Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

seckin55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 12 April 2011, 23:45:19
Ateşini yolla bana şak şak şak :))) Heyt bee
İkinci video tam bize göre selim:))

özkan

Saat sabahın 7'si..19 Mayıs'ımı,mabedimi sis kaplamış..Öyle yoğun,öyle buram buram özlem kokan bir sis ki,özgürlüğünü isteyen bir devlet gibi çığlıklarını savuruyor gökyüzüne.Ve gün geliyor,o büyük gün..Efsane geri dönüyor..GE-Lİ-YO-RUZ !!!

veis

seckin55

Alıntı17.00 Samsunspor-Kayseri Erciyesspor: Halis Özkahya

veis

İsmail Çelik de aday oldu
13 Nisan 2011 / 10:30Ahmet Türk'e yumruk olayını hatırlıyorsunuzdur. İşte o yumruk olayının kahramanı da 12 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı...

berusa55

Çorum'da Samsunspor sevgisi
[ 13.04.2011 ]

Çorum'un ünlü leblebicilerinden 55 Samsunlunun Yeri Kafkas Leblebicisi, Bafralı çiftçileri ağırladı. Çiftçiler Samsunspor atkılarıyla Çorum'da Kırmızı-Beyaz rüzgarı estirdiler

BAFRALI ÇİFTÇİLER ÇORUM'DA
Samsunspor, yeniden Süper Lig'de mücadele etme yolunda büyük mesafe katederken Kırmızı-Beyaz coşkusu, şehir dışına da taştı. Çorum'un ünlü leblebicisi olan ve Samsun ve Samsunspor sevgisiyle tanınan 55 Samsunlunun Yeri Kafkas Leblebicisi, önceki gün adeta Bafralı çiftçilerin istilasına uğradı!... Bir seminer için bu kente giden Bafralı çiftçiler, ellerinde Samsunspor atkı ve flamalarıyla ziyaret ettikleri ünlü leblebicide adeta Samsunspor rüzgarı estirdiler.

ŞAMPİYONLUĞA İNANDIK

İşletme sahibi Muzaffer Bektaş, "Samsunspor'umuzun şampiyonlağa koşar adım gitmesiyle büyük bir heyecan yaşıyoruz. Bu nedenle dükkanımızın her yerini kırmızı-beyaz renklerle donattık. Hepimiz şampiyonluğa inandık. Samsunspor'un gerçek yeri olan Süper Lig'de de başarılı olacağına güvenimiz tam. Futbolcularımızı, teknik heyetimizi ve yöneticilerimizi kutluyoruz. Gerçekten son derece özveriyle çalışarak bizlere bu büyük heyecanı yaşattılar" diye konuştu.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=76725

emre

ohhhha  ;D bir atkı 17 lira,bu kadar fiyata gidiyorsa bozbaykuş atkıları fason atkı mı çıkartsak ne yapsak  :-\ 1dk!!! ;D

55cem55

arkadadaşlar samsun dısında yasayan biri olarak dayanamayıp gelecek sezon için dijitürkü aradım...

bilgiler şunlardır taahütlü ve taahütsüz paket var...aylık paketler halınde satısa sunuluyor yani ben tum sezon taahüt ediyorum diyorsanız samsunsporun anadolu kulüpleri paketinden tüm maçları canlı olarak veriliyor ve fiyat 27 lira oluyor..taahutsuz olarak verirseniz 31 lira oluyor...

ayrıca taahutlu verilirse yılın belırlı zamanlarında fiyat artıslarındanda etkılenmıyorsunuz...

gidebildiğimiz kadar maçlarına gideceğiz illakide iş güç dolayısıyla gıdemedıgımız maclarıda artık dijiturkten takip edebileceğiz..

cembaba

sevmekyetmezmi

Ajan

Ne hediye ederler bilmiyorum ama atkının taliplisi çok ve siparişleri karşılayacak kadar atkı kimsenin elinde yok.Hal böyle olunca da fiyatı tavan yapmış.

CurvaSs

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 13 April 2011, 18:12:25
Ne hediye ederler bilmiyorum ama atkının taliplisi çok ve siparişleri karşılayacak kadar atkı kimsenin elinde yok.Hal böyle olunca da fiyatı tavan yapmış.

yok yok, fiyatın onunla alakası yok. normalde 15 lira ama sahibinden.com'dan alanlar için 2 lira daha fazla oluyor. atkıyı çıkartan, yani grubun başındaki "mete" adlı kişi ile konuştum. dedim ne ayak, fiyat tavan yapmış. yok be usta, tamam biraz fazla ama pankarta felan gidiyor, bizim kar amacımızın olmayacağını sen bilirsin dedi. bir de, az atkı bastırdığımız için fiyat fazla oluyor dedi. ben de fazla bastırın lan o zaman dedim. :D ankara'daki maça atkı getirecekler, sağolsunlar. :D

spooks

akşam vericem sipariş  :) bundan sora fiyatlar dahada uçar.