şampiyonluk için kaç puan gerekir

Başlatan samuray, 23 March 2011, 20:44:05

« önceki - sonraki »

eren55

King Of The North

Ben de Ordudan şampiyon olarak döneceğiz diyorum, 3 maç kala şampiyonuz, son haftalar çok zevksiz geçecek benim için, kimse şampiyonluk tahmin edemiyodu sezon başından beri hedef hep ilk 6 oldu, taaa ki son 5 maçımıza kadar....Ama gene de mütevaziliği elden bırakmayalım, inşallah diyelim.

eren55

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 15 April 2011, 23:09:36
Ben de Ordudan şampiyon olarak döneceğiz diyorum, 3 maç kala şampiyonuz, son haftalar çok zevksiz geçecek benim için, kimse şampiyonluk tahmin edemiyodu sezon başından beri hedef hep ilk 6 oldu, taaa ki son 5 maçımıza kadar....Ama gene de mütevaziliği elden bırakmayalım, inşallah diyelim.

Her sezon şampiyonluğa inandım ve iddia ettim.Çok zaman alay konusu oldum.Ama bugün dalga geçmeye adam bulamıyorum neredeyse o dalgacıların alayı Samsunsporlu oldu,kendilerince tabii. ;D

Forvetim

orduda da olabilir ama ben içerde gungören maçı sonunda tur atacağımızı duşunuyorum inşallah

GurbetciFanatik

57 sampiyonluga yeter mi bilmem ama Süper Liga cikmak icin banko yeter.

samuray

kalan 5 maç var bizim puanımız 53 mersin 49 mersin 4 macı alsa ancak 61yapar o da imktansız öyle varsayalım onun için bizi 62 puan kesin şampiyon yapar güle oynaya süper lige çıkarız samsunsporumuzun kalan 5 maçı mersinin kalan 4 macı var buradada samsunsporun çok büyük avantajı olduğu görülüyor hep beraber elele süper lige arkmadaşlar evimize 5 adım haydi  ;D >l< samsunspor_x samsunspor_x ;D >l<

minci

Bence bu takımı bu konuma getiren ve havaya sokan sadece taraftar. Sezon başı ne yönetimin ne de hocanın kafasında şampiyonluk diye bir hedef vardı. Onların hedefi defalarca açıkladıkları gibi bu yıl orta sıralarda ligi bitirip seneye şampiyonluktu. Son zamanlara kadar hoca da şampiyonluktan söz etmiyordu. Her zaman söylüyorum. Bu taraftar hocadan da yönetimden de çok ilerde. Hiçkimsenin yapamadığını bu taraftar yaptı. Samsun şehrinin üzerindeki ölü toprağını atan ve koca şehri uyandıran da bu taraftardır. Onları saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Onlar gerçek kahraman. >l< >l< >l< >l<

King Of The North

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 15 April 2011, 23:09:36

maviay55

maçtan önceki puan durumu..şu tablonun güzelliğine 2 maç eksikle 4 puan öndeyiz  ;) :)

binikalamadım

bu sonuçlardan sonra erciyes maçını alırsak şampiyonluğu değil ama süper ligi garantiliyoruz >l< samsunspor_x

samuray

minci kardeşim çok haklısın yazdıklarına aynen katılyorum evet gerçektende bu takımı havaya şehri havaya sokan taraftardır hem yönetimin hemde hocanın önündedir taraftar teşekkürler yorumun için teşekkürler büyük taraftar >l< >l< >l< >l< >l< samsunspor_x samsunspor_x >l< >l<

CurvaSs

mersin idman yurdu (58 PUAN)

- Giresunspor (D) 3
- Kartalspor 3
- Boluspor 3
- BAY

Tavşanlı Linyitspor'un kalan maçları: (58 PUAN)

- Güngören Bld. (D) 3
- Gaziantep BB 1
- Çaykur Rizespor (D) 3
- Akhisar Bld. 3

Gaziantep BB'nin kalan maçları: (55 PUAN)

- Adanaspor 3
- Tavşanlı Linyitspor (D) 1
- Samsunspor 1
- Diyarbakırspor (D) 3

Boluspor'un kalan maçları: (55 PUAN)

- Akhisar Bld. (D) 3
- Altay 3
- Mersin İdman Yurdu (D) 0
- Kartalspor 3

Çaykur Rizespor'un kalan maçları: (52 PUAN)

- BAY
- Adanaspor (D) 3
- Tavşanlı Linyitspor 0
- Samsunspor (D) 1

54 puanımız var, rize ve gbb maçından 2 puan desek, 56 puan eder. ordu maçı sıfır puan dersek, güngören'i yenersek, 59 puan eder. bu da bizi birinci olarak süper lige çıkartır.

gbb ve ordu 0 puan, güngören-rize 6 puan dersek, 60 puan ile lige çıkarız.

ordu 3, gbb 0, rize 1, güngören 0 dersek, 58 puan ile büyük ihtimal çıkarız.

allahım sen utandırma..!

twitter

minci

Twitter sana helal olsun. >l< >l< >l< Hadi bu haftaya da bir tahmin lütfen ;) ;) ;)

berusa55

Şu saatten sonra o kadar ince hesap kitaba gerek yok. Al altı puanı ol şampiyon! Ordu ve Güngören maçlarında bunu gerçekleştirmek dileğiyle ;)