Bank Asya 1. lig 30. Hafta : SAMSUNSPOR'umuz - Erciyesspor: 0-0

Başlatan maviay55, 09 April 2011, 16:40:55

« önceki - sonraki »

cembaba

engin55

Hüseyin kalpar sana rahmen şampiyon olacağız. Başka yolu yok bunun. Takım oynamıyor 80 dk oyuncu değiştirmiyorsun. Hüseyin 1 puan istedi 1 puan aldık

King1965

ne oldu nazar mı değdi :S OFF yinede lideriz 5 puan farkla .. ALLAHIM Samsunsporumu Şampiyon görmek istiyorum

engin55

Bu maçta trabzona bile sövemedik. 61. dakikayı bile göremedim. 50. dakikalarda bi başladık şampiyon diye bağırmaya 70 lerdemi ne bitti. O ara maçı bile izleyemedim :) İlk yarı maraton ölüydü 2. yarı süperdi

minci

Sağlığım nedeniyle maça gitmeyi dokturum bana yasak etti. Evde de maçı izlememe izin vermiyorlar. Arada bir balkona çıkıp staddan gelecek gol sesini dinleyerek geçirdim bu pazarı. Ancak size şunu söyleyeyim öyle bir tezahürat vardıki tüylerim diken diken oluyordu. O seslere bakarak maçı önde götürdüğümüzü düşündüm. (Evim stada yakın falan değil. Koçyiğit Ticarete çok yakın.) Ama hiç önemli değil. Yenemesk bile artı puanımız oldu yani yine kardayız. Stadda maçı izleyenler nasıl bir ses çıktığını asla bilemezler. Olağan üstü birşeydi. Helal olsun size. Samsunlu ve Samsunsporlu olmaktan bir kez daha gurur duydum. Seni çok seviyorum Samsunum ve Samsunsporum. Sen çok yaşa. >l< >l< >l<

Ajan

Erciyes'in ısınan yedek futbolcusu maçın sonralarına doğru çirkeflikde dibe vurdu. Sen kimsinde orada görevini yapan muhabir Özgür Kalanbak'ın üstüne yürür tehdit etmeye kalkarsın. Bir futbolcunun hareketi maçi nasıl gerdi hiç sorunumuz olmadigi Erciyes taraftarı ile sorun yaşandı. Umarım futbolda şiddet unsurlarının sadece taraftar odaklı olmadığinı birileri anlar.

saim55

Ankara grubu olarak toplanıp hangi maça gitsek geçen sene yenildik. Bu sene dedik kıralım bu şanssızlığımızı en fazla beraberlik alabildik. Ama umuyorum haftaya koparıyoruz şampiyonluğu!

Ama başka bir şehirde olup da sokaklarda SAMSUNSPOR diye bağırmak paha biçilemez! Millet hayran gözlerle bakıyor resmen!  >l< >l< >l< >l<

GurbetciFanatik

Ya söyleyin bisey olmaz dimi beni krizler tutuyor yine.
Güngören macinda biter insallah bu is.

mehmet yılmaz

Gündüz bölümünde gelen sonuçlardan sonra şampiyonluk iştahımız iyice kabarmış olarak başladık maça. Agbetu, Murat ve Zenke ile önemli pozisyonlar da bulduk. Erciyes'in tuhaf bir oyun yapısı vardı. Ya kapanmayı beceremediler ya da kapanmayı istemediler. Bu arada tehlikeli atak girişimleri de oldu deplasman takımının ama gol atabilme yeteneği dışında sahada iyi bir futbol sergilediğimizi düşünüyorum.

İkinci devre tribünlerin canlanmasıyla birlikte oyunun kontrolü tamamen bize geçti. Bu süreçte de gol atabilecek anlar elde ettik ama olmadı. Erciyes adınaysa Yusuf'un kaçırdığı gol çok kritikti.

Bu sezon burada seyrettiğimiz futbol tabiriyle en çamur takım kesinlikle Erciyes'ti. Özellikle Emre Toraman, geçmiş yıllardan da bildiğimiz sürekli konuşma ve tahrik etme alışkanlığını daha bir tutkulu devam ettiriyordu. Ligin en az mağlup olan iki takımının karşılaşmasında bir mağlup çıkmaması ilginçti. Kasım ayındaki Ordu maçından bu yana evimizde gol yememe geleneğimizi sürdürmüş olduk. Kazanmamız çok büyük bir avantaj getirecekti bize ama beraberlik de zaten var olan avantajımızı korumamızı sağladı. Ligin en büyük favorisi biziz ve haftalar daraldıkça da bu konumumuzu devam ettiriyoruz.

Maç sonunda 0-0'a rağmen tribünlerin futbolcularımızı çağırıp, alkışlaması hem doğru hem de güzel bir davranıştı. Bu sezon şampiyon olacağımıza olan inancımız eksilmedi asla; lig yarışında bu gibi kayıpların olması normaldir. Her maçımızı kazanacağız diye bir kaide yok. Bence biraz erteledik bazı şeyleri ama yolun sonunda bir değişiklik yok.

davidsavage

Birazdan takım sahaya çıkarken konfeti atılan resimleride yükleyecem

davidsavage

veee konfeti show

övünmekte çok haklıyız sapına kadar SAMSUNSPORLUYUZ...

minci

Olmaz böyle şey. Muhteşem ötesi. Emeği geçenlere ne diyeceğimi bilemiyorum. Söyleyeceğim hiçbirşey bu emeğin karşılığı olamaz . Onun için susuyorum. >l< >l< >l< >l< samsunspor_x >l< >l< >l<

saim55

samsunspor_x samsunspor_x Ellerinize sağlıkk  >l< >l< >l<

Ahmeti

vaybee inanılmaz görüntüler çok güzel olmuş ellerine sağlık kardeşim 

Bazı kendini bilmez insanlarımız olsada bu güzelliğimizi bozamadılar

cembaba