Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

ordu maçına bileti nerden bulucaz:s

Burak

Alıntı yapılan: Serkan - 19 April 2011, 11:23:56
ordu maçına bileti nerden bulucaz:s

Gençlerden birine yol sponsoru olup önceden göndereceğiz biletleri alıp gelecek baksana yarın satışa çıkıyormuş  :)

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: maviay55 - 18 April 2011, 22:21:04
a bu cihata ayar oluyorum arkadaş  >:(

fikistür diyo yaa hahahaaa  ;D :D
denizli maçı içinde denizliyi favori görüyordu çok fena bir kuyruk acısı olduğu kesin >:( >:(

cembaba

celebi

melihin yaptığı video sanırım bu süper olmuş cidden

birolkys

MHP'nin Samsun adayları kaza yaptı
19 Nisan 2011 / 13:41
MHP'nin Samsun Milletvekili adaylarını taşıyan otomobil Kavak'ta Tır'la çarpıştı.
MHP Samsun milletvekili adayları Gürkan Gündüz ve Ahmet Yardım Kavak'ta yaptıkları kaza sonucu yaralandılar.

Milletvekili Adaylarına taşıyan aracın TIR'la çarpışması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüsü ağır yaralanırken, 2 vekil adayı Gündüz ve Yıldırım da kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Ayrıntılar gelecek
http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=29957

birolkys

TARAFTARA HAYRAN KALDIM
19 Nisan 2011 / 14:13
Türk futbolunun yıldız isimlerinden K.Erciyesspor'un kaptanı Yusuf Şimşek, Samsunspor taraftarına hayran kaldığını söyledi. Maç sonrasında Samsunlu dostlarıyla akşam yemeğinde bir araya gelen
Şimşek, "Bir ara sahada futbolu bırakıp tribünleri izleyesim geldi" dedi

SAMİMİ KONUŞTU
Samsunspor taraftarlarına bir tebrikte Türk futbolunun yıldız isimlerinden Yusuf Şimşek'ten geldi. Kayseri Erciyesspor'un takım kaptanı olarak önceki gün Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan müsabakada Kırmızı-Beyazlı ekibe rakip olarak sahaya çıkan tecrübeli oyuncu, böylesine coşkulu, takımına her dakika destek veren bir taraftar topluluğuna rastlamadığını söyledi.

SÜPER LİG YAKIŞIR
Özellikle oyundan çıktıktan sonra maçı unuttuğunu ve tribünlere yoğunlaştığını ifade eden yıldız futbolcu, "Samsunspor takımı bu taraftarıyla Süper Lig'de çok iyi yerlere gelecektir. Bu atmasfor Süper Lig'de bile yok. Rakip takımlar için Samsun gerçekten zor bir deplasman. İnşallah Samsunspor'u yeni sezonda Süper Lig'de seyrederiz" diye konuştu. Özgür KALANBAK

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=56293

özkan

ya bende alttaki ikonlar ve yazıyı kalınlaştırma vs alttaki değişiklikler çalışmıyor.neden olabilir..

berusa55

İtalya Kupası yarı final ilk maçı NTV SPOR'da başlıyor. Roma - İnter...

davidsavage

Tribün dergi'de ordusporlu bi taraftarın yorumu

AlıntıSamsun ' un Facebook Fan sayfasında bir video var . Onu izledim az önce . Helal olsun Samsun halkına . Tribün olayını çözmüşler . İnsanların yaşları ilerlemiş yada ilerlemekte olabilir . Gördüm ki en az 10.000 kişinin ruhu hala genç .

Objektif olmak gerekirse bu insanlar maçlarını Lig Tv ' de izlemeyi hak ediyor .

kumköylü ahmet

maalesef sizinle 2.ligdeyken tanisdik simdi hep beraber bir ust lige cikalim el elee samsunlular el eleeee oleyyyy

Ertuğrul Sağlam

Bize Heryer t..... zihniyetinin bir ürünü daha. Kesinlkle bilerek yapıldığıa inandığım bir durum, araştıralım altından mlum takım ile alakalı birşeyler mutlaka çıkacaktır. Gereken tepkiyi verelim arkadaşlar....

Ahmeti

vay anasını arkadaş yaa sülük gibi yapıştılar yakamıza

Rengine kurban olduğum kırmızı beyaz varken bu .ok rengine ne kadar meraklı millet anlamış değilim.

kaptan 55

ertan ben adımdan bile daha eminim ki hastanenin başhekimi trabzonludur.zaten oda herşeyi ortaya çıkarır.ekmek yediği yere ihanetin resmini çek deseler hiç uğraşmaz,bu fotoğrafı gösterirdim.
yazıklar olsun,bu memleketten kazandığınız tek bir kuruş bile haram olsun.

metinoto

YİNE YENİDEN SÖYLÜYORUZ BU ŞEHRİ BAŞKA Bİ TAKIMA TESLİM ETMEK GİBİ NİYETİMİZ YOK BURASI SAMSUN VE HERKES SAMSUNSPORLU BUNU ÖGRETİCEGİZ BİLMİYENLERE....