poster.

ben sordum varsa içindedir dedi herif  >:(

Ayberk

Sadece Samsun baskısında verilmiş olabilir mi :-\

Gökberk55

Forvetim

arkadaşlar bugun maça gelirken gördum samsun şehir tabelasını karalamış malum takımlılar, bu kadar duşmuşler demekki yazıklar olsun. ne kadar acizlermiş. ilgili yerlere bildirelim ya silsinler ya yenisini koysunlar oraya

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Forvetim - 17 April 2011, 21:58:07
arkadaşlar bugun maça gelirken gördum samsun şehir tabelasını karalamış malum takımlılar, bu kadar duşmuşler demekki yazıklar olsun. ne kadar acizlermiş. ilgili yerlere bildirelim ya silsinler ya yenisini koysunlar oraya

O..... COCUKLARI filmini izledim pek beğenmedim.

berusa55

O konuda Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü'nü arayalım veya mail atalım:

davidsavage

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=90888

AlıntıKaradeniz dayanışması!

Trabzonspor-Bursaspor maçı sırasında, Avni Aker'de Karadeniz dayanışması yaşandı!

Stadın skorbordunda Bank Asya 1. Lig'de şampiyonluk kovalayan 3 Karadeniz takımına destek verildi.

berusa55

çocukları;  bir de yuhluyorlar sizin desteğinize çomak! sokim...

isyan

yatmaya gitmeden önce, laaaay laaaay travzon olamazsin sampiyon (insAllah diyelim baree)

eakgül55

trt 1 de samsunspor hanqi sezonda süper liqe veda etmiştir diye soruyu bilen adam araba kazandı be kısmete bakk  ;D

kumköylü ahmet

samsunsporuda överek bas etti spiker suandada Gelmek icin en buyuk adaylar dedi  ;D turkiyenin köklü takimlarindan dedi

Serkan

lütfen td'de bir kere verdiğimiz resmi video'yu tekrar vermeyin harbiden antipatik oluyoruz..

cembaba

Arkadaşlar okuyun şurada yazılanları. Kendi reklamımızı yapmaya hiç gerek yok. Zaten millet alıp koyar rahat olun.

Burak

Daha önce yazıldımı bilmiyorum ama yemekteyiz SAMSUN varmış herhalde Show Tv'de normalde nefret ettiğim bir programdır ama içinde Samsun geçiyor paylaşayım dedim