Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Resimlerin hepsi şahanede Sayın Valimiz 61. dakikada ne yapıyordu acaba  :D :D :D :D

CurvaSs

AlıntıSamsunlu olan futbolcu, Samsunspor'un ligde iyi bir performans sergilediğini ancak yönetimin dar bakışlı olduğunu dile getirdi. Kalıcı olabilmek için reform ve vizyon gerektiğini dile getiren Çolak, "Yönetimde küçük olsun, bizim olsun kimse gelmesin mantığı hakim. Gel bize destek ol demiyorlar. Yönetimin kültür ve eğitim eksikliğidir bu.Beni Tanju Çolak yapan Samsun'dur. Benden yardım isteseler koşarak giderim dedi

hayırdır tanju reis. :D yönetim konusunda dediğinde haklısın ama sevmiyorum seni ne yapayım.. kendini galatasaray'lı diye tanıtan tanjuuuuu...!!!

SametYılmaz55

sabah trt 3 ü izliyordum adını bilmiyorum ama yorumcunun biri taraftarımızı örnek vererek bir açıklama yaptı çok hoşuma gitti :) Samsunspor alt ligde şampiyonluğa oynuyor stada zor giriyorsun dışarda bir sürü insan oluyor maçı izlemek için ama tese süper ligde şampiyonluğa oynuyor tribünleri boş gibisinden bir kaç söyledi mükemmeldi >l< >l<

maviay55

tanju reyiz az sus daa her yerden çıkıyon bıktım senden  :-*

kamuri

sanırım ilk transferimiz musa aydın olacak hayırlısı olur inşallah

CurvaSs

kabacevizli55

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 14 April 2011, 14:16:13
Ligin ilk devresindeki ve Barça'nın 5-0 yendiği maçta,Barcelona taraftarları maçtan önce kareografi yaparken içlerinde bir Real taraftarı atkısını açıyor ama hiç bir tepki olmuyor.

Madrid'liyiz Ezelden eğilmez hiç başımız   8)
anladık fair  play felanda b*kunu çıkarmasınlar canım koreunun içine etmiş 

beşnumara

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 14 April 2011, 14:16:13
Ligin ilk devresindeki ve Barça'nın 5-0 yendiği maçta,Barcelona taraftarları maçtan önce kareografi yaparken içlerinde bir Real taraftarı atkısını açıyor ama hiç bir tepki olmuyor.

Madrid'liyiz Ezelden eğilmez hiç başımız   8)
hala başınız eğilmez ise yüzsüzsünüz demektir ;D ;D.Olaki bu 4 maçı da barça kazanırsa kapattırın o kulübü :D

**KaR6**

Alıntı13- SAMSUNSPOR Kulübünün, 09.04.2011 tarihinde oynanan DENİZLİSPOR - SAMSUNSPOR Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve çirkin ve kötü tezahürat eyleminin aynı sezon içerisinde 2. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle takdiren 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

naptınız abi denizli'de? onlar da almış aynı cezayı..

Jnr.Serkan

Tavuk civciv diye makara yapıldı
Maçın başında hepiniz o.ç diye bağırıldı
Bide Şampiyon şampiyon alkışlayın ib neler diye bağırıldı

Başka küfür olmadı maç boyu

CurvaSs

Alıntı yapılan: **KaR6** - 14 April 2011, 19:11:04
naptınız abi denizli'de? onlar da almış aynı cezayı..

allah allah, polis kamerası beni çok çekti ama ceza gelmiş midir? :D :D horoz, tavuk dedik, ceza yedik. bu ne lan?  >:(

not: jnr_serkan seni de çok çektiler haaa. :D

Ollivanders

Para cezası bu kadar kolay olmamalı. Deplasman tribununde agır kufur olmadı. Sadece i..be kelimesi gecti. Bir tek o vardı ve 20 bin TL para cezası. İngiltere de vs bu tarz argo kelimeler kullanılmıyor mu ben bunu anlayamıyorum. Ayrıca deplasman tribunune temiz giden bir bizim grup. sen alkollu ayrımı yapmadan stadyuma taraftarı alacaksın sonra kes cezayı. Benim mantıgımla bu uyusmuyor. Tamam kestin mi cezayı o zaman bir daha sokma alkollu taraftarı.

Jnr.Serkan

Hiç sorma Erdal ikimizi epey çekti.Daha sahaya torpil atmam :D

CurvaSs

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 14 April 2011, 19:15:36
Hiç sorma Erdal ikimizi epey çekti.Daha sahaya torpil atmam :D

ahahahha ben atmadım ki; sadece sizin torpilleri yaktım. :D ama adam bana kurdu galiba. :D

Ayberk

Bizim ülkemizde hakeme ufak serzenişte bulunsanız sarı kart alırsınız, İngiltere'de F*ck off derseniz, hakem uyarmaya devam eder. Onların mezhebi daha geniş abi bu konularda ;)